Super fijne webshop. Mooie kleding

Fijne webshop met fantastische kleding. Voelt als een echt cadeautje aan jezelf.

Snel en super leuk!

De spullen weten altijd snel geleverd en ik blijf er bestellen omdat ik altijd erg tevreden ben! Leuke kleren en schoenen, niet te duur en ze hebben vaak nieuwe items!

Leuk!

Leuke kleding, anders dan anders!

Feestje!

Altijd een feestje om weer een mooi verzorgd pakketje van jullie te mogen ontvangen! Enige nadeel dat jullie nog geen winkel in Breda hebben, zou fantastisch zijn. En fijner wanneer dat je dan minder last hebt van de verzendkosten. Zeker wanneer iets toch terug gaat ivm de maat. Ga zo door! En kom maar op met die winkel in Breda. Jullie zouden er super tussen passen! Groetjes een blije klant.

Topspullen

Heerlijk huispak... ook voor lange benen. Fijn dat ze de lengte erbij zetten

Goed! Mooie kleding van goede kwaliteit!

Ik ben altijd erg tevreden over de kleding. Leuke kleren en de foto’s op de website komen goed overeen met de daadwerkelijk kledingstukken.

Superleuke kleding, goede kwaliteit!

Vaak nieuwe items, altijd weer leuk. Goede kwaliteit, snel in huis ook! Beetje verslaafd geraakt aan deze webshop in de huidige lockdown/coronatijd... Contact verloopt makkelijk bij vragen of retour. De enige min die ik kan bedenken is dat je moet betalen voor de retour verzendkosten. Als het retourlabel gratis zou zijn, kregen ze een dikke 10+!

Super leuke kleding en geweldige service!

Ik krijg altijd complimenten over de kleding die ik draag van GutsGusto, ik vind het echt altijd leuk om hier te shoppen. De site ziet er heel verzorgd uit, en geeft mij altijd weer inspiratie om iets nieuws te kopen. Plus de klantenservice is altijd geweldig!

Snelle levering en nette verpakking

Mijn bestelling was er binnen de afgesproken tijd. De kleding en de schoenen zaten netjes verpakt en netjes opgevouwen. Normaal vind ik bestelde kleding vaak stinken als ik het uit de verpakking haal, maar deze kleding niet. Super tevreden!

Supergoed!

Guts & Guts is een superleuke winkel met snelle verzending, kwalitatief goede producten en een fijne helpdesk!

Hele fijne service en fijne kleding!

Bij mijn bestelling had ik 1 trui vergeten, waardoor ik even heb gebeld met de klantenservice en ben super geholpen en kon via een tikkie de trui betalen zodat ik geen 2x verzendkosten hoefde te betalen. Echt een super service en de kleding is echt waar naar het geld

Snelle bezorging en mooie items

Super leuke kleding en goede snelle service

Super leuke kleding en goede snelle service

Snelle verzending

Zeer goede kwaliteit en uitstekende service!

Ik heb al meerdere keren een aantal items besteld via de webshop van Guts & Gusto. Ik heb nog nooit een negatieve ervaring gehad. De snelle verzending, items van erg goede kwaliteit en de goede klantenservice maken dat Guts & Gusto één van mijn favoriete webshops is geworden. Ik ben ook wel eens in de vestiging in Eindhoven geweest, waar het personeel erg vriendelijk en behulpzaam is.

Altijd trendy en verfrissend

Regelmatig bestel ik wat bij Guts en Gusto en voorheen kwam ik ook af en toe in de winkels. Zowel wat betreft kleding, schoenen en accessoires hebben ze altijd trendy artikelen voor een verfrissende look. De winkels zien er altijd tiptop uit. Ik draag Guts en Gusto met veel plezier. Ze hebben ook vaak leuke acties! Het enige verbeterpunt dat ik kan geven is dat sommige artikelen voor de kwaliteit van de stof net wat aan de dure kant zijn, maar dat geldt slechts voor enkele artikelen.

Mijn postbezorger heeft al heel wat dezelfde pakketjes langs zien komen.

Hele goede ervaringen met Guts&Gusto. Pakketjes zijn altijd de volgende dag binnen. En de kleding is van mooie kwaliteit. ❤

Super snelle service en mooie kleding

Goede service, top collectie en snelle levering

Makkelijk te gebruiken site (app zou ook een aanwinst zijn), goede service en leuke kleding die regelmatig wisselt!

Fijne winkel goede kwaliteit

Goede winkel, goede service en kwaliteit. Alleen 1x gehad dat ik wat had gekocht voor een actie prijs en het toen dubbel verkocht was

Jammer dat er zoveel altijd uitverkocht is.

heerlijke winkelen met leuke dingen maar de helft is helaas altijd uitverkocht.

Telkens opnieuw uitkijken naar de soldenperiode of bestsellers

Mijn koopervaringen bij Guts & Gusto zijn erg positief, het is fijn dat men snel levert (zelfs bij solden). Diezelfde soldenperiode is telkens weer om naar uit te kijken, startend met de happy hour sale waar je heel wat kledij voor unieke prijsjes kan vinden. Bovendien is het fijn dat de kleren worden voorgesteld aan de hand van authentieke foto’s zodanig dat je de maat en kleur goed kan inschatten. Wanneer je een artikel wil retourneren, is de service top en in orde. Ik kijk steeds uit naar de nieuwe soldenartikelen of bestsellers!

Erg klantvriendelijke en snelle levering !

Ik bestel regelmatig kleren en sieraden via de webshop. Telkens opnieuw ben ik erg tevreden over zowel de kleren als de levering. De dag na de bestelling worden de producten geleverd. In tegenstelling tot vele andere kledingwebshops geven de foto's bij Guts en Gusto een realistisch beeld van hoe de producten passen. Nooit moet ik iets terug sturen. De kleren zijn keer op keer van uitstekende kwaliteit en zitten me telkens opnieuw als gegoten ! Ik ben een super grote fan !

Fijne webshop, origineel en trendy.

Goede service, prettig contact en daarnaast is het een leuke webshop met veel keuze!

Perfect!

Ik ben al enkele jaren klant bij GutsGusto en heb nog nooit mogen klagen! Alle kledij wordt in perfecte staat op tijd geleverd en retourneren kan zonder problemen. Ik ben fan.

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!