Top webshop

Gutsgusto is toch wel mijn lievelingswinkel! Ik bestel graag bij jullie. Altijd vriendelijk personeel en snelle reacties als er vragen zijn. De bestelling wordt snel geleverd en de winkels zien er superleuk uit.

Goede service en leuke winkel

Altijd blij met een pakje van guts&gusto

Ik koop veel kleren bij guts en gusto. Ik ben er blij mee dat alles valt hoe het moet vallen en dat de foto’s op waarheid gebaseerd zijn. Had alleen een keer een broek waarbij de knoop niet goed vast zat en meteen er kwam. Maar voor de rest altijd heel te Berden met de kwaliteit.

Top kwaliteit en service

De kwaliteit van Guts & Gutso is altijd goed. Ook is de klantenservice echt top. Mocht er toch iets mis zijn reageren ze vrijwel direct en komen altijd met een passende oplossing.

Mooie kleding en super klantvriendelijk

Ik heb tot nu toe nog maar 1 probleem gehad met mijn bestelling en dat werd super goed opgepakt op zeer vriendelijke wijze. Leuke kleding waar je veel complimentjes van krijgt!

Net even iets anders

Kleding wat net even iets anders is. Leuk om naar de winkel te gaan. De medewerkers zijn vrolijk en geven een goede service. Online is het shoppen ook fijn. De producten zijn goed weergegeven en het is makkelijk om te bestellen. Een van mijn favoriete shops!

Leuke kleedjes die altijd goed zitten

Leuke kleedjes die altijd goed zitten. Zeer snel bezorgd.

Er wordt met je mee gedacht.

Mijn eerste keer shoppen bij Guts had ik kort na elkaar 2 dingen besteld. Vervolgens kreeg ik van hen bericht dat ik 1 keer verzendkosten terug gestort zou krijgen en ze de pakketten gingen combineren.

Super vlotte service. Top website

Snelle levering.

Super trendy kledij, fantastische levering en top klantenservice

Mijn favoriete online webshop! Elke keer opnieuw heel tevreden!

Leuke collectie kleding

Prima service!

Guts gusto maakt je dag!

Goede communicatie, vrolijke, erg leuke items van een goede kwaliteit en creatief ingepakt met een leuk kaartje erbij. Gewoon weg ben ik erg positief. Guts gusto maakt je dag:)!

Levering en verpakking helemaal super! Verbeterpuntje: te veel handelingen + kosten bij een retour

Leuke kleding

Leuke kleding voor prima prijzen

Hele fijne kleding en het is altijd snel bij je thuis!

Vaak besteld, waarbij de kleding snel binnen is en de kwaliteit van de kleding is ook goed.

Fashionable, vriendelijk en persoonlijk

Ik vind Guts en Gusto altijd super leuke items hebben! Ik vind regelmatig een pareltje online. Ook de service van Guts en Gusto ben ik erg tevreden over! Ze zijn erg vriendelijk en persoonlijk. Het enige nadeel vind ik de verzendkosten. Die zouden weg of minder mogen. Over het algemeen tevreden.

Leuke kleding van goede kwaliteit en snel geleverd

De kleding is mooi, de kwaliteit is goed en de prijs ook. Daarnaast wordt de kleding snel geleverd.

Altijd goede kwaliteit en snelle levering

Ze hebben goede communicatie en een snelle levering. Ook is de kwaliteit altijd goed. Soms zijn prijzen wel iets te hoog..

Top winkel

Altijd hele leuke collectie en snelle levering!

Top service, altijd mooie kwaliteit!

Heb al vrij vaak online kleding besteld bij Guts en Gusto. Telkens zit alles perfect, ieder kledingstuk wordt weer mijn nieuw favoriete kledingsstuk. Super vlotte levering! Top winkel op kleding bij te kopen!

Altijd een goede service en de kwaliteit is top!

Ik heb geen enkele keer dat ik kleding bestelde problemen ervaren. De service is erg goed en de levering ook erg snel.

Hele leuke kleding en super service

Altijd een goede service en snelle levering

De service is heel snel en super vriendelijk!

Vriendelijk, snel, correct

Helemaal top

echt super goed geholpen door guts & gusto. Ik wilde graag een item die op de webshop was uitverkocht, dus via instagram had ik gevraagd of deze nog op voorraad zou komen. Ik had binnen 10 minuten reactie en uiteindelijk is dat item uit een winkel gehaald die hem toevallig nog had en is hij de volgende dag verzonden. Dankjewel voor deze super goede en snelle service.

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!