Voor mij persoonlijk een van de beste (online) kledingwinkel van Nederland. Altijd leuke producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding. De service is ook goed.
Hi Linda, Wauw, dat betekent veel voor ons – dankjewel! :-) We doen ons best om een leuke collectie én goede service te bieden, dus het is geweldig om te horen dat je dat zo waardeert. Hopelijk mogen we je nog vaak blij maken met onze items! Veel liefs, team Guts & Gusto
Altijd leuke kleding wat ook bijna altijd goed zit! Snelle levering en bij eventuele problemen word je super goed en snel geholpen. Top winkel!
Hi Rhodé, Wat superleuk om te lezen – dankjewel voor je fijne woorden! :-) We zijn blij dat je zo tevreden bent met de kleding, de snelle levering én onze service. Daar doen we het voor! Hopelijk tot snel weer bij Guts & Gusto. Veel liefs, team Guts & Gusto
Ik ben blij met een winkel zoals deze, omdat ik mooie en goede kwaliteit kleren kan kopen. Daarnaast kan ik ook lengtematen kiezen bij broeken en dat is voor mij erg fijn, omdat alle lange broeken altijd te lang zijn. Al met al een heel fijn merk waarvan ik veel kleding in m’n kast heb liggen :)
Hi Myke, Wat leuk om te lezen, dank je wel. We vinden het belangrijk dat iedereen iets kan vinden dat echt goed past en lengtematen horen daar natuurlijk gewoon bij. Mooi dat je blij bent met de kwaliteit én de pasvorm. En dat we al een plekje in je kledingkast hebben veroverd, daar worden we oprecht blij van. Hopelijk zien we je snel weer! Liefs team Guts & Gusto
Producten zijn altijd naar wens, goede kwaliteit. Snelle verzending en goede klantenservice.
Hi Elvira, Dank je wel voor je fijne woorden. We vinden het belangrijk dat onze producten doen wat ze beloven en dat je niet hoeft te wachten of twijfelen over de service. Goed om te horen dat alles naar wens is, daar doen we het voor. We waarderen je vertrouwen en hopen je snel weer te zien. Liefs team Guts & Gusto
Ik ben zeer tevreden over de kleding en sieraden! Vooral de broeken met lange lengtematen zijn fantastisch!
Hi Tessa, Ontzettend bedankt voor dit prachtige cijfer! Door onze verschillende lengtematen kan iedereen shinen in onze toffe items ;-) Hopelijk tot snel! Liefs, team Guts & Gusto
Eindelijk een winkel met kleding die wél leuk staat tijdens de zwangerschap én lang genoeg is! Superblij met mijn aankopen – stijlvol, comfortabel en perfect passend. De service is snel en vriendelijk, en de prijs-kwaliteitverhouding is top. Zeker een aanrader voor andere (aanstaande) mama’s!
Hi Dirkje, WOW! Een 10! Daar zijn wij ontzettend blij mee ;-) Wij proberen een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden, zodat je ook tijdens je zwangerschap, nog meer kan stralen! We hopen je snel bij ons terug te zien. Veel liefs, team Guts&Gusto
Leuke sportieve kleding voor een betaalbare prijs. Goede service!!!
Hi Karin, YAY, 5-sterren! Wat leuk om te lezen dat je onze service als zo prettig ervaart. Het is voor ons belangrijk een breed assortiment aan te bieden zodat er voor iedereen wat tussen zit! We hopen je snel nog eens bij ons terug te zien. :-) Veel liefs, team Guts & Gusto
Reeds meerdere malen besteld en nog geen één keer ontevreden geweest. Kleren zijn top! Klantendienst is zeer toegankelijk.
Hi Febe, Wat een geweldige review, dankjewel! :-) We zijn ontzettend blij dat je al meerdere keren bij ons hebt besteld en altijd tevreden bent. Het is fijn om te horen dat zowel de kleding als onze klantendienst naar wens zijn! We doen ons best om altijd toegankelijk en behulpzaam te zijn. We kijken ernaar uit je weer te mogen helpen! Liefs, team Guts & Gusto
Super goede en leuke kleding. Snelle en super vriendelijke service en klantenservice. Er wordt meegedacht met de klant en alles wordt goed opgelost mocht het nodig zijn.
