Goede kwaliteit, Snelle verzending

Guts & Gusto is een top winkel! Leuke kleding met goede kwaliteit en snel in huis!

Lievelings website!

Altijd een leuke collectie en een super klantenservice!

Veel aanbod en snelle levering.

Leuke kleren en snel geleverd, zoals ze aangeven.

Leuke items en zeer goede ervaring!!

Altijd super tevreden over mijn aankoop bij jullie, er zit altijd iets leuks tussen als ik bij jullie shop (: Snelle levering, fijn contact per mail zodra er iets is + je wordt goed op de hoogte gehouden zodra een item weer binnen is.

Alles snel binnen en kwalitatief goede kleding!

Fijne winkel, leuke kleding!

Ik vind de webshop echt top! Werkt fijn, goede online service. De kleding is leuk en de maten vallen gewoon op maat. Het is een feestje de pakketjes te openen! Ik kom wat minder vaak in de winkels zelf. De kwaliteit van kleding kan me soms wat tegenvallen voor het geld maar al met al prima!

Leuke kleding en goede kwaliteit

Bestel sinds een tijdje bij guts en gusto en ben heel erg tevreden. Als je besteld is het de volgende dag in huis

Ik ben enorm tevreden over guys en gusto. Snelle levering en goede kwaliteit. Altijd een feestje om je pakje binnen te krijgen.

Uitstekende kleren en service

Altijd snel geleverd, goede service en mooie kleren van goede kwaliteit! Zeker een aanrader :)

Altijd zeer vlotte levering en mooie collectie

Altijd heel vlotte levering van de kledingstukken, met een leuk persoonlijk kaartje erbij.

Leuke items en goede service

Bij GutsGusto vind ik altijd wel wat leuks! Uit zelfbescherming probeer ik soms een tijdje niet op de site te kijken, want elke keer gooi ik mijn winkelmandje weer vol. Het assortiment wordt vaak aangevuld met nieuwe items en ook uitverkochte producten komen vaak weer terug. De service (en verzending) is snel en goed.

Snelle levering en vriendelijk personeel

Snelle levering en vaak op foto’s leuke kleding, maar de kwaliteit/prijs verhouding is niet altijd op een lijn

Super service!

Hele fijne service, ook wanneer iets niet correct is, wordt dit op passende wijze opgelost!

Super service !!!

Ik ben heel tevreden ! Alles verloopt altijd heel vlot en super snel , geen enkele moeite is teveel gevraagd super gewoon !

Een favo webshop!

De winkel biedt erg mooie kledij aan en dit tegen een mooie prijs. De stukken passen me ook telkens goed, zeer zelden moet ik iets terugsturen. Van de levering ben ik ook steeds tevreden, net zoals de klantvriendelijkheid wanneer ik een mailtje stuur. Enige jammere is dat ik bv. reclame zie passeren op FB over een bepaald kledij stuk maar dat die uitverkocht blijkt te zijn.

Foto kloppen. Zeer snelle levering

Degelijk materiaal. Schappelijke prijs. Enorm snelle levering, de dag na bestelling vaak!

Altijd goed!

Fijne website en snelle bezorging. Altijd snel reactie op je mails :) Enige minpuntje is dat je zelf betaalt voor de retourkosten.

Snelle service, leuk verpakt

Directe aanpak

Kan eigenlijk altijd wel slagen

Leuke kleding (vooral de jurken zijn favoriet!) met een snelle service, en altijd weer leuk ingepakt!

Leuke kleding en goede service.

Voor ieder budget leuke kleding. De kortingsacties en aanbiedingen zijn interessant en maak ik met regelmaat gebruik van. Nu nog een winkel in Rotterdam ;-)

Geweldige shop

De shop is overzichtelijk veilig en snel leverbaar!

Heel aangename ervaring met service - leuke kleren!

Ik bestel normaal gezien niet online, maar wegens corona eens getest bij guts en gusto en super tevreden van. Bij vragen krijg je meteen antwoord, levering is altijd super snel en kleren zijn ook echt leuk. Ik ben helemaal fan!

Goede kwaliteit en goede service.

Guts en Gutso maakt goed gebruik van sociale media en zijn daarop erg actief, dit zorgt voor mij als gebruiker dat ik vaak geprikkeld wordt om dingen te bestellen. De kwaliteit en service van de producten vind ik goed, daarnaast is er ook een goede communicatie tussen klant en webshop. Ik heb echter wel al een keer een miskoop gehad, toen kwam de foto niet overeen met het daadwerkelijke jurkje. Ook heb ik een keer gehad dat de maat niet goed over een kwam. Gelukkig komt dit maar zelden voor.

Top kwaliteit kleding en een hele goede klantenservice! Dit is het meest belangrijke!

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!