topservice

Goede kwaliteit, snelle levering, alles altijd in orde... kortom zeer tevreden!

Favoriete winkel!

Op vrijdagavond 20:30 bestellen en zelfde dag wordt het nog verzonden. Wanneer iets niet helemaal goed is aan je product, staan ze zelfs in het weekend voor je klaar voor een goede oplossing. Producten worden als een cadeautje verpakt met een persoonlijk kaartje of sticker. Beste webshop die ik ooit heb meegemaakt!

Erg tevreden over producten, goede kwaliteit en snelle levering.

Uitstekend!

Snelle en goede levering. Mooie kleding.

Altijd heel mooie, kwaliteitsvolle kleren. Ik neem altijd maat S en die past altijd perfect!

Alles komt altijd netjes en leuk verpakt binnen

Al mijn bestellingen komen altijd in een leuke verpakking binnen. Alsof je iedere keer een cadeautje openmaakt. De kleding is mooi voordelig en ik vind het een erge fijne site!

GutsGusto heeft prachtige kleren, fantastische schoenen en gezellig personeel!

De GutsGusto heeft mooie kleren, die ook heerlijk zitten en goed passen. Daarnaast zijn de schoenen ook prachtig en lopen deze altijd heerlijk. Het personeel in de winkel is super gezellig en behulpzaam!

Leuke kleding en snelle bezorging

Als ik opzoek ben naar een leuke blouse of jurkje kan ik bij Guts&Gusto altijd wat leuks vinden! Levering is altijd mega snel! Vlotte communicatie:)

Grandioos

Hele leuke site met mooie kleding. Fijn mailverkeer als het nodig is. Pakket de volgende al in huis. Wat mij betreft een DIKKE 10.

Mooie kleding van goede kwaliteit met keurige service.

Altijd mooie kleding, vooral de truien en jurkjes. Snel geleverd en de stof voelt altijd heel fijn en van hoge kwaliteit.

Supertoffe kledingwinkel!

Ik koop meestal online op guts gusto. Er zijn altijd leuke items, die prijs/kwaliteit heel goed zitten! De service is ook uitstekend! Heb je een vraag, dan mag al snel antwoord verwachten!

Mooie kleding en erg klantvriendelijk

Erg leuke kleding, goede prijs kwaliteit verhouding en goede klantenservice

Trendy, goede kwaliteit en zeer goede service

Afgelopen jaar Guts & Gusto echt ontdekt! Foto’s op de site komen overeen met de werkelijkheid. Mooie trendy kleding van goede kwaliteit. Daarnaast ook een zeer goede service. Ik kan niet wachten tot mijn volgende bestelling. Een echte aanrader!

Mijn favoriete online webshop!

De kledij die ik bestel zijn 9 keer van de 10 perfect! De prijs en kwaliteit zijn ook zeer correct! Ik ben fan! Service is ook top, al meerdere keren via chat een vraag gesteld, dezelfde dag nog een antwoord, ook heel erg vriendelijk!

Vlotte service en top klantendienst

Guts&Gusto is heel bereikbaar. Vlotte mailing en supervriendelijk

Betrouwbaar en snel in huis!

Bestelling wordt volgende werkdag al geleverd. Maten zijn vergelijkbaar voor alle kledingstukken dus hierdoor moet ik zelden iets retourneren. Kwalitatief zijn de stukken ook zeer goed!

super

Altijd als ik kleding bij GutsGusto bestel komen de kleding altijd op tijd binnen, kleding is ook echt van goede kwaliteit en als je eventueel wilt retourneren gaat dat heel gemakkelijk en snel! Ben altijd super blij als ik weer iets bij GutsGusto bestel en het pakketje binnen krijg.

Toffe kleren met goede kwaliteit!

Kleren met goede kwaliteit, ook veel keuzen en vaak heel mooie kortingen!

Altijd blij met een pakketje van guts en gusto

Super leuke kleren voor een prima prijs.

Ik vind jullie kleren altijd goed zitten

fijne collectie, vlotte levering

fijne collectie vlotte levering

Ver-sla-vend!

Mijn ervaring bij Guts & Gusto is fantastisch. Het is als een drug. Van mijn vriend moet ik mij afmelden van de mailing, omdat ik mij niet kan inhouden als ik weet iets leuks ziet. Kleding zit heerlijk en alledaags. Het blijft ook allemaal erg mooi qua kleur. De pakketjes via de post, zijn elke keer cadeautjes waar je blij van wordt! Ook in winkel (Enschede) word je altijd erg vriendelijk ontvangen en zijn behulpzaam. Gelukkig niet in irritante zin, want je kan op je gemak langs alle rekken lopen en rustig passen. Ik ben voorlopig nog lang niet uit geshopt bij jullie!!

Geweldige style en service! Het enige minpuntje is jullie retourbeleid. Het zou veel fijner zijn als ik zoals bij de zara en hm gewoon de pakketjes terug kon sturen. Dit is soms zelfs een reden waarom ik afzie om te bestellen :(

Love it!

Super toffe winkel met altijd hele leuke en mooie items in de collectie. Ze verzenden mega snel waardoor je de volgende dag al kan genieten van je aankoop!

Fijne winkel

Een winkel met diverse kleding stukken, voor ieder wat wils

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!