Altijd alles perfect verpakt. Mooie materialen en leuke dingen. Snel verzonden en altijd makkelijk te retourneren.
Hi Lizanne, Wat een mooie review, dankjewel! :-) We zijn zo blij dat je tevreden bent met de materialen en de service. We doen ons best om alles snel en makkelijk voor je te maken, en het is fijn om te horen dat het goed bevalt! Hopelijk tot snel weer! Liefs, team Guts & Gusto
Bisher war ich bei jeder Bestellung sehr zufrieden. Das Preis-Leistungsverhältnis empfinde ich als fair und der Kundenservice ist freundlich und kulant.
Ik kijk met enige regelmaat op de site. Ze hebben enorm leuke kleding, waar al wel wat kledingstukken van in mijn kast hangen! Kwaliteit is ook top!
Hi Marloes, Wat leuk om te horen dat je regelmatig een kijkje neemt op onze site! En helemaal geweldig dat er al wat van onze kleding in je kast hangt. We doen ons best om kwaliteit en stijl te combineren, dus fijn dat je dat zo ervaart. Bedankt voor je mooie woorden. <3 Liefs, team Guts & Gusto
Guts en gusto gaat met de tijd mee. Ze hebben veel leuke kleding die heel comfortabel is. Fijn dat sommige sets is veel verschillende kleuren beschikbaar zijn!
Hi Sandra, Bedankt voor 4-sterren. We vinden het belangrijk om met de tijd mee te gaan én comfortabele, stijlvolle kleding aan te bieden. Super dat je de variatie in kleuren waardeert, zo is er voor ieder wat wils! :-) Mocht je nog tips hebben over hoe wij de laatste * erbij kunnen verdienen, dan horen we dat graag via [email protected]. Liefs, team Guts & Gusto
Snelle levering en duidelijke communicatie naar klanten toe. Ook een fijne en gebruiksvriendelijke website.
Hi Emma! Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over onze snelle levering, duidelijke communicatie en gebruiksvriendelijke website. We doen ons best om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken, dus dit waarderen we enorm! Liefs, team Guts & Gusto
Met veel plezier shop ik altijd in Guts Arnhem. Mijn Favo shop! :D Mn kledingkast hangt met zoveel moois van Guts. Ik raad het vele aan om langs 1 van de stores te gaan. Leuke meiden. Altijd vriendelijk!
Hi Patty, Wat een onwijs leuke review, dank je wel! <3 Superleuk om te lezen dat Guts Arnhem jouw favoriete shop is en dat je kledingkast inmiddels vol hangt met Guts-goodies. Daar worden wij natuurlijk helemaal blij van! We geven je complimentjes meteen door aan het team in Arnhem, zij vinden dit vast leuk om te horen. Hopelijk tot snel weer in de winkel of online! Liefs, team Guts & Gusto
Super leuke en betaalbare kledingstukken
Hi Kirke, Bedankt voor je toffe review. Leuk om te lezen dat je enthousiast bent over onze items. Hopelijk kunnen we je binnenkort weer snel blij maken onze nieuwste collecties. :-) Liefs, team Guts & Gusto
Hi Daisy, Bedank voor je review. Fijn om te lezen dat je enthousiast bent. Hopelijk zien we je snel weer in onze winkel(s) of online. :-) Liefs, team Guts & Gusto
Duidelijke webshop. Snelle afhandeling van retour.
Hi Mariska, Bedankt voor je toffe review! <3 Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze webshop en het afhandelen van jouw retour. We doen ons best om alles zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen, van bestelling tot retour. Hopelijk tot een volgende keer! Liefs, team Guts & Gusto
Heb een tijdje terug een bestelling gedaan en kreeg een verkeerd artikel geleverd (kan gebeuren). Alles heel netjes opgelost door de klantenservice en erg vriendelijke medewerkers! Daarbij ook goeie kwaliteit en leuke kleding.
