Goed!

Ik krijg het gevoel dat ik persoonlijk geholpen word als er problemen zijn (niet alleen maar automatische mails). Heel mooie kleren en accessoires te vinden, goede kwaliteit.

Streling voor het oog!

De kledij is exact zoals weergegeven op de foto's. Zeer correct in maten en kleuren. Snelle service. Een fan hier!

Goede service en top kleding

Mooie kleren en snelle levering

De kleren van Guts en Gusto zijn zeer mooi en duurzaam. Ook een heel snelle levering.

Leuke producten, trendy, goede service!

Afgelopen jaar een paar keer online geshopt. Goede ervaringen hiermee. Snelle bezorging. Bij vragen via de mail snelle reactie. Leuke collecties, goede kwaliteit van de artikelen en vaak via de nieuwsbrief deals die interessant zijn

Fijne, persoonlijke winkelervaring!

Zeer mooie kledij van goede kwaliteit. Ook steeds persoonlijke boodschap waardoor je je als klant uniek voelt en dat maakt de winkelervaring zeer fijn!

Een top winkel!

De snelle levering, de toffe kleding en de persoonlijke aandacht die ze er in stoppen zorgen ervoor dat ik altijd weer terug kom bij Guts & Gusto!

GUTS-cellent

My favo online-shop. Ik moet mezelf soms verbieden de website te betreden want in mijn geval gevaarlijk...altijd zie ik wel iets leuk of is er net dat stukje toevallig in korting...sorry can’t help it :) Bovenal is de kwaliteit echt goed! Leuke, hippe betaalbare outfits en super snel geleverd! Echt ongelooflijk! EXCELLENT dus!

Goeie kwaliteit en super service!

Al meerdere malen besteld bij guts&gusto en elke keer dik tevreden. De kwaliteit van de kleding is top! Mocht er wel eens wat zijn, zijn ze altijd bereid te helpen. De service is fantastisch en je krijgt altijd binnen no time reactie. Dik tevreden!

Leuk aanbod, goede service

Snel wisselend aanbod voor leuke prijzen. Ruim aanbod, snelle levering. En ruilen, retourneren is soepel te regelen, per post of in een van de winkels. Minpunt is dat de kwaliteit en maten van de producten soms variëren, waardoor je bij online bestellen niet altijd goed weet wat te verwachten. In winkel shoppen is daarom wel aan te raden.

Snelle levering, netjes verpakt dus helemaal goed

Super service

Duidelijke website, bestellingen altijd tip top ingepakt en binnen de afgesproken termijn geleverd.

Toffe winkel met te veel leuks!

Guts is een toffe en hippe winkel. Een keer wat anders, is wat ik vaak tegen bekenden en vriendinnen zeg als ik uitleg wat er te koop is bij Guts & Gusto.

Prijs-kwaliteit top!

Trendy, comfy + vlotte verzending.

Geweldig!

Echt super leuke kleding. Altijd als ik kijk kom ik wel wat leuks tegen, dat ik perse moet hebben! Altijd snel bezorgd, en als iets niet klopt krijg je snel je geld terug. Super goede service en erg vriendelijk.

Fantastische kleding en service!

Koop ontzettend graag mijn kleding bij G&G. De kwaliteit is geweldig, pasvorm is perfect, prijzen zijn zeer prima en de levering/klantvriendelijkheid van de medewerkers in de winkel is top!

Super toffe kleren en juwelen

Snelle levering, goeie service!

Klantenservice is goed te bereiken, lossen een mogelijk probleem ook meteen op. Kleding van goeie kwaliteit en een snelle levering, ik zeg top!

Super! Uitgebreid assortiment en een top-service.

Inmiddels al veel bestellingen geplaatst bij Guts & Gusto. De kwaliteit van de kleding is ontzettend goed en mocht er een keer iets mis zijn, heb je een snelle reactie met eventuele oplossingen van de klantenservice. Ze denken graag met je mee. Ik zou de webwinkel 100% aanbevelen.

Ontzettend leuke en vooral snelle winkel!

Ontzettend leuke collectie, die vaak vernieuwd wordt. Het toppunt is wel, dat de bestelling binnen een of twee dagen bezorgd wordt. Zó snel, zijn er niet veel!

Ik ben verliefd op de kleren en altijd een snelle bezorging wanneer ik online bestel!

Ik ben enorm fan!

Guts en gusto heeft het allemaal: de items zijn trendy, van goede kwaliteit en er is een breed aanbod. Bovendien heb je (als je voor 21:30 besteld) alles de volgende dag in huis, I love it!

Snelle levering, mooie producten

En leuk verpakt!

Een van beste dams mode

GutsGusto is voor mij een van beste winkels om online mijn kleding kopen,mooie en goed kwaliteit ,en ik heb geen probleem met kleding maat het past perfect,in een woord een van de beste

Super leuke kleren maar vooral de communicatie is buitengewoon!

Ik bestel al even kleren van Guts & Gusto! Fantastisch mooie kleren, het kwam nog maar 1 keer voor dat de broek te klein was, maar dat kan ook aan mij liggen natuurlijk ;) Postnl geraakte ooit mijn pakketje kwijt, maar dat lag dus niet aan guts & gusto. Ik heb dit gemeld en kreeg binnen het uur antwoord van Henrike met enkele oplossingen. Kortom, hier vind je een blije klant! Keep up the good work! Best of luck, Sien

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!