Superleuke kleding op een makkelijk te bedienen site

Jullie zijn mijn nieuwe go-to winkel geworden. Sinds corona ben ik veel meer gaan online shoppen en ik vind jullie site echt heel fijn. Kleine tip, wat ik zelf heel fijn zou vinden, is een optie om favorieten op te slaan. Zodat ik makkelijk terug kan vinden wat ik de vorige keer ook alweer zo leuk vond.

Wil niet meer anders!

Zeer snelle service en goede kwaliteit!

Leuke kleren en snelle service!

Ik koop regelmatig bij de GutsGusto, het is één van mijn favorieten! De kleding is leuk, de website werkt heel goed en is duidelijk, levering is snel en als er iets misgaat is de klantenservice heel goed bereikbaar en persoonlijk. Echt top! Keep it up, iedereen die bij Guts werkt!

Altijd top!

Hoge kwaliteit kleding, mooi verpakt.

Topservice en topkledij!

Snelle levering, snel antwoord op je vragen en vriendelijke klantenservice !!!

Heel snel geleverd! Kwaliteit hangt soms af van kledingstuk tot kledingstuk, een van m’n favoriete onlineshops!!

Leuke kleding voor een prima prijs

Leuke kleding voor een leuke prijs. Snel bezorgd.

Goede kwaliteit en snelle levering

Ik had mijn bestelling snel in huis en alles was helemaal dik in orde. Goede prijs/kwaliteit verhouding! Helemaal happy dus!

Altijd super tevreden!

Steeds een super snelle en vriendelijke service. Heel tevreden over de kwaliteit! Liefst van al zou ik de hele website bestellen.

Leuke club mensen met toffe kleding!

Altijd goed geholpen door leuke mensen die op klantgerichte wijze mails schrijven.

Leuke mode voor een goede prijs

Altijd de nieuwste mode en betaalbaar! En snelle bezorging.

Persoonlijke en snelle service

Altijd leuke persoonlijke berichtjes, snelle reactie, en snelle verzending. Vind het soms wel prijzig voor de kwaliteit die je terug krijgt, maar dit verschilt per artikel.

Wat een uitstekende service!

Superleuke kleding en goede service! Ik bestelde onlangs weer bij Guts & Gusto, een dag later kreeg ik mijn pakketje al aan. Ze leveren supersnel en alles komt in uitstekende kwaliteit aan. Daarnaast is er voor ieder wat wils!

Super leuke kleedjes

Super mooie kleedjes die heel snel geleverd worden, ideaal!

Snelle fijne service

Paar keer online besteld, snel af te halen in de winkel en altijd de mogelijkheid om gelijk te passen.

Hele leuke kleding in combinatie met goede service

Altijd leuke en mooie kleding op deze site. Goede kwaliteit en prettige service. Pakketjes zijn op tijd en netjes ingepakt.

Verrassend goed!

Ik heb goede ervaringen met Guts&Gusto tot nu toe! Erg leuk assortiment en de kwaliteit van de stoffen is ook goed (dit had ik op de een of andere manier niet verwacht, vanwege slechte ervaringen bij andere webshops). Snelle levering en en leuk verpakt! Fijn dat ieder kledingstuk er in verschillende kleuren is.

Bij bestellingen gaan Gutsgusto snel te werk. Ook leuk om de nette pakketjes te krijgen. Ik ben heel tevreden en al even een vaste klant. Doe zo verder!

Leuke kleding voor een betaalbare prijs

Alleen online bij jullie geshopt, maar dit is goed bevallen. Mooie en leuke kleding.

super

Uitstekend op elk vlak!

Al enkele keren besteld online, elke keer mijn levering de dag erna ontvangen ondanks ik in België woon. De levering is altijd perfect in orde, juiste maatjes en mooi ingepakt! Prijs kwaliteit zit je aan het juiste adres bij guts gusto.

Toffe kwaliteitsvolle kleding

Vlotte levering Kleding zoals op de foto Kwaliteit Ik ben helemaal fan

Goede service!

Verzending is altijd op tijd en als ik mail dan ook dezelfde dag nog antwoord! Plus de kleding js van kwaliteit en mooi!

Altijd hele snelle levering en de maten en kleuren vallen altijd goed uit.

Een cadeautje voor jezelf

Het is altijd een feestje om je bestelling van G&G binnen te krijgen. Super leuk stuk voor stuk ingepakt, met een persoonlijk boodschapje ergens op de pakjes en vaak wat stickers of een leuke kaart. Dat en natuurlijk de leuke en kwalitatieve collectie maakt dat ik heel graag mezelf af en toe trakteer op een G&G bestelling!

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!