Snelle aflevering in een prachtige keurig verzorgende verpakking en een steeds andere welkomstkaart bijgesloten. Zoleuk
Hi Lia, Dankjewel voor jouw mooie woorden! Super tof om te horen dat het openen van jouw pakketje zo'n feestje is geweest, daar pakken we onze pakketjes ook met veel liefde voor in! :) Hopelijk tot gauw weer. Veel liefs, team Guts & Gusto
Items zijn altijd zoals beschreven op de site en van goede kwaliteit, super!
Hi Fleur, YAY, een 10! Superfijn om te horen dat je blij bent met de kwaliteit en dat alles klopt met wat je online ziet. Zo hoort het ook! :) Hopelijk zien we je gauw weer terug. Veel liefs, team Guts & Gusto
De kleding die ze hebben is echt heel mooi, ook voor de wat oudere vrouwen als ik. Soms heb ik een beetje moeite met de broekmaten. Bij andere winkels heb ik altijd xl, maar hier heb ik 2 broeken wel 10 cm moeten inkorten en ik ben 1.78 m. Dus niet eens heel klein. Het waren de laatste dus kon ze ook niet kleiner bestellen. Maar wilde deze gewoon toch houden. In een paar andere broeken heb ik nu L en deze zijn goed. Dit zijn wel broeken met elastiek aan de bovenkant. De service is super. Als je mailt krijg je snel antwoord en ze helpen je echt goed.
Hi Maaike, Wat een fijne review — dank je wel voor je uitgebreide feedback! We vinden het super om te horen dat je onze kleding zo mooi vindt! En dat je onze service als goed ervaart, maakt ons echt blij — daar doen we het voor. :) Wat betreft de broekmaten: dank je dat je dit deelt. We nemen je ervaring zeker mee, want het helpt ons om onze items te blijven verbeteren. Fijn dat je uiteindelijk toch een goede match hebt kunnen vinden (broeken met elastiek for the win! 🙌). En mochten we je ergens bij kunnen helpen in de toekomst — je weet ons te vinden. Hopelijk tot snel weer!
Wanneer ik kleding koop bij Guts&Gusto valt de kleding in de maat waarin het stuk verkocht wordt. Heel erg fijn, want zo weet ik altijd welke maat ik moet passen/bestellen.
Hi Ruth, Wat super om te horen! Fijn dat onze maten zo consistent vallen – dat maakt shoppen inderdaad nét even relaxter. Heel blij dat jij zo tevreden bent, dankjewel voor je fijne woorden. Tot snel weer, online of in Utrecht! :) Veel liefs, Team Guts & Gusto
Ik ben een 1m80 en kocht 2 broeken bij Guts en Gutso. Ze zitten fantastisch en zijn ook lang genoeg!!
Hey Lies, Wat fijn om te horen dat je broeken zo goed zitten én lang genoeg zijn – yes! We weten hoe lastig het soms kan zijn om de perfecte broeken te vinden, dus extra blij dat jij de perfecte fit hebt gevonden. Veel plezier met je nieuwe aanwinsten en hopelijk tot snel weer! veel liefs, Team Guts & Gusto
De klantendienst doet zijn uiterste best om een goede service te leveren. Er is duidelijke en correcte communicatie, wanneer er iets misloopt met de bestelling wordt dit meteen opgelost. De kleren die verkocht worden zijn prachtig! Het pakketje komt ook daadwerkelijk de dag na bestelling aan! Kortom: topservice! Ik zou het zeker aanraden.
Hey Myrthe, Jouw review tovert hier echt een glimlach op ons gezicht! Wat fijn dat je onze service, communicatie én kleding zo waardeert – daar doen we het voor. En yes, als het even misloopt, dan lossen we dat natuurlijk meteen op. Super bedankt voor je vertrouwen én je aanrader! Hopelijk tot snel weer (met nóg zo’n snel bezorgd pakketje ;-). Veel liefs, Team Guts & Gusto
Tubantiasingel 1
7514 AA Enschede
Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Amersfoort, Arnhem, Breda, Eindhoven, Enschede, Groningen, Leeuwarden, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Westfield Mall of the Netherlands & Zwolle. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!