Eenvoudig nieuwe trends bestellen

Gust&Gusto heeft vaak nieuwe dingen die eenvoudig te bestellen zijn. Ook retouren zijn zo geregeld en worden altijd netjes afgehandeld. Wanneer er iets is met de kleding wordt ook dat netjes en snel geregeld. Wat het nog beter zou maken, is een winkel in Zwolle ;)

Leuke winkel

Groot en gevarieerd assortiment en super goede service!

Kwaliteitsvol, stijlvol en goede, snelle levering

Ik ben telkens zeer tevreden over de online shop. Ik zou graag eens naar een echte winkel gaan, maar voorlopig hebben ze geen in België.

Heel aangename webshop en heel vriendelijk! Top!

Erg leuke producten, top kwaliteit!

Goede kwaliteit, snelle levering, super klantenservice!

Mooie kledij!

Mooie kledij, komt overeen met de foto’s. Ook de taille unique stuks passen voor een maatje meer.

Hele snelle levering voor hele mooie en goedzittende kleding!

Een fijne (web)shop met erg snelle levering. De levering is altijd leuk ingepakt en voelt als een cadeautje als hij binnenkomt!

Fantastische!

Het is zo leuk om bij jullie te bestellen! Leuke kleren voor een mooie prijs en dan ook nog eens leuk ingepakt! Echt een cadeautje!

Het uitpakken is al een feestje

De bestelling wordt heel mooi en met zorg ingepakt. Ook erg leuk dat ze het persoonlijk maken, dmv een klein tekstje en je naam! Contact via de mail gaat ook vlot en erg vriendelijk.

Fantastische winkel en webshop

Snel geleverd, mooie kleding van goede kwaliteit!!

Super toffe kledij en hele vriendelijke en snelle service.

Al geruime jaar klant bij Guts & Gutso. tevreden over de snelle service en mooie kledij.

Super producten, super snelle levering en heel erg vriendelijke klantenservice!

Heel goed. Mooie kleding

Heel tevreden met een kleding en schoenen die ik onlangs besteld heb bij guts en gusto.

Super winkel en webshop

Ik vind het een onwijs gave en mooie winkel en webshop alle producten zijn van mooie kwaliteit en de prijs is eerlijk. Je bestelling word echt de volgende dag geleverd en dat is onwijs fijn! Zo heb je altijd voor spontane uitjes een nieuw outfitje!

Topoutfits, maar vrij prijzig

Ik vind guts fantastisch, maar de prijzen, met name de verzendkosten erbovenop vind ik erg prijzig voor wat het is. Mijn blouses rafelen nu bijvoorbeeld al, maar desondanks raad ik guts bij iedereen aan. Het is stoer, vrouwelijk, en helemaal mijn ding!

Fijne kleding & accessoires

Super leuke items en altijd tevreden over de kwaliteit.

Hele leuke kleren en goede service

Ik vind altijd leuke kleren op jullie site en de site is ook heel overzichtelijk waardoor je snel je kleren kunt vinden. Hier en daar soms wel een beetje dure kleren, maar dat is het vaak wel waard. Gewoon een super winkel, ik kan zeggen merendeels van mijn kledingkast bestaat uit guts&gusto ! Ook hebben jullie altijd leuke acties en sales, zoals catch of the day. Jullie hebben ook goede service en er is altijd een mogelijkheid tot overleg, ik zeg ga zo door en blijven leuke kleren verkopen !

Goede kwaliteit kleding en communicatie

Mooie kleding, precies zoals de foto, netjes ingepakt, maten van kleding klopt met de werkelijke maat. Snelle reacties op vragen en retourneren. Geen 5 sterren omdat je wel 5 euro retourkosten moet betalen.

Onwijs leuke webshop!

Ik bestel regelmatig bij deze webshop. En nog nooit problemen gehad mee gehad. Ze houden duidelijk contact over hoe het er met de bestelling aan toe gaat. En ze leveren altijd netjes op tijd. En ook goede kleding.

Mooie kleding, snelle levering

Mooie kleding, snelle levering

Echt een top ervaring!

Het is een cadeautje om een pakketje binnen te krijgen. Snelle services en aan elk klein detail is gedacht. Sticker erop om het open te maken met je naam. Heel persoonlijk!

Goed !

Snelle levering en leuke kleding. Alleen retourneren zou gemakkelijker moeten kunnen

Kwalitatief goede kleding!

Kwaliteit van kleding is super. Snelle levering. Enkele minpunt is dat je niet gratis kan retourneren .

Fijne kleding

Fijne kleding, snelle levering

Snel en goed

Snelle verzending, reactieve klantendienst, hippe collectie. Ik ben een tevreden klant.

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!