Echt een topsite!

Snelle levering, goede kwaliteit en erg leuke kleding :)

Personeel in Enschede is altijd klantvriendelijk. De winkel ziet er altijd netjes en verzorgd uit. Als ik een maat niet kan vinden dan kunnen ze dat van beneden halen. Ik ben elke keer nog tevreden de winkel uit gelopen.

Leuke collectie, goede prijzen, nette service, snelle levering!

Fijne webwinkel + klantenservice is top! Onwijs blij met mijn nieuwe items

Goede service en mooie kleding

Er wordt altijd adequaat gereageerd op mails. De service is goed en de levering snel. Daarnaast hebben ze voor iedereen wel wat.

Fijne materialen, snelle verzending!

Guts & Gusto heeft kleding met fijne stevige materialen. Snelle verzending en goede klantenservice.

Toffe kleren, goede service!

De kleren die je bestelt , heb je vlug thuis. Indien je een vraag hebt, wordt die snel beantwoord via mail op een vriendelijke manier.

Geweldig!

Snelle levering, goeie kwaliteit en zalig om online te bestellen!

Zeer vlotte service!

Ik heb nog nooit zo'n snelle service gehad. De dag na mijn bestelling, werd mijn pakje reeds geleverd! Alles paste perfect!

De winkel waar nèt iets meer gebeurd dan in de doorsnee kleding

De medewerkers zijn net wat meer persoonlijker. Het is gezelliger. Je wordt gegroet. Je voelt een bepaalde sfeer. Wel vind ik soms de maten bij bepaalde stukken niet heel chill... ik heb altijd een maat L maar als ik dan soms maat L draag dan is het óf veel te kort óf veel te strak. Of het schijnt door. Dat vind ik dan wel jammer want het item zelf is dan echt prachtig. Tof dat er een variërende voorraad is zeg maar. Stoer schattig netjes chique basic. Alles. Echt leuk.

Duidelijke site. Pakket wordt snel verzonden en je wordt hierover voldoende geïnformeerd.

Perfecte hulp en altijd snelle levering

Super goeie kwaliteit en super snelle levering (zelfs in de Corona tijd). Ook de klantenservice is heel snel en staat open om je gelijk te helpen. Mega bedankt!

Geweldige kleding en geweldig personeel

Altijd netjes ontvangen in de winkel.. vriendelijk personeel.. staan altijd klaar om te helpen... Dikke 10

Mijn ervaring met guts and gusto is tor nu toe altijd goed geweest!

De webshop is ontzettend fijn om in rond te kijken en ze laten je altijd op tijd via de mail weten wanneer een item weer beschikbaar is. Ook helpen ze je snel als je vragen hebt of als je iets wilt retourneren!

Super mooie kleding en snel in huis

Bijna mijn hele nieuwe zomer garderobe komt van Gust en Gusto. Ik ben verliefd op alle kleding en de super goede kwaliteit ervan. Ook wordt het altijd super leuk ingepakt en is het de volgende dag in huis!

Great clothes and friendly customer service!

Customer service is very friendly, there is always someone there to answer any questions you might have and solve any issue too. The clothes are nice and I love how they deliver it gift wrapped! My only problem is that most clothes are super big and/or long, so they don't fit smaller people like me, which is sad. But for the rest it's great! I

Top producten in een goede staat

Ik heb meerdere malen producten besteld. Altijd oprijd bezorgt met vaak extra persoonlijk aandacht in de verpakking! Ook in de winkel word je altijd goed geholpen!

Super mooie kleding van goede kwaliteit!

Ik bestel al enkele jaren bij Guts & Gusto en ik ben hier altijd super tevreden over geweest. De kleding is mooi en van goede kwaliteit! Ook de service is top. Super tevreden!

Gaaf bedrijf die de nieuwste fashion aanbied voor een mooie prijs!

Mijn ervaring is zeer goed, altijd een snelle levering en mooi verpakt. Er wordt echt aandacht aan besteed! Ook als er iets niet goed is of niet klopt, wordt er een goede oplossing gezocht!!

Goede service en kwaliteit!

Ik had vragen over artikelen, belde de klanten service en werd echt super goed geholpen. Ook toen de verkeerde artikelen waren opgestuurd werd ik meteen geholpen.

Geweldig!

Super leuke kleren van mooie kwaliteit! Snelle levering, echt geweldig!

Altijd op tijd, goede communicatie en leuke kleding

Al veel gekocht via deze webshop, zijn altijd op tijd en maken er echt een cadeautje van om te ontvangen (letterlijk) enige minpuntje is dat je niet gratis kunt retourneren en er af en toe advertenties staan van items die al zijn uitverkocht :-)

Altijd leuke items, snelle verzending & goede service. Één van mijn favoriete winkels!

Guts & Gusto heeft altijd leuke en hippe items, de collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe items. Ik vind het een feestje om ze te volgen op Social media, of gewoon even te neuzen in de collectie op de website. Als je thuis besteld, dan krijg je altijd een mooi ingepakt en gepersonaliseerd pakketje. Leuk om uit te pakken!! Al met al: 1 van mijn favoriete winkels.

Super tevreden! Leuke kleding!

Aantal keren iets besteld. Snel geleverd. Mooi verpakt. Makkelijk retour te doen. Ook een keer terug gebracht in de winkel. Hele mooie winkel. Vriendelijk personeel. Ook een keer gebeld. Heel goed geholpen!

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!