Goede kwaliteit

Leuke kleding met goede kwaliteit prijs verhouding

Goede en snelle bezorging! Leuk ingepakt en goede kwaliteit kleding.

Snelle en goede service, doen wat ze zeggen!

Een hele goede service zowel voor de verzending en als je vragen hebt. Altijd vriendelijk en de kleding is ontzettend leuk. Ik blijf nog lang klant bij jullie!

Mooie jurken

Heeft een leuke collectie met veel mooie jurken. 1 keer gehad dat de afwerking niet goed was en heb de jurk direct kunnen omruilen.

Geweldige kleding & service

Guts&gusto is mijn favoriete webshop! De kleren zijn stuk voor stuk prachtig en de service en reactiviteit zijn altijd too.

Aparte kleding en snel geleverd!!

Voor ieder wat wils en snel op je deurmat.

Topservice!

Enorm snelle verzending naar België. De kledingstukken zijn steeds zorgvuldig verpakt en van prima kwaliteit! Steeds superleuke collecties aanwezig.

Leuke kleding

Leuke kleding, meestal goede pasvorm en goed te bereiken voor vragen

Goed maar beetje duur

Altijd erg leuke kleding, maar soms duur en niet altijd van de beste kwaliteit.

De kledij van guts&gusto is van zeer goede kwaliteit. Ook de levering is verbazingwekkend snel! Ik ben vaste klant!

Trendy kleding!

Stijlvol. Leuke hippe prints. Snelle levering. Goede kwaliteit.

Prima levering en retourbeleid.

Snel levering en leuke items.

Guts en Gutso is een geweldig merk

Ik heb een aantal keer gewinkeld in de GG in Enschede en dat was super. Een rustige en prettige sfeer en behulpzame medewerksters. Ook het bestellen werkt perfect. Niets anders dan lof

Mooie kleding, leuke prints en modellen.

Ik ben fan van jullie jurkjes omdat ze heel leuke modellen en prints hebben. Soms is de kwaliteit wat minder (bv stiksels die niet goed zitten of zeer dunne stofjes die snel scheuren). Voor de rest prima, ik ben fan!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Guts Gusto heeft zo veel leuke items. Ik bestel veel online. De kleding zit zoals op de website aangegeven staat en de kwaliteit van de kleding is top. Echt mijn favoriete winkel!

Mooie kledij en super levering

Handige website om bestellingen te plaatsen, mooie kledij en snelle levering !

Top winkel

Snelle bezorging, met zorg ingepakt. Pasvorm van de kleding zit altijd goed.

Aanrader

Ik ben zeer tevreden over de ontvangen kleding. Het wordt verstuurd als cadeautje, wat het uitpakken super leuk maakt! Daarnaast is de kleding precies zoals beschreven. Ik heb daarna snel een tweede bestelling geplaatst!

Ik heb al zoveel jurkjes en jumpsuits gekocht

Ik vind deze webshop echt geweldig. Ik ben nog nooit in een winkel geweest, maar ik heb al zoveel kleding in mijn kast hangen. Ik krijg ook altijd complimenten over de jurkjes. En qua prijs en kwaliteit, is het echt top!

Subliem

Altijd veel toffe items in de shop Snelle verzendig, alles piekfijn ingepakt met tof kaartje erbij. Online hulp zeer behulpzaam en vriendelijk. LOVE this shop!!!!!

Top service, goede kwaliteit!

Geen slechte ervaringen! Maten kloppen met de adviezen. Snelle service! Leuk online shoppen bij Guts and Gusto!

Toffe kleding en goede service

Zit altijd leuke kleding tussen en de service is goed. Wat ik wel jammer vind is dat je niet gratis kan retourneren, aangezien ik veel kleding hier koop maar soms ook wat terug moet sturen lopen deze kosten ook op. Verder een toffe webshop!

Snelle levering en prachtige outfits

Snelle levering en prachtige outfits

altijd goed. ingepakt als een cadeautje

Altijd volgende dag in huis. Leuk ingepakt, net alsof je een cadeautje krijgt. Goede service.

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!