Duidelijke product en prijs weergave en super goede klantenservice!

Heel erg blij met GutsGusto, altijd super mooie producten en de website is overzichtelijk. De foto’s op de website zijn van goede kwaliteit. De klantenservice van GutsGusto is perfect! Ik ben een heel tevreden klant.

Super winkel

Hele fijne service en super leuke kleding. Ik bestel hier graag!

Snel en goede kwaliteit

Leuke items die snel geleverd worden!

Leuke kleding, snelle en goede service

Laatst kleren besteld bij Guts en Gusto. Volgende dag meteen in huis, goede kwaliteit en top service!

Mooie kwaliteit kleding

De kwaliteit van de kleding is erg goed en ze zijn erg klantvriendelijk. Als je een opmerking plaats bij de bestelling zoals: bij niet thuis, niet afgeven bij nummer ... dan zetten ze dat echt op het pakketje. Daar mogen veel andere webshops een voorbeeld aan nemen.

Leuke kleding/schoenen, slechte klantenservice

Al vaker kleding bij G&G gekocht, goede ervaringen mee. Afgelopen zomer voor mijn verjaardag cowboylaarsjes gekregen, enorm blij mee! Na ruim 1,5 maand zijn de inlegzooltjes losgelaten waardoor ik aan de onderkant van mijn voeten ‘blaren’ heb gekregen. 3 dagen niet door kunnen lopen en momenteel nog steeds ‘herstellende’ / huid is nog steeds aan het dichtgroeien. Contact opgenomen via de klantenservice en kreeg de optie aangeboden om het kosteloos bij een schoenmaker te repareren. Op zich een goede optie maar na het laten vastzetten en de schoenen tijdens een lunch (lees veel zitten) zijn beide zooltjes weer los komen te zitten. De schoenmaker had al aangegeven dat dit echt aan de laarsjes zelf lag en de kans groot was dat het weer zou loslaten. Wederom contact opgenomen met G&G. Opeens werden ze minder vriendelijk en lag het probleem toch echt aan mijn voeten en werd ik ongevraagd afgescheept met een cadeaubon van €30,- Oftewel, verplicht nog bij G&G winkelen en laarsjes van €120,- waar ik niks mee kan. Uiteraard niet mee akkoord gegaan en aangegeven dat ik graag de laarsjes wil retourneren zodat ik mijn geld terug kan krijgen. Retourneren was echt een no-go dus uiteindelijk een cadeaubon t.w.v. het aankoopbedrag gekregen. Niet de oplossing waar ik op had gehoopt maar uiteindelijk wel mee akkoord gegaan want na weken mailen was ik er klaar mee. Met name het stukje klantenservice mis ik hier enorm. Mij als klant zijnde meerdere keren de schuld geven en niet ‘geloven’ (dat gevoel kreeg ik) vind ik nog erger dan de compensatie/oplossing die ik geboden heb gekregen. Omdat het uiteindelijk door ‘hogere hand’ is opgelost en ik met de kleding en winkel (Eindhoven) wel tevreden ben alsnog een voldoende.

Love it!

Mijn go-to winkel wanneer ik in Eindhoven ben. Iedere keer al iets leuks kunnen scoren en nooit ontevreden geweest over mijn aankopen. Aanrader!

Mooie kleding met super kwaliteit!

Fijne webshop met leuke kleding en goede service.

Top service, top kwaliteit

Snelle levering en fijne kwaliteit producten. Mocht iets niet passen, is retourneren erg makkelijk.

Eerlijk en prijs kwaliteit correct

Zalige kleding en altijd feest als verpakking toekomt

De mooiste spullen verzonden met een persoonlijke topservice!

De levertijd is altijd zoals op de website vermeld. Kledij is ook steeds van goede kwaliteit. En alles is ook altijd heel mooi en leuk ingepakt (de kaartjes en persoonlijke sticker zijn echt top!) Soms lijken bepaalde kledingstukken op de website wel een beetje anders dan ze in het echt zijn. Maar dit is onvermijdelijk denk ik met het online shoppen. Terug zenden gaat steeds vlot met een snel antwoord via mail. Terugbetaling ook mooi op tijd. Jullie zijn mijn favoriete online webshop!

Precies de kleding die je als vrouw zoekt.

Elk kledingstuk zit precies zoals je verwacht. Iedere doos die geopend word is weer een feestje.

Heel mooie collectie en supersnelle service!

Heel mooie collectie. De bestelling wordt supersnel geleverd. Topservice

Superleuke kleding en goede service

Ze bieden enorm leuke kleding aan, gaan mer de trends mee, de kleding is van goede kwaliteit en met retourneren/ruilen is het super geregeld!

Steeds uitmuntend!

Heel leuke kledij, steeds uitstekende kwaliteit en super goede service. Snelle levering en retour. Top!

Super snelle levering

Super mooie jurken

Kleren passen steeds zeer goed en komen perfect overeen zoals op de foto.

Leuke kleding, vlotte verzending

Leuke winkel, veel keuze en alles is precies zoals het op de site staat. Vlotte verzending en fijne klantenservice!

Leuke outfits maar service kan beter

Ik heb leuke outfits gescoord. De service kon beter. De artikelen die niet naar wens waren geretourneerd. Twee verbeterpunten: retourneren gratis maken en de retourlabel gewoon meesturen zodat je niet eerst een email hoeft te sturen.

goed maar niet compleet

ik ben dol op de kleding van gust en gusto. De kleding word ook altijd netjes geleverd. Wel heb ik soms het idee anders behandeld te worden dan andere klanten. Er zit altijd een leuk kaartje bij, maar bij mij is daar nooit iets opgeschreven. Dat vind ik best onpersoonlijk. Ik voel me vaak 1 van de zovelen. Ik mis vaak de persoonlijke benadering.

Super mooie kleding en goede kwaliteit

Het enige minpuntje wat ik kan opnoemen is dat ik de kleding best prijzig vind. Daarentegen zijn er wel vaak kortingsacties!

Fijne site, helpen waar nodig is

Fijne site, leuke kleding, mag soms wel wat goedkoper. Aardig personeel en willen altijd helpen.

Mooie kleren en steeds vlotte levering.

Heel tevreden van de afhandeling van de pakketjes. Ook retour zenden gaat vlot. Steeds een fijn verzorgd pakketje om te ontvangen.

Top service!

Snelle levering van 2 prachtige jurkjes. Precies zoals verwacht. Er was een klein foutje bij één van de jurkjes. Gemaild naar G&G en binnen één uur was het op een klantvriendelijke manier opgelost. Top!

Leuke kleding voor een lage prijs!

Ik zou zeker nog eens shoppen bij Guts&Gusto!

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!