Mijn nieuwe favoriete webshop

Vroeger heb ik hier al wel eens af en toe kleren bij gekocht maar tijdens de lockdown in Corona tijden heb ik me toch laten verleiden om mijn zomer garderobe een beetje uit te breiden. En wat ben ik blij met mijn nieuwe aanwinsten! Ook top dat je bestelling de volgende dag al aan de deur staat.

Snelle levering en eigenlijk bijna altijd goede kwaliteit

Snelle levering spreekt voor zich. Nooit problemen mee gehad. En maar echt een 1 of 2 keer gehad dat ik toch niet helemaal tevreden was ivm kwaliteit of pasvorm

Mooie en leuke kledij!

De kleren zijn mooi en gemaakt van leuke stoffen en zijn zeer goed van kwaliteit. Er is een super goede klantenservice. Ze antwoordden meteen op mails. Als je online besteld, krijg je jouw bestelling zeer snel aan. Het pakket is zeer mooi en persoonlijk verpakt. Ik ben heel enthousiast!

Heel fijne klantenservice

De levering in een gepersonaliseerd pakje is al een fijn begin. De kledij valt heet fijn. Mooie modellen.

Erg goed. mega snelle verzending!

Heel goed! Precies zoals op de foto! Bij de brillenkoortjes misschien nog een foto van dichtbij de op de site zetten zou fijn zijn!

Een aanrader

De bestelling loopt heel vlot en ik krijg de pakketjes snel in huis. Heel leuke verpakking ook telkens!

super goede service

het is super snel binnen en als je iets wilt ruilen helpt henrike je super goed

Kleding net hetzelfde als op foto’s en goede kwaliteit. Enkel is er geen retourpapier dat er standaard bij zit.

Super leuke kleding, fijne klantenservice

Je hebt er hele leuke kleding. De maten zijn niet heel uitgebreid maar ik met een kleine S pas altijd alles, zelfs de one size. Dit is bij andere winkels niet zo. Ik slaag hier altijd. Daarnaast reageren ze snel op mails en mocht er iets zijn dan wordt het altijd goed opgelost!

Geweldig!

Vlot en snel en mooi!

Leuke kleding en goede klantenservice

Veel kledingstukken uit mijn kast zijn van Guts en Gusto, over het algemeen is de kwaliteit van de kledingstukken goed. Al heb ik wel twee keer gehad dat er een naar verkeerd gestikt was of juist ernaast waardoor de stuk kapot ging. Bij beide van deze gevallen heb ik contact gehad via mail en kreeg snel reactie en met een oplossing waar ik beide keren tevreden mee was.

Leuke kleding die altijd goed zit.

De bestelling is altijd snel binnen. Ik heb nog nooit iets hoeven terug sturen omdat het niet past. Ben zeer tevreden.

Super leuk en kwalitatief super!

Heel erg tevreden over GutsGusto! Aantal keer al wat besteld, goeie kwaliteit kleding en super snelle levering! Zeeer tevreden!

Goede en snelle service

Erg leuke kleding! Ik heb een jurkje gehad dat na een paar keer dragen kapot ging bij de naadjes, maar dit viel gelukkig te naaien. Ze hebben een erg snelle verzending.

Elke bestelling is als een cadeautje

Ik bestel al bij Guts en Gusto sinds ze nog niet zo bekend waren en ben erg trots hoe ver ze nu al zijn gekomen! En ik weet zeker dat ze nog veel groter worden! Wat een top service!

Duidelijke site leuke kleding snelle reactie op mails

Levering is altijd snel en als ik iets wil retourneren word ik altijd goed geholpen. Leuke kleding

Super leuke kleding en nette/ snelle berzorging

Ik koop regelmatig bij guts an gusto. Ook schrijf ik mij regelmatig in voor items die niet meer in mijn maat aanwezig zijn, dan krijg ik altijd netjes bericht als het item wel weer beschikbaar is in mij maat.

Heel vaak leuke nieuwe collecties

Ik vind dat er vaak een nieuwe collectie wordt uitgebracht. Ook vind ik het fijn dat er vaak sale acties zijn.

Mijn ervaringen met guts&gusto zijn uitstekend.

De website is makkelijk in gebruik, bestellen gaat snel en makkelijk. Levering is super snel. De producten zijn van goede kwaliteit. Voor retour zendingen word je snel en goed geholpen. Alleen jammer dat je producten niet gratis kan retourneren.

Jullie hebben geweldige kleren! Ik vind de style echt top & jullie zijn klantvriendelijk!

Ik heb fijne ervaringen met jullie. De kleren zijn van goede kwaliteit. Al had ik laatst een panty binnen gekregen en dat was een andere dan ik had gekocht. Wil geen zeikerige klant zijn, maar hier zou ik wel goed op blijven letten. Voor de rest ben ik erg tevreden!

Leuke shop met snelle service!

Trendy kleding worden snel geleverd en ook omruilingen verlopen vlot.

Vriendelijke, snelle service.

Leuke webshop!

Leuke kleding, snelle verzending, goede klantenservice.

Geweldige kleding en super klantenservice.

Kleding van Guts en Gusto heeft een goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Het is niet de goedkoopste fashion, ook zeker niet de duurste, en de kwaliteit is altijd goed. Mocht er toch iets niet goed zijn (een hak die afbreekt bijvoorbeeld), staat de klantenservice meteen voor je klaar om dit goed op te lossen. Verder is de site met alle filters erg prettig en is het leuk dat de collectie zoveel wisselt en dat ze outfitinspiratie posten op social media.

Fijne webshop, snelle levering en goede service

Ik heb al een aantal jaren (sinds 2016) goede ervaringen met guts&gusto. De levering is snel, het komt in een leuk pakketje en ze hebben veel verschillende stijlen kleding. Ik vind het fijn dat de kleding vaak wel net iets anders is dan wat er normaliter in de winkelstraten hangt. Zo draag je niet zomaar ineens hetzelfde als je buurvrouw ;). Het is jammer dat er tegenwoordig best vaak het een en ander uitverkocht is. Meestal is de kwaliteit van de kleding wel goed. In sommige gevallen gaat de kleding of gaan de schoenen niet zo heel lang mee. Dan verslijt het bijvoorbeeld, of verdwijnt de kleur na een aantal wasbeurten/na een aantal weken. Ik zou het zelf prettig vinden om te kunnen lezen in de beschrijving "hoe het valt" (groot, lang, kort, wijd bijv.) Het terugsturen van een artikel kost namelijk wel altijd geld (rond de €5,-). Mijn overall mening van deze webshop is goed, ik bestel hier regelmatig en ben erg tevreden!

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!