Hele goede service, waarbij ik me als klant serieus genomen voel.

Guts & Gusto heeft ten eerste de leukste pakketjes in de geschiedenis van de mens, en daarnaast hebben ze een hele goede service. De kleding is van redelijke kwaliteit, hoewel ik een enkele keer heb gehad dat een broekrits opeens kapot ging. Leuke uitstraling in de winkels en online, en ze zijn goed bereikbaar.

Hele goede service!

Wat een uitstekende klantenservice! Mijn maat niet meer op voorraad op de site, wel in de winkel. Nadat ik de verkeerde maat had besteld is alles top geregeld en werd de blazer in de goede maat uit de winkel gehaald! Binnen een halfuurtje alles weer geregeld.

Mooie kleding

Het is erg mooie kleding. Fijn dat de lengte maten op de site worden aangegeven. Soms jammer dat de producten qua maten erg uiteen lopen. De ene maat M is de andere niet.

Zodra er iets is positief of negatief, wordt er altijd persoonlijk op gereageerd. Er wordt mee gedacht, mee gedaan en mee gewerkt. Er wordt rekening met de klant gehouden. Het is gewoon fijn als je begrepen wordt, en dat doen jullie. En daar verdienen jullie echt een pluim voor. Echt super fijn!

Fantastisch!

Leuke outfits, fijne aanbiedingen en snelle levering!

Super leuke fashion

Guts&Gusto heeft super leuke kleding, schoenen en accessoires. Ik koop er regelmatig leuke jurkjes! Jammer dat er geen winkel is in de buurt van Leiden. Nu koop ik alles online waarvoor je verzendkosten moet betalen.

Leukste winkel van Enschede

Matige webshop maar zeer fijne klantenservice

Items zijn vaak uitverkocht, kleine maten range waardoor mensen zich uitgesloten voelen, ietwat hoge prijs voor de kwaliteit van de producten... . Maar de klantenservice reageert wel zeer snel en is erg begripvol!

Klantenservice is uitstekend!

Omdat ik in België woon moet ik alles online bestellen, toch wordt dit altijd heel snel geleverd en de kleding wordt mooi ingepakt en gepersonaliseerd. Dit zorgt automatisch voor een leuke shop ervaring.

Super leuke kleding en het zit allemaal prachtig. Leveringen gaan ook vlot en soepel. 1x was er 1 item niet geleverd. Na een telefoontje hebben ze het op de camera's gecheckt en kreeg ik netjes een email dat het hun fout was en is het artikel nog nagestuurd. Top klantenservice dus.

Mooie, kwalitatief goede kleding

Guts&gusto heeft een heel leuk aanbod aan kleding waar ik regelmatig bestel. De kwaliteit van de kleding is top en ze hebben een super snelle verzending. Het enige minpunt vind ik dat retourneren geld kost. Verder een aanrader!

Een fijne winkel met passende kleding

Het is een fijne winkel met kleding wat passend is. Het is modieus en gaat met de tijd mee. Als je kleding besteld wordt het mooi verpakt en vaak op tijd geleverd. De kleding kan in de winkel geruild worden en de klantvriendelijke medewerkers helpen je hierbij graag.

Like it!

Super leuke winkel! Allerlei stylen te creëren met de kleding, enthousiast als ik weer iets voorbij zie komen, waardoor ik vaak even kijk, zelf onder werktijd :)

Voor een goede service, dagelijks online shopplezier en toffe kleding moet je bij Guts&Gusto zijn

De collectie die dagelijks wordt aangevuld met nieuwe items is geweldig. Datzelfde geldt voor de service: ik had een keer per ongeluk mijn bestelling gezet op een verkeerd adres. Direct na mijn bestelling had ik Guts & Gusto een mail gestuurd: binnen nog geen 20 minuten had ik een reactie dat mijn adreswijziging was doorgevoerd. Dat is toch super! Verder mijn complimenten voor de verzendservice. Naast dat je pakket de volgende dag op de deurmat ligt, zit er altijd een leuk kaartje bij. Dat maakt het ontvangen en openen van je kleding nog leuker! Kortom, ik heb weinig verbeterpunten voor Guts & Gusto. Ik ben zeer tevreden. Het enige 'minpuntje' dat ik kan bedenken (en dat de reden is waarom ik een 9 geef i.p.v. een 10) is dat ik vind dat de items snel zijn uitverkocht.

Mooie, fijne kleren van goede kwaliteit

Guts & Gusto heeft altijd kleren naar mijn smaak. Het is makkelijk online te bestellen en altijd snel in huis. Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van de kleren/schoenen en de pasvorm. Ik heb tot nu toe nooit iets terug hoeven sturen. Momenteel mijn favoriete winkel.

Top winkel met diverse kleding.

Ze verkopen leuke kleding en zijn altijd bereid om je te helpen. Bij retourneren kun je contact opnemen via mail en word je goed geholpen.

Goede service, altijd vriendelijk

Gust en Gusto is altijd heel klantgericht. Als je vragen hebt antwoorden ze vrijwel direct. De pakketjes zijn altijd handmatig ingepakt wat ik erg waardeer. Het is altjjd leuk als ik iets ontvang van Gust en Gusto! Kortom, top!

Top zaak

Leuke kleding en een goede service. Problemen worden opgelost en je pakketje word ingepakt als een cadeautje.

Leuke kleren! Goeie prijs. Snel thuis bezorgt.

Super ervaring

Snelle levering, snel contact

Mijn ervaring is goed.

Mooie kleding van goede kwaliteit. Altijd goede en snelle levering. Ook kun je snel contact opnemen wanneer je iets retour wilt sturen of er iets mis is met het product. Enige minpuntje is wel dat er regelmatig dingen mankeren aan de kleding. Dit gaat vaak om productiefouten. Dit verwacht je niet bij kleding met deze prijs.

Snelle levering, mooie producten en een uitmuntende klantenservice

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Gebruiksvriendelijke website, snelle levering, kwaliteit en prijs van de kleding is goed, snelle retourbetaling

Snelle service en goede kwaliteit kleding!

Snelle service en goede kwaliteit kleding

Zeer tevreden!

Meerdere keren besteld, de kleding voldoet altijd aan mijn verwachtingen en de levering is echt razendsnel!

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!