Leuk assortiment, kwaliteit valt tegen

Naad bij broek gescheurd bij aankomst, deze omgeruild voor een andere (wel zelf retourkosten moeten betalen). Bij de andere broek heeft de naad ook al losgelaten. Ik heb de broek ook in dezelfde maat alleen een andere kleur, maar hier heb ik geen enkel probleem mee.

Goed! Leuke betaalbare kleding!

Lekker snel geleverd en goed qua maat. Al veel kledingstukken rijker.

Superleuke winkel mooie kleding en sieraden

Kom graag bij jullie winkel. Mooi ruim opgezet nu. Hele leuke kleding en sieraden . Heel fijn geholpen door Michelle. Kom zeker gauw weer. Bedankt. En tot de volgende keer. Gr. Christiene

Geweldig!

Super service en mega leuke kleding!!

Topwinkel met superfijne service!

Ik krijg meteen antwoord als ik een vraagje mailde en werd zelfs herinnerd aan een artikel dat weer in stock was. Verder krijg je meteen je artikels opgestuurd op een leuke manier. Bovendien zijn de mensen erg vriendelijk in hun mailverkeer en helpen ze je direct verder. Love it.

Super leuke trendy kledij!

Je vindt enorm veel leuke kledij op de website van guts & gusto terug! Er is ook voor elk wat wils! De levering is prima en verloopt heel vlot. Ik heb eigenlijk geen opmerkingen, alles verliep meer dan naar wens!

Leuke kleding, goede service

Ik vind de kleding van Guts & Gusto heel erg leuk en weet nu precies welke maten ik moet hebben. Vragen worden heel snel beanwoordt, artikelen snel geleverd en retouren snel verwerkt. Top! Daarnaast hebben ze regelmatig leuke kortingsacties, cadeautjes bij je bestelling en gratis verzending. Verbeterpunten/jammer: - De kwaliteit van sommige kledingstukken laat een beetje te wensen over (snel al een gat in een blouse bij de naad en een lusje van een jurk afgegaan.) Daar vind ik het dan eigenlijk weer net iets te "duur" voor. - Kosten voor retourneren zijn € 5,-

Leuke kledij van goede kwaliteit

Originele, leuke kledij van goede kwaliteit voor een goede prijs. Snel geleverd.

Ik bestel al enige tijd en ben tot nu toe altijd zeer tevreden geweest. Van bestellen, levering, wijze van verpakken (dat maakt jullie ook onderscheidend, super leuk!) en eventuele terug sturen. Kwaliteit en maten zijn vrijwel altijd juist. Actief op sociale media, dus top of mind altijd. Heel fijn allemaal!

Super service en goeie kwaliteit van de goederen!

De leveringen zijn altijd super snel, en de artikelen zijn altijd zoals op de foto

Leuke kledingstukken om je kledingkast dat tikkeltje leer te geven

Top service! Na een fout van mijn kant (verkeerde adres) had ik telefonisch contact opgenomen. De service was uitstekend! Dit in combinatie met jullie leuke kleding en snelle levering maakt jullie uniek! Ik bestel zeker nog!

Mooie kleding

Snelle verzending en mooie kleding van goede kwaliteit

Als ik de webshop/winkel van Guts & Gusto bekijk, word ik altijd gelijk enthousiast en vrolijk

Allereerst vind ik dat Guts en Gusto hele leuke kleding biedt voor de doelgroep. Daarnaast moet ik zeggen dat ik het waardeer dat ze zoveel moeite stoppen in de pakketjes. Het ziet er altijd netjes uit en wordt goed afgeleverd. Daarnaast is het geen plastic, wat beter is voor het milieu. Het allergrootste pluspunt vind ik de klantenservice. De hulp die ze bieden is altijd persoonlijk gericht, waardoor je je zeer zeker geholpen voelt. Een persoonlijk mailtje of boodschap op de bestelling vind ik altijd erg leuk om te zien. Een klein minpuntje vind ik soms wel de kwaliteit, sommige dingen gaan wat sneller kapot, maar voorderest heb ik geen minpuntjes. Ik ben in ieder geval erg blij met Guts & Gusto! Ik hoop dat jullie wat kunnen met mijn beoordeling, fijne dag verder!

Super kwaliteit en leuke ontwerpen die je nergens anders vindt!

Mijn aandacht werd al snel getrokken door verschillende outfits die langskwamen op Facebook. Tijdens de sale, maar ook daarbuiten, heb ik genoeg leuke kleding gevonden. De kwaliteit is top en het is super handig dat er van elk kledingstuk 3 foto's te zien zijn. Zo krijg je echt het idee dat je weet hoe het zal vallen. Verpakking en bezorging is ook niks op aan te merken. Heel blij dat jullie ook in België leveren. Ik kom zelf uit Nederland en vind dat er wel wat verschil in kleding is.

Snelle levering, goede service

Snel in artikelen leveren. goede aanbiedingen, bij sommigen producten is de stof erg dun en gaat het product wel snel kapot. Goede maten.

Leuk assortiment en snelle levering

Leuk assortiment en snelle levering

Leuk modern concept met verschillende stylen kleding

Mijn ervaringen bij guts en gusto zijn erg positief! Verschillende stylen met onderandere killer boots maar ook super gave blousen voor coole casual outfits!

Een hele fijne en duidelijke website!

De website is heel handig in gebruik en de pakketjes die geleverd worden zijn altijd heel fijn verpakt!

Toppers!!

Supersnelle en correcte service! Ook voor returns! Love them, love it!

Positief!

Positief! Leuke kleding voor een prima prijs. Ideaal om het online te bestellen, in de winkel te kunnen passen en af te rekenen wat goed is. Ook het thuis bezorgen is prima.

Ongetwijfeld mijn favoriete webshop.

Aangezien ik van België ben, is het voor mij wat moeilijk om naar jullie winkels te komen. Maar jullie webshop is echt GE-WEL-DIG! Ook de prijs-kwaliteit van jullie producten zijn top. Daarnaast doen jullie ook toffe acties, waar ik ook fan van ben. Ik zal zeker en vast nog vaak bestellen bij jullie. Tot slot is de service ook perfect!

Leuke kleren, goede kwaliteit

Ik koop regelmatig wat bij jullie, vind de winkels erg leuk ingericht en de websites zijn ook duidelijk! Ik vind het altijd fijn als modellen de kleren aan hebben op sites, zo kan je beter zien hoe iets valt. Alles wat ik er tot nu toe gekocht heb was altijd top! Heel erg blij mee, iedere keer weer!

Love it!

Snelle bezorging, super leuke items, geweldig ingepakt, goede kwaliteit. Niks negatiefs op te merken!

Toffe kleding!

Leuke kleding! Fijn dat je e-mail alerts kan instellen wanneer iets er niet is en makkelijke service bij bestellingen. Altijd blij als mijn pakketjes binnen komen.

Leuke kleding, snelle levering

Ik vind dat Guts & Gusto altijd erg leuke kleding heeft. Als je ‘s avonds bestelt, krijg je het de volgende dag nog. Soms vind ik het wel jammer dat de kleding snel uitverkocht is.

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!