Altijd leuke dingen en snelle levering

Leuke collectie en fijne producten!

Guts & gusto hebben een erg leuke collectie met een fijne kwaliteit. Verder was de levering snel en met duidelijke communicatie!

Top!!!

Het pakketje is geleverd in een leuke verpakking met een kaartje erbij! Hele goede kwaliteit kleding en top service!

Makkelijk, snel en goed

De website is enorm gebruiksvriendelijk. Daarnaast is het top dat je je kunt aanmelden wanneer je maat er niet meer is. Kwaliteit is goed en laten we eerlijk zijn, de kleding is gewoon heel leuk!

Lievelings online webshop!

Altijd mooie items, goede tips om te combineren en stylen op de foto's. Mocht je vragen of een opmerking hebben, word je super snel en naar wens via de mail geholpen. Top! Verder ontzettend blij met de service, snelle levering en goed werkende website.

Mijn favoriete webshop!

Ik koop nu al een aantal maanden mijn outfits via Guts&Gusto, en iedere outfit die ik toegestuurd krijg, past me perfect. De maten kloppen en wat een kwaliteit! Prachtige kleedjes waar de mensen zich voor omdraaien. Ik ben super tevreden van GUTS&GUSTO ❤️

Altijd top service!

Of ik nou in de winkel ben, een vraag heb via de mail of iets anders, het personeel is altijd vriendelijk en wil je graag helpen en denken met je mee voor een oplossing.

Super leuke kleding!

Als ik op de site kijk moet ik altijd wat kopen omdat ik altijd weer wat leuks tegenkom waar ik super enthousiast van wordt! De maten van de kleding kloppen ook goed met wat er wordt aangegeven waardoor ik nooit wat terugstuur. De pakketjes worden altijd met een persoonlijk berichtje verstuurd wat het extra leuk maakt om het pakketje te ontvangen! Hopelijk komt er een store in Amersfoort!:)

Super fijne klantenservice

Een shop die met een stapje meer doet. Mijn gewilde kledingstukken waren online uitverkocht, toen ik vroeg wanneer ze verwachtte deze weer te kunnen leveren boden ze aan de stukken uit diverse winkels te halen en alsnog naar mij op te sturen. Super service!

Fijne webshop met supersnelle verzending en fantastische klantenservice

De webshop is overzichtelijk, up to date en eenvoudig in het gebruik. De levering is supersnel en feestelijk met persoonlijke touch en de klantenservice is top qua bereikbaarheid, snelheid en meedenken. En niet geheel onbelangrijk: superleuke items!

Mega snelle levering en goede kwaliteit

Naast super toffe kleding, heel snelle bezorging en eenvoudig retourbeleid

Geweldige kleding, goede kwaliteit en fijne service

Ik winkel al lang met veel plezier bij Guts&Gusto. De kleding is uniek, goed van kwaliteit en niet duur. De winkels zijn mooi en de klantenservice is uitstekend.

Mooie, goede en betaalbare kledij

De kledij is betaalbaar, heel mooi en van goede kwaliteit. Prijs-kwaliteit top! De levertijd is ook super, je hoeft niet lang te wachten op je bestelling.

Een cadeautje voor jezelf!

Ik heb een aantal keer besteld bij Guts & Gusto en iedere keer ben ik positief verrast! De kwaliteit van de stoffen is erg goed en de kledingstukken dragen prettig. Snelle service, fijne kwaliteit en stylish :)

Ik ben fan!

Begin 2020 heb ik Guts & Gusto (pas) ontdekt via internet; ik zag een leuke reclame voorbij komen en besloot om een kijkje te nemen op de website. Sindsdien ben ik verkocht: wát een leuke kleding, volledig mijn stijl! Sommige producten zijn wat aan de prijzige kant (voor een student zoals ik, haha), maar je weet dat je er kwaliteit en mooie kleding voor terugkrijgt. Ik heb al een aantal bestellingen geplaatst en ben steeds erg tevreden, ook over het contact met de klantenservice! Een aantal weken geleden voor het eerst ook een fysieke winkel bezocht van Guts & Gusto in Utrecht, waar ik ook erg positief over ben. Ook daar was het personeel aardig en behulpzaam. Al met al erg positief over Guts & Gusto!

Altijd goed en mooie kleding

Ik heb verscheidene keren besteld bij GutsGusto en het is mijn favoriete kledingwinkel geworden. Ik ben zeer tevreden over het aanbod en ik krijg altijd weer een glimlach op mijn gezicht wanneer mijn bestelling binnenkomt. De manier hoe het pakketje is ingepakt is ook nog eens persoonlijk en elke keer weer een verrassing. Love it!

Fantastisch!!

Zeer snelle levering! Top producten! Heel persoonlijke omgang met klanten.

Top service en super fijn contact!

Prachtige jurken en zeer snelle levering.

Goede en snelle service

Kleding wordt altijd snel geleverd. Wanneer er iets mis is met het artikel, wordt dit altijd netjes opgelost.

Leuke kleding voor een mooie prijs

Al een aantal keer kleding en schoenen gekocht bij Guts & Gusto. Altijd zeer tevreden, prima kwaliteit en prima prijs. Volgende keer weer.

Toffe kledij die supersnel geleverd wordt.

Veel keuze, leuke promoties, eenvoudig betalen en snelle levering.

Leuk kledingmerk en goede, persoonlijke service

Ben blij met dit merk, krijg ook veel complimenten over de kleding.

Super stijl, super service!

Ik kan altijd wel iets vinden! Vooral de service is super, persoonlijk, verpakt als een cadeautje! Altijd een feestje om te ontvangen!

Kwaliteits kleding voor een mooie prijs!

Kleding die lang mooi blijft, met zorgt verpakt en optijd bezorgd. De prijs maakt het aantrekkelijk om vaker iets te kopen en ze hebben vaak leuke aanbiedingen!

Hele goede service!! Was op vakantie en had gevraagd om mijn jurkje wat ik had besteld later te verzenden. Geen probleem voor GustoGusto! Drie weken later bij thuiskomst werd het netjes bezorgd! Echt top! Hele snelle levering!

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!