Veel variatie en voor iedere pasvorm.
Hi Milou, Dankjewel voor je fijne review! Super leuk om te horen dat je zo graag bij de GUTS komt shoppen! Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich fijn voelt in onze items. :) Hopelijk mogen we je gauw weer verwelkomen. Veel liefs, team Guts & Gusto
Hele leuke kleding en vaak wisselende collecties, dus top!
Hi Floor, Dankjewel voor je fijne review! Super tof dat je zo'n fan bent van onze items. Hopelijk kom je snel weer eens bij ons shoppen! ;) Veel liefs, team Guts & Gusto
Goede kwaliteit prijs verhouding
Hi Lisan, Dankjewel voor deze top review! Super fijn dat je zo te spreken bent over de prijs-kwaliteit verhouding van onze items. Hopelijk kom je snel weer eens bij ons shoppen! ;) Veel liefs, team Guts & Gusto
De kleding van Guts en Gusto is van goede kwaliteit en erg leuk! Daarbij is de levering en klantenservice top!
Hi Tessa, YAY! een 10! Wij worden helemaal vrolijk van jouw review! Hoe leuk dat je zo'n fan bent van de GUTS en tevreden bent over zowel de items, de snelle levering als de klantenservice. Hopelijk zien we je snel weer terug. :) Veel liefs, team Guts & Gusto
Ik heb enkele prachtige stuks van guts&gusto. Zou het iedereen aanbevelen. Ook klantenservice is top!
Hi Sofie, Dankjewel voor je fijne review! Wat super tof dat je bij ons zo goed bent geslaagd! Ik weet zeker dat jij helemaal gaat shinen in jouw GUTS items. :) Uiteraard staan we op de klantenservice ook met alle liefde voor je klaar. Veel liefs, team Guts & Gusto
Hele fijne winkel, leuke kleding en fijne klantenservice!
Hi Claudia, Yes! Een 10! Dankjewel hiervoor. Wat een fijne review! We zijn blij dat je zo tevreden bent met zowel de kleding als onze service. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in de winkel. :-) Veel liefs, team Guts & Gusto
Mooie kleding, ook hele goede kwaliteit.
Mooie webshop met super mooie kleren ik heb hier al verschillende keren besteld. Je bestelling wordt altijd netjes ingepakt met een persoonlijk bedankje wat echt super leuk is.
Hi Jolanda, Bedankt voor je super leuke review! Lief om te horen dat je zo enthousiast bent over onze kleding en verpakking ;-). We hopen je ook snel weer terug te zien in onze webshop of in onze winkel. Liefs Team Guts & Gusto
De kleding is van goede kwaliteit. Daarnaast zijn broeken goed qua lengte. Bij andere winkels is het toch vaak te kort voor mij.
Hi Nienke, Bedankt voor je super lieve review! Lief om te horen dat je zo enthousiast bent over onze kleding en lange broeken ;-). We hopen je ook snel weer terug te zien in onze webshop of in onze winkel. Liefs Team Guts & Gusto
Superfijne klantenservice en kleding natuurlijk
Prachtige items die kwalitatief goed zijn Snelle levering Bereikbare klantenservice
Hi G, YAY, 5 sterren! Wat super tof dat je zo tevreden bent over onze items, de snelle levering en de klantenservice! Dat is waar wij elke dag ons uiterste best voor doen, zodat we elke klant kunnen laten stralen. :) Hopelijk tot heel snel weer! Veel liefs, team Guts & Gusto
Mode met net net dat beetje extra: altijd goed gekleed voor de dag kunnen komen, zowel zakelijk als voor een feestje.
Hi Beautylover, Big thanks voor je review! Wat een mooi compliment over onze toffe items, daar worden wij helemaal blij van. Ik weet zeker dat jij helemaal shined in onze items! :) Hopelijk tot snel weer. Veel liefs, team Guts & Gusto
Helemaal tevreden
Hi Michelle! Dankjewel voor jouw supertoffe review. Wat mega fijn om te horen dat je zo tevreden bent met jouw GUTS aankoop. Goede kwaliteit en een vlotte levering is iets waar wij heel graag ons best voor doen! :) Hopelijk tot snel weer! Veel liefs, team Guts & Gusto
Enorm toffe collecties, mooie stoffen en heerlijke pasvormen. Altijd last van keuze stress als ik op de site kijk. Graag ook winkels openen in Noord-Holland!
Hi Vera, Wauw een 10! Dankjewel :-) Wat super leuk om te horen dat je je zo comfortabel voelt in onze kleding, wij doen enorm ons best om deze kleding zo leuk mogelijk te maken, zodat je heerlijk kan gaan shinen (en je misschien ook een beetje keuzestress zal hebben ;-)!) Hopelijk zien we je snel weer! Liefs team Guts & Gusto
Heerlijk zittende kleding, snel geleverd en super goede service. Heel blij met Guts en Gusto.
Hi Chanish, Wauw een 10! Dankjewel :-) Wat super leuk om te horen dat je je zo comfortabel voelt in onze kleding, wij doen enorm ons best om deze kleding zo snel mogelijk bij je af te leveren, zodat je heerlijk kan gaan shinen! Hopelijk zien we je snel weer! Liefs team Guts & Gusto
Hele leuke kleding, van goeie kwaliteit. Service is goed! Snel bezorgd!
Hi Myrne, Mega lief dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven, dat waarderen wij enorm! We hopen je dan ook snel weer terug te zien. Veel liefs, team Guts & Gusto
Leuke kleding en een fijn gevoel bij de kledi g
Hi Germa, Bedankt voor het schrijven van een review! Super om te lezen dat je zo positief bent over de items én de webshop/winkels, daar worden wij natuurlijk ontzettend vrolijk van. Tot snel! Veel liefs, team Guts & Gusto
Vlotte levering, mooie kleding. Truien blijven niet allemaal mooi.
