Snelle levering en rijk aan keuze

Het assortiment bestaat volledig uit mooie kleding en wordt snel geleverd. Er wordt veel aandacht besteed aan je bestelling!

Super goed!

Ik slaag hier altijd, altijd leuke kleding En mooi op kleur gehangen altijd. Mijn favorite winkel.

Topservice en prachtige kledij

Al jaren ben ik super tevreden van mijn bestellingen bij Guts and Gusto. Ik bestel regelmatig kledij en schoenen en beide zijn steeds van topkwaliteit! Wanneer er iets is wordt je meteen geholpen door de klantendienst. Kan het alleen maar aanraden!

Leuke jurken/jurkjes

Mooie jurken/jurkjes tegen redelijke prijzen. Sommige jurkjes kunnen wat fragiel zijn, maar nog steeds prima.

Super toffe kleding en site.

Één leuke site met leuke kleding.

Klant vriendelijk, leuke items.

Super leuke (web) winkel waar ik graag even rondsnuffel. Klant vriendelijk en persoonlijk. Echt een aanrader.

Superleuke winkel en goede service

Hele snelle service wat betreft levering en retourneren. Niets is bij Guts and Gusto een probleem. Daarnaast ook snelle mail-service. En als laatste superleuke kleding!

Fijne kleding en snelle service!

Kleding zit fijn en past goed qua maat, ook snelle verwerking van je retourzending!

Uitstekende service!

De klantenservice beantwoordt je vragen telkens erg snel en oh zo vriendelijk! Wanneer ik iets bestel, wordt het de dag nadien reeds bezorgd bij mij thuis (en ik woon in België). Om nog niet te spreken over de mooie outfits! Ik ben fan!!

Wat je op foto ziet is wat je krijgt! De levering komt ook altijd de dag nadien aan en dat is super.

Goede klantenservice!

Leuke kleding en als iets niet past wordt dit snel geregeld! Ook snelle levering tot bij de Belgische fans :)

Prettige service en leuke kleding

Vlotte bezorging, kleding mooi ingepakt. Ik ben erg tevreden.

Ronduit geweldig

Ik ben erg blij met een winkel zoals Guts&Gusto. Ze hebben geweldige, toffe kleren en ze staan altijd voor je klaar. Ze zijn aardig, klantvriendelijk en ze reageren ook snel op je mail! Ook zijn ze erg actief op social media en hebben ze altijd leuke acties voor hun geliefde klanten. Ik ben erg te spreken over Guts&Gusto en daarom zal ik ook nog graag blijven shoppen bij ze. Mijn enige wens die nog mag uitkomen is als er een winkel dichtbij mijn woonplaats zou komen! (Zwolle *wink wink*)

Groot aanbod en snelle verzending

Guts & Gusto vind ik zelf een fijne winkel. Ze hebben een groot aanbod kleding, waar altijd wel iets leuks tussen zit. Bovendien is de verzending super snel. Je kan tot laat bestellen en ik heb het altijd de volgende dag in huis. Al met al, zeer tevreden!

Super snelle hulp

Ik heb een mail gestuurd en kreeg 10 minuten hierna al een goed antwoord waardoor mijn probleem verholpen is.

Goede en snelle service

Leuke kleding, mooie winkel en site, snelle levering!

Leuke en goedpassende kleding

Snelle levering, leuke kleding en goede pasvorm.

Guts & Gusto zorgt voor een snelle levering, een goede kwaliteit, een snelle retour en hun klanten service staat altijd voor je klaar! Hun winkels zijn ook altijd netjes en zien er heel leuk uit. Kortom, fantastische service en ik ben zeer tevreden over dit bedrijf.

Correct

Guts & Gutso is altijd correct in wat op de site staat. Snelle levertijd.

Leuke kleren, mindere kwaliteit

Ik vind dat de collecties vaak erg leuk. Alleen zijn de blouses en jurkjes meestal niet heel netjes afgewerkt. Ik moet zelf vaak nog draadjes eraf knippen.

Altijd een kadootje

Altijd snel in huis. Als er een keer iets mis gaat wordt het netjes afgehandeld. De pakketjes zijn leuk ingepakt en het kaartje met spreuk zijn een heuse verzameling geworden,hier in huis.

Zo blij dat jullie heb gevonden!

Ik heb jullie leren kennen via instagram. Ik was direct verkocht vanaf de moment dat ik bij jullie bestelde! Super goede kwaliteit van de kleren! Heel goede service!

Leuke kleding en goede service

Leuke kleding en goede service

Goede kwaliteit en leuke pakketjes

De kwaliteit van de kleding is fijn en de website overzichtelijk. Ook krijg wordt er extra aandacht besteed aan je pakketje. Erg tevreden!

Mooie kleren, top service

Ik heb al vaak besteld op deze site. Altijd heel tevreden, super mooie must haves en zalige service. Kunnen vele een voorbeeld aan nemen!

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!