Hele fijne kleding

Ik koop hier graag. Hippe kleding, niet te duur en blijft netjes. Fijn dat je sommige items ook kunt dragen als je zwanger bent. Ik ben heel blij dat er ook een Guts en Gusto winkel in Amersfoort komt.

Snelle levering, altijd fijn! Daarnaast is het mooi ingepakt wat maakt dat het uitpakken van je nieu

Daarnaast is het mooi ingepakt, wat maakt dat het ontvangen van je kleding een feestje is.

Zeer mooie en kwalitatieve spullen

Mijn nieuwe favoriete webwinkel! Al wou ik dat er een winkel in België bestond!

Goed uitziende kleding welke ook goed past

Nog nooit iets teruggestuurd en overal blij mee

Snelle verzending. Mooi verpakt. Helemaal top!

Leuke trui. Veel complimenten over gehad. Snelle verzending.

Prima kleding voor een prima prijs

Heel snel geleverd! Leuke broeken, zeker ook voor de wat langere vrouw (1,80) Prima kwaliteit en pasvorm!

Goede kwaliteit en perfect voor lange vrouwen!

Alle kleding die ik hier koop (en dat is nogal wat..) is van goede kwaliteit. Ook na vaak wassen en drogen ziet het er nog goed uit. Ook is dit merk perfect voor lange vrouwen, alle broeken zijn lang genoeg, of zelfs iets te lang. Love it!

Goede snelle service bestellingen zijn ook altijd leuk verpakt!

Super leuk merkje met een gemiddelde prijs en een mooie kwaliteit.

Goede en snelle service

Goede en snelle service, snelle verzending. De bestelling is netjes en stevig verpakt.

Altijd heel tevreden

Gemakkelijk te bestellen, altijd daags nadien geleverd en goeie kwaliteit. Altijd tevreden over Guts&Gusto, vind altijd iets naar mijn zin!

Superleuke, betaalbare kleding en hele snelle service

Fijne, snelle service!

Fijne (web)winkel met goede service en kwaliteit

Fijne (web)winkel met snelle service en goede kwaliteit van de kleding. Een cadeautje om je pakketje met bestelde kleding te ontvangen. Enige minpuntje is dat de prijzen de laatste jaren wel gestegen zijn.

Zeer snelle levering. Goede kwaliteit.

Goed!

Snelle service en levering. Goede kwaliteit kleding. Indien artikelen retour moeten, is dit ook snel en gemakkelijk geregeld.

Leuke, kwalitatief goede kleding en goede service

Mooie en kwalitatief goede kleding. Gezellige, sfeervolle winkels. Goede service, snelle reactie en als er iets is met een kledingstuk (bijv stuk) wordt deze vervangen. Klantvriendelijk.

Prachtige items én topservice!

Megablij met de kleding van Guts & Gusto! Ze zitten heerlijk, hebben goede kwaliteit en ook de klantenservice en levering is top :)

Fijne winkel met mooie kleding en vriendelijk personeel.

Een verrijking voor Leeuwarden.

Zo blij met mijn nieuwe outfits!

Kleding valt mooi. Onlangs 1 broek gehad die niet goed afgewerkt was en na fijn contact met de klantenservice een nieuwe broek toegestuurd gekregen. Ik blijf hier bestellen!

Fijn jong bedrijf met goede service

Bij problemen met een bestelling denken ze met je mee. Goede kwaliteit van kleding!

Mooie eigentijdse kledij, kwalitatieve stoffen, goede prijs-kwaliteit verhouding, snelle levering = top!

Mooie items en snelle levering

De items van GutsGusto zijn van goede kwaliteit. Ik ben altijd erg tevreden met de items die ik bestel. Ook wordt de bestelling snel geleverd.

Leuke kleding en snelle levering!

Altijd super leuke kleding, goede service en snelle verzending!

Super leuke winkels en een fijne webshop!

Zoveel leuke dingen in de winkels en online. Helemaal fan van!

snelle service

leuke artikelen en super snelle levering

Prachtige kleding

Bij deze webshop kan ik altijd slagen om iets nieuws te kopen

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!