Hi Altine, Bedankt voor je review en de 8! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de mooie kleding. We vinden het jammer dat de truien niet allemaal naar wens waren. We staan altijd open voor feedback om onze items te verbeteren, tips zijn welkom via [email protected]. :-) Liefs, team Guts & Gusto
Leuke collectie, snelle verzending en snelle en fijne reactie van klantenservice
Hi Ellen, Yay! 4- sterren. Bedankt voor je geweldige review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze collectie, de snelle verzending en de service van ons team. Hopelijk tot snel weer. Mocht je nog tips hebben hoe we de laatste 2 punten erbij kunnen verdienen, dan horen we dat graag. Liefs, team Guts & Gusto
Zowel online als in de winkels vind ik altijd wel iets leuks, de kleding zit superfijn en is van goede kwaliteit, erg blij mee!
Hi Suzanne, Dankjewel voor deze fijne review! Zo blij om te horen dat je altijd een fijne shopervaring hebt ons, zowel online als in de winkel. We doen altijd ons best om mooie, comfortabele items van topkwaliteit aan te bieden, en het is geweldig om te weten dat je blij bent met je aankopen. Thanks voor je mooie woorden en hopelijk tot snel weer! :) Veel liefs, team Guts & Gusto
Toffe mode en betaalbare prijzen. Helemaal fan van de lengtes van de broeken. Kwaliteit is super, nog geen opgerolde of afgewassen kledij gehad na enkele wasbeurten.
Hi Sandra, Wauw, wat een fantastische review! Super bedankt voor je enthousiaste woorden. We zijn zo blij dat je eindelijk de perfecte lange broeken hebt gevonden en dat je onze mode en prijzen waardeert! Het is geweldig om te horen dat de kwaliteit van de broeken ook zo goed bevalt, zelfs na meerdere wasbeurten. Daar doen we het voor! We hopen je snel weer te mogen verrassen met nog meer toffe items. Liefs Guts & Gusto
Mooie spullen, de maten kloppen, vaak net iets anders dan anders en ik hou van de verpakking die gebruikt wordt. Zo persoonlijk
Hi Irma, Wat een geweldige review! Super bedankt voor je fijne woorden. We zijn zo blij dat je de spullen waardeert en het gevoel hebt dat ze net dat beetje extra bieden. We doen altijd ons best om iets bijzonders te leveren, en de verpakking is daar zeker een belangrijk onderdeel van. Fijn dat je het persoonlijk vindt! Jouw feedback maakt ons echt enthousiast om door te gaan met het aanbieden van die unieke items. Hopelijk mogen we je snel weer verrassen met iets nieuws! Liefs Guts & Gusto
Leuke kleding, altijd snel bezorgd en top qua retourneren. Eén keer was ik te laat en kreeg ik een tegoed en mocht ik het alsnog retourneren. Top!!
Hi Celine! Wat een fijne review, bedankt! We zijn blij dat je tevreden bent met de kleding, de snelle bezorging en het retourproces. Het is fijn om te horen dat we je op een flexibele manier hebben kunnen helpen toen je een keer te laat was met retourneren. We doen altijd ons best om de service zo klantvriendelijk mogelijk te houden. Hopelijk tot snel weer! Veel liefs, team Guts & Gusto
De kleren zijn mooi en van prima kwaliteit. Als er echt iets bij zit wat je niet bevalt betaal je kosten voor het retourneren. Op zich is dat niet heel erg want dit voorkomt dat iedereen maar massaal laat opsturen en terugsturen dus is daarmee duurzaam. De terugstuurtijd is wel wat kort. Verder heb ik meerdere oorbellen gekocht waarvan de sluiting niet goed past waardoor ik ze kwijt ben geraakt. Dat is jammer en dan ook weer minder duurzaam. Over het algemeen zeer tevreden over dit merk en de kwaliteit, maar als er iets mee is, is het wel iets lastiger dus daar moet je rekening mee houden als je hier een aankoop doet.
Hi Myrthe, Dank je wel voor je eerlijke en gedetailleerde review! Het is fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de kleding en het merk. We begrijpen dat de kosten voor het retourneren niet voor iedereen ideaal zijn, maar we waarderen je begrip voor het duurzame aspect hiervan. Wat betreft de oorbellen, dat is natuurlijk erg jammer! Je mag ons altijd over dit soort kwesties contacteren, zodat we met je mee kunnen kijken naar een passende oplossing. :-) We hopen je snel weer te mogen verwelkomen en je een nog betere ervaring te bieden. Bedankt voor je vertrouwen in ons! Veel liefs, team Guts & Gusto
Fijne winkel met een goede, wisselende collectie. Heel tevreden over de spijkerbroeken. De wollen vestjes gaan echt te snel pillen en zijn dan bijna niet meer te dragen. Het geld helaas niet waard. De pakken zijn top van kwaliteit en eindeloos door te dragen.
Hi! Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de spijkerbroeken en pakken. We vinden het jammer dat de wollen vestjes niet aan je verwachtingen voldoen, en we nemen je feedback zeker mee om de kwaliteit van dit product verder te verbeteren. Je mag ons over dit soort ervaringen altijd contacteren! We helpen je dan met alle liefde verder. :-) We hopen je snel weer in de winkel te mogen verwelkomen! Veel liefs, team Guts & Gusto
Tubantiasingel 1
7514 AA Enschede
Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!