Goede kwaliteit kleding en top service

Guts en gusto verkoopt leuke kleding van goede kwaliteit, de retourneren worden ook goed en snel verwerkt.

Snel en super kwaliteit

De verzending is snel, in een nette verpakking en met duidelijke retour informatie. De kleding gaat lang mee, goede kwaliteit

Mooie kleding, goede prijs/kwaliteit

Ik koop regelmatig kleding bij Guts &Gusto. De levering is super snel en je krijgt wat je bestelt. Af en toe is er verschil in de grootte van maat M van de broeken, maar retourneren gaat gemakkelijk en het geld wordt op tijd teruggestort. Er zijn regelmatig leuke kortingacties. Zeer tevreden

Snelle levering en goede service

Topwebshop

Leuke items, snelle levering

Net iets anders dan alle anderen!

Ik bestel regelmatig kleding, accessoires en ook schoenen bij Guts&Gusto. Superleuke collectie en het komt altijd als een cadeautje binnen. Oh....En panty's....die zijn zo leuk!

Leuke outfits voor een betaalbare prijs.

Leuke stijlvolle kleding. Goede service, ook als er eens producten kwijt zijn geraakt in de bestelling. Helaas is retourneren vrij duur, maar dat is ook wel weer beter voor het milieu.

Super leuke en mooie spullen, kleding en schoenen

Ik ben altijd zeer tevreden over mijn aankopen of het nou gaat om kleding, schoenen of andere spullen zoals vaasjes die ik ook van Guts heb. Kortom betaalbare mooie spullen.

Altijd een goede service en leuke items!

Ik ben altijd zeer tevreden over de service van Guts & Gusto. De kwaliteit is erg goed en mocht er toch wat zijn met de bestelling of de kwaliteit is de klantenservice uitstekend. Ze denken echt met je mee en het voelt erg persoonlijk aan.

Altijd leuke kleren, en goede service

Altijd top service!

Altijd snelle levering, en snel antwoord, alles ook altijd mooi ingepakt!

Superleuke winkel met net even andere/originele kleding

Fijne winkel met leuke kleding! Ze hebben net even een andere style dan anders waardoor de kleding wat origineler of bijzonderder is en perfect past bij mijn style!

Super fijn en klantgericht

Ik vind de producten van guts&gusto super leuk en fijn. De kwaliteit is in principe goed en als er een foutje is, lossen ze die ook zonder problemen op! Super fijn. Ik ben fan!

super service.

Mooie kleren van goede kwaliteit. Snelle verzending en goede klantenservice.

Mooie kleding met bijna nog mooiere verzending voor een eerlijke prijs.

Altijd een veelzijdig aanbod kleding, schoenen en sieraden met mooie aanbiedingen. Verzending is razendsnel en ook nog persoonlijk. Altijd een genot om de pakketjes te openen!

Fijne webwinkel, alleen terugsturen is minder.

Fijne webwinkel die snel bezorgd. Alleen het terugsturen gaat minder gemakkelijk.

Leuke kleding, snelle levering en behulpzaam!

Ze hebben vaak een afwisselende collectie wat het zo leuk maakt te shoppen. Ik doe dit altijd online omdat de winkels niet in de buurt zijn en gesloten nu natuurlijk. Heb tot nog toe niks hoeven terug te sturen qua maat valt het altijd zoals het hoort. Geen afwijkende maten.. en anders staat het er bij, bij schoenen bijvoorbeeld. een keer een broek gehad waarvan de rits na 1 keer dragen kapot ging. Samen tot een oplossing gekomen via de mail.

Mijn ervaringEN zijn super !

Alles is goed geregeld! De bezorging, de uitleg bij een artikel, het op de hoogte stellen als een artikel niet meer leverbaar is en het eventueel retourneren! Echt heel fijn! Ik bestel er al jaren!

Top service!

Lievelingswinkel :), leuke kleren en accesoires. Vriendelijke klantenservice wordt altijd goed geholpen, top! Tevreden klant.

Mooie kleding, fantastische service

Super leuke kleding! Kan bijna niet stoppen met bestellen, en meteen de volgende dag in huis! Voor alle stijlen wat ❤️

Een hele leuke winkel met een goede service!

Fijn dat ze een mail sturen met een bevestiging en daarna een mailtje dat de bestelling is meegegeven aan PostNL. De volgende dag heb je het al in huis als je voor 21.30u besteld hebt. Heel chill! Leuke dingen en maat/pasvorm is goed :)

Steeds een succesvolle aankoop!

De kleren vallen altijd exact hoe het op de modellen staat, dus de aankopen zijn telkens waar ik op gehoopt had! ☺️

Goede stijlvolle betaalbare kleding

Tot nu toe heb ik al een aantal keren bij Guts&Gusto besteld en ik ben heel tevreden. Het is mooie kleding van goede kwaliteit voor een leuk prijsje. Vaak is het ook nog eens gauw verzonden en ook nog eens superleuk verpakt. Er word echt moeite voor gedaan en ieder pakketje is weer een cadeautje.

Top (web)winkel

Guts en Gusto heeft een leuke en persoonlijke aanpak die mij aanspreekt. Pakketjes worden leuk verpakt en er wordt snel en persoonlijk gereageerd op mails. De kleding is niet alleen leuk, maar ook uitgebreid, orgineel en van goede kwaliteit.

Altijd snelle levering en zeer mooie kledij, super kwaliteit!

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!