Helemaal top!

Kleding de volgende dag al in huis, van prima kwaliteit!

Zeer snelle én goede service!

Producten zijn in werkelijkheid zoals ze omschreven en getoond zijn op de website. Als je voor 21u30 besteld, heb je het de volgende dag al in huis, zalig!

top service

Goede service, goed prijs kwaliteit en goede levering

Onwijs snel en fijn bedrijf!

Heb bijna alleen nog maar kleding van Guts en Gusto in mijn kast hangen. Super fijne service en alleen maar leuke kleding! I like, ben groot fan van dit bedrijf! :)

Leuke kleding en goede service

Ik heb al een aantal keer iets besteld bij guts en gusto, de kleding is helemaal mijn smaak en stijl. Er was een keer een bij een jurkje vergeten, na een mailtje kreeg ik deze direct toegestuurd. Ga hier zeker nog vaker bestellen.

Kwaliteit!

Kwaliteit en service, een echte aanrader

Zalig

Ik heb dit jaar een aantal keer besteld bij Guts & Gusto en ik vind de verpakkingen altijd heel leuk. Ze zijn persoonlijk en goed verpakt. De kleren zitten altijd lekker!

leuke kleding en snelle levering!

Super leuke hippe kleding en schoenen. Levering super snel!

Top kwaliteit voor een top prijs én snelle levering

Super goede service!

Altijd weer blij met een pakketje van Guts and Gusto. Leveren snel en het voelt altijd persoonlijk aan.

Top service op alle vlakken

Altijd deftig en vlot geleverd en goede kwaliteit. Returnbeleid is ook erg goed duidelijk, makkelijk en efficiënt.

Super blij dat gutsgusto op mijn pad is gekomen!

Vrijwel altijd positieve ervaring, 1 kleedje was na 1 keer passen wel gescheurd aan de naad en ik weet niet of het aan mij ligt of al zo was.. wel jammer. Maar de collecties zijn super mooi, en afwisselend! Ook leuk dat er vaak een ‘maak de stijl af’ verwijzingen zijn. Af en toe wat meer kortingen mag natuurlijk wel want mijn bankrekening doet pijn als ik online shop op de website. Gewoon te veel om te kopen Oepsie. Big love voor jullie!!

Mooie kledij!

Ik ben helemaal weg van de stijl die ze verkopen. Alleen jammer dat ik niet kosteloos kan retourneren vanuit België. Dit houdt me tegen vaker een bestelling te plaatsen.

Meestal geweldig

De meeste spullen die ik bij jullie koop zijn prachtig en goede kwaliteit. Alleen kocht ik laatst een jurk en die ging heel snel kapot. Na 1x dragen al! Maar voor de rest is alles super snelle levering! Blijf zeker bestellen!

Mooie kledij

Elke keer als ik bij GutsGusto iets bestel, ben ik blij met de bestelling die ik gedaan heb. De kleren zitten goed en zien er ook uit zoals op de website.

Mooie kleding en persoonlijke service

Mooie kleding en persoonlijke service

Mooie kleding en zeer goede service!

Zeer tevreden met de bestelde kleding en bij vragen snel antwoord/actie.

Goede kwaliteit en top service!

Nu meerdere malen kleding besteld, altijd supersnelle levering, binnen 1-2 werkdagen, materialen van goede kwaliteit en toffe designs. Zeer tevreden!

Betrouwbaar bedrijf

Betrouwbaar bedrijf, snelle verzending. Over het algemeen goede kwaliteit en snelle reacties per e-mail. Jammer dat ze geld vragen voor retouren.

Leuke site met sieraden en kleding helemaal in mijn smaak. Goed verpakt en snel bezorgd. Ik bestel hier graag!

GutsGusto levert een uitstekende service! Altijd heel behulpzaam en een super leuk assortiment!

Ik heb deze winkel leren kennen via een vriendin en ik ben daar heel blij om! Ik shop hier heel graag. Er zijn altijd leuke acties en de online pakjes zijn super leuk verpakt en persoonlijk! Ik raad deze winkel aan aan al mijn vriendinnen!

Altijd leuke kledij, goede kwaliteit

Hippe kledij voor een klein prijsje

Perfecte match!

Super fijne kleding, zit erg lekker en is helemaal hip. De accessoire lijn is ook erg leuk! Hopelijk komen er meer fysieke winkels :) Ook wanneer iets niet past oid, hele fijne service en je wordt netjes en snel te woord gestaan. Ik word er blij van!

Leuke kleding, fijne site en snelle klantenservice met een persoonlijke touch. Enige minpunt is dat je moet mailen om een retoursticker te krijgen, dat voelt een beetje omslachtig.

Ik kan leven met alleen de Guts en Gutso als enige kledingwinkel.

Sinds de winkel ook in Groningen zit kom ik er bijna wekelijks. Voorheen bestelde ik altijd online. Super goede service! Ik heb wel eens een keer te laat kleding geroutineerd, heb het uitgelegd dat het een cadeau was voor iemand en alsnog kon ik het retouren, super! Het assortiment is altijd om verliefd op te worden, kan nooit de winkel uit lopen zonder wat te kopen!

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!