Prachtige items die kwalitatief goed zijn Snelle levering Bereikbare klantenservice

hip en betaalbaar

Mode met net net dat beetje extra: altijd goed gekleed voor de dag kunnen komen, zowel zakelijk als voor een feestje.

Goede kwaliteit en snelle verzending

Helemaal tevreden

Meer winkels zoals deze!

Enorm toffe collecties, mooie stoffen en heerlijke pasvormen. Altijd last van keuze stress als ik op de site kijk. Graag ook winkels openen in Noord-Holland!

Echt amazing!

Heerlijk zittende kleding, snel geleverd en super goede service. Heel blij met Guts en Gusto.

Heel goed!

Hele leuke kleding, van goeie kwaliteit. Service is goed! Snel bezorgd!

Ik heb een prettig fijn gevoel in winkel en o line

Leuke kleding en een fijn gevoel bij de kledi g

Vlotte levering, mooie kleding. Truien blijven niet allemaal mooi.

Leuke collectie, snelle verzending en snelle en fijne reactie van klantenservice

Altijd fijne shopervaring bij Gutsgusto!

Zowel online als in de winkels vind ik altijd wel iets leuks, de kleding zit superfijn en is van goede kwaliteit, erg blij mee!

Eindelijk eens lange broeken voor lange benen!

Toffe mode en betaalbare prijzen. Helemaal fan van de lengtes van de broeken. Kwaliteit is super, nog geen opgerolde of afgewassen kledij gehad na enkele wasbeurten.

Betrouwbaar

Mooie spullen, de maten kloppen, vaak net iets anders dan anders en ik hou van de verpakking die gebruikt wordt. Zo persoonlijk

Leuke kleding, altijd snel bezorgd en top qua retourneren. Eén keer was ik te laat en kreeg ik een tegoed en mocht ik het alsnog retourneren. Top!!

Super kleren, niet de meest klantgerichte webservice (daarmee wel duurzaam)

De kleren zijn mooi en van prima kwaliteit. Als er echt iets bij zit wat je niet bevalt betaal je kosten voor het retourneren. Op zich is dat niet heel erg want dit voorkomt dat iedereen maar massaal laat opsturen en terugsturen dus is daarmee duurzaam. De terugstuurtijd is wel wat kort. Verder heb ik meerdere oorbellen gekocht waarvan de sluiting niet goed past waardoor ik ze kwijt ben geraakt. Dat is jammer en dan ook weer minder duurzaam. Over het algemeen zeer tevreden over dit merk en de kwaliteit, maar als er iets mee is, is het wel iets lastiger dus daar moet je rekening mee houden als je hier een aankoop doet.

Fijne winkel met goede collectie

Fijne winkel met een goede, wisselende collectie. Heel tevreden over de spijkerbroeken. De wollen vestjes gaan echt te snel pillen en zijn dan bijna niet meer te dragen. Het geld helaas niet waard. De pakken zijn top van kwaliteit en eindeloos door te dragen.

Helemaal top!

Altijd tevreden met mijn kleding en super fijne service.

Top producten voor een goede prijs

Fijne, leuke kleding. Voor ieder wat wils.

Snel

Goed kwaliteit en service

Mijn #1 kleding winkel

Hele snelle levering, kleding zit zoals beschreven. Goede kwaliteit. Bestel altijd heel graag bij guts!

geweldig

ik slag altijd wel bij Guts and Gusto leeftijd speelt geen rol bijh de keus

Mooie feestcollectie

Heel mooie collectie en vriendelijk personeel in de winkel.

Leuke mode

Prijs kwaliteit is goed. Online bestellen altijd snel binnen en goede retour proceduren. Winkel in Arnhem ziet er altijd goed uit en werken leuke meiden.

Goeie en snelle service

Fijn

Kwaliteit

Mooi vrouwelijk...snelle levering

Snelle levering...zeer goede service

Als je iets besteld krijg je het een dag later...altijd goede kwaliteit en goede service

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!