Super leuke webshop met snelle levering en vriendelijke klantenservice

Ben altijd blij nadat een bestelling is gedaan en binnenkomt! Maten lijken soms wel wat af te wijken, maar dat is altijd wel lastig.

TOPSITE MET TOPOUTFITS

Ik vind dat GutsGusto zeer mooie outfits heeft, alleen passen ze me niet altijd doordat ze te klein zijn wat ik zeeeeeer jammer vind :( Ik hou van jullie kleren en daarnaast is de levering snel en top!

Snelle service en prijs-kwaliteit kleding! Heerlijk. Ik bestel opnieuw!

Leuke winkel met uitstekende klantenservice!

Altijd heel erg blij als er weer een pakketje van Guts & Gusto bezorgd word! Leuk verpakt en goede kwaliteit items.

Tas cato met studs

Erg leuk tasje, met super service

Super leuke site met hele snelle levering! Erg klant vriendelijk. Toptoptop!

Top, hip en goede service

Ik ben heel blij,heb al meerdere keren online besteld en ben heel benieuwd naar de fysieke winkels!Zodra ze weer open zijn ga ik zeker langs! Heb al kleren maar vooral ook schoenen besteld!Ik krijg leuke reacties van waar het vandaan komt!En daar maak ik natuurlijk geen geheim van..... Ook het contact via mail is goed,je krijgt snel antwoord en je hebt je bestelling heel snel in huis 👌🏻

Mooie collecties!

Mooie kleding, duidelijke app, vlotte betaling, snelle levering, uitstekende feedback via mail!

Uitstekend!

Altijd duidelijke en snelle service. Super leuke kleding, helemaal naar mijn smaak!

Altijd leuke kleding en maat is altijd goed!

Fijne ervaring, bestellingen zijn snel binnen en kleding komt altijd overeen met de afbeeldingen op de website.

De kleding is volledig mijn stijl.

Fijne service, leuke kleding. Ik ben heel blij met Guts en Gusto

Tevreden

Altijd snelle levering.

De verpakking is als het uitpakken van een cadeautje

Veel verpakkingsmateriaal, kwaliteit is matig, duur geprijsd.

Heel leuk kledingmerk wat perfect bij mij past.

Keer op keer word ik weer verleid om iets te kopen bij jullie. De kleding past goed bij mij smaak en de manier waarop jullie de kleding presenteren zorgt ervoor dat ik echt overga tot een aankoop. Hiermee bedoel ik bijvoorbeeld de leuke namen die jullie aan alle kleding geven, jullie tone of voice op sociale media en goede aanbiedingen. Ik heb jullie al meerdere keren bij vriendinnen aanbevolen. Ik kende jullie eerst alleen van de webshop en door mijn goede ervaring ben ik ook eens een kijkje gaan nemen in jullie winkels. Ook een goede ervaring daar gehad met erg leuk en betrokken personeel.

super snelle service

Kleding is altijd van goede kwaliteit en de service is uitstekend!

Top site !!!!!!

2 winterjassen gekocht bij jullie. Super mooi, goede kwaliteit en snelle levering.

Super mooie kleding!

Ik heb al heel vaak op deze site besteld en het is mijn favoriete winkel! 😍 Altijd super leuke en mooie kleding!

Fijne, klantvriendelijk webshop met gave kleding

Ik koop hier geregeld kleding. Fashion en accessoires zijn mooi en van goede kwaliteit. Vragen worden door Guts en Gusto snel beantwoord en je wordt professioneel door ze geholpen (zowel in de winkels als online).

Super leuke kleding, kwaliteit soms iets minder

Ik koop een heel groot deel van mijn kleding bij jullie, omdat ik eigenlijk altijd kan slagen. Alleen de kwaliteit is soms wat minder goed, een broek die na 2 weken kapot ging, een shirt waar na 1 keer dragen een gat in zat en een jurkje waar veel losse draadjes aanhingen. Gelukkig is mijn ervaring ondanks dit erg positief! De mensen die in de winkel werken zijn ook altijd super behulpzaam, goede service.

Lovin' the guts

Super klantvriendelijk, verpakking met toffe postcards en altijd de leukste kleding

Super snelle levering, zeer klantvriendelijk’

Ik bestel al een aantal maanden kleding bij deze website. een keer meegemaakt dat er een productiefout in zat en dit is zeer goed opgelost! verder ben ik altijd tevreden over de levering en de producten!

Super mooie en leuke kleren, soms gaan ze wel relatief snel pluizen.

Echt een superleuke winkel met leuke en originele kleren. De webwinkel werkt ook heel goed. De winkel in Utrecht is ook mooi. Soms gaan de kleren wel relatief snel pillen/pluizen.

Geweldige kwaliteit en service!

Altijd goede deals, snelle levering en de kwaliteit van de producten is zeer goed! Mijn favoriete winkel voor jurkes en laarsjes!

Leuk en breed assortiment, met een geweldige service!

Het assortiment is altijd leuk en voor iedereen zit er wat bij, heel vaak worden er nieuwe items bijgevoegd en gaan er kledingstukken in de sale. Ook de kwaliteit van de kleding is goed. Als je de kleding vóór 21.30 besteld, heb je de dag erna je bestelling al in huis! Daarnaast wordt dit altijd super leuk ingepakt, complimenten voor logistiek en het magazijn. Plus, de klantenservice is mega vlot, flexibel en je wordt goed geholpen. Nu nog een winkel in Amsterdam :).

Ik ben heel erg tevreden over jullie producten en service.

Ik vind jullie kleding altijd heel leuk en de kwaliteit is goed. Ook vind ik het top dat jullie pakketjes er altijd binnen een dag zijn en het altijd zo leuk is verpakt. Als ik toch 1 kritiekpuntje zou moeten geven dan vind ik dat sommige producten aan de dure kant zijn (zoals een topje van 45 euro).

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!