Goede service, mooie kleding

Guts en Gusto heeft echt snelle bezorging. De maten kloppen bijna altijd en ze hebben onwijs leuke dingen.

Prettige site, soms niet heel overzichtelijk

Goed site, werkt vaak maar als ik iets in een advertentie heb gezien en dat artikel zoek is het vaak lastig te vinden.

Fijne winkel

Producten komen overeen met de foto’s. Worden snel geleverd (en vaak zonder plastic, erg fijn!). Alleen jammer dat je voor het retourneren moet betalen.

Uitstekende service en supermooie kledij

Op GutsGusto.com vind je de mooiste kledij en voor elk wat wils. Ik moet mijzelf soms zeggen dat ik beter niet kijk of ik zou telkens opnieuw iets kopen. Excellente service hebben ze ook en elke bestelling komt met een zeer leuke quote op een kaartje. Een leuke opkikker als extra!

Positief!

Keer op keer positief! Snelle levering, snelle klantenservice. Ik ben en blijf vaste klant!

Mooie kleding en schoenen voor een leuk prijsje. Service is ook top, de artikelen worden altijd mooi ingepakt met een persoonlijk kaartje erbij. Snelle verzending, meestal al de volgende (werk)dag in huis.

Super! Geweldig!

Steeds zeer mooie kledij ter beschikking in de webshop. Altijd een vlotte levering, met originele en goede verpakking. Indien de maat van het kledingstuk niet goed zit, hebben ze ook een heel vlotte retourservice. Alles gebeurt steeds correct en naar verwachting. Kortom, een van mijn favoriete shops, met een geweldige service!

Super leuke items & goede service

Al verschillende keren bestellingen geplaatst bij Guts&Gusto en altijd zeer tevreden! Leuke items voor een leuke prijs en altijd snel in huis. De pakketjes zijn een feest om uit te pakken. Laatst bij een vraag uitstekend geholpen met goede service!

Ik heb al een aantal bestellingen geplaatst en steeds de dag nadien gekregen dus toplevering. Ik heb nog nooit iets moeten terug sturen omdat het niet goed was of niet paste of niet zoals op de foto of model was. Ben echt super fan van jullie kledij en jullie winkel. My new favorite store 😍 Keep up the good work!

Favoriete online shop

Snelle levering, altijd met persoonlijke boodschap, altijd in orde en af en toe een cadeautje bij!

Super service

Goede prijs kwaliteit. what you see is what toyou get!

Volledig tevreden

De leuke pakjes ingepakt en snelle leveringen maken dat ik graag opnieuw bestel. Er is snel contact als er iets is. De collectie is altijd leuk, speels en jong.

Hele fijne site met veel foto's per item. Tot nu toe pakketten altijd op tijd binnen gekregen. Maten komen overeen met maten die ik normaal heb. Modellen geven een goede weergave van de gemiddelde vrouw en kleding zit zoals het er op de foto's uitziet!

Je krijgt wat je ziet!

Alles valt net zoals je het ziet op we webshop. Zeer snelle levering. Top!

Tevreden over veel producten

Ik ben zeer tevreden over veel producten, veel ziet er ook mooi uit! Helaas zijn alle jurkjes voor mij persoonlijk te kort Ook zijn helaas al 2 blousjes naar 2 keer dragen kapot gegaan in de naad.

Super leuke kleding & snelle verzending!

Ik ben helemaal weg van de jurken en rokjes van Guts & Gusto. Elke keer weer zo leuk.. die printjes en kleurtjes.

Echt top!

Altijd goede service, topkwaliteit kleding! Retourneren gaat ook heel gemakkelijk!

Super service. Mooie spullen.

Al meerdere keren kleding besteld bij Guys Gusto. Hele leuke kleding en van goede kwaliteit. Als iets niet paste was de retourzending binnen een paar dagen verwerkt en stond het geld terug op de rekening. Ook bij sale artikelen! Ook hele snelle reacties op mailtjes. Echt top!

Fijne site

Fijne site. Ziet er netjes uit. Alleen jammer dat soms leuke items in de sale staan en dan ze jn geen enkele maat te verkrijgen meer zijn

Snelle levering, leuke hippe kleding

Ik vind het een leuke winkel/online shop. Wel is het redelijk duur (vooral de jurkjes en shirtjes/bousjes) dit in verhouding met de kwaliteit.

kwaliteit

de kledingstukken zijn altijd mooi en heel kwaliteitsvol. Ik ben nog niet zo lang klant dus het is me nog wat zoeken rond de maten.

een van mijn favoriete website/winkel

Altijd leuke kleding met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Verder is er een snelle levering en bij problemen een goede service. Enige wat ik graag nog zou terug zien op jullie website is een functie om iets als favoriet te markeren of op een verlanglijstje te zetten. Zo vind ik de leuke kleding nog makkelijker terug.

Uitstekend!

Super leuke kleding, mijn nieuwe favoriete kledingwinkel. Retouren ging ook makkelijk en snel. Ik ben super blij

Leuke webshop!

Bestellingen zijn altijd compleet en op tijd binnen! Altijd tevreden geweest over de kleding.

Leuke kleding en erg goede service

Altijd een snelle en persoonlijke levering. Waar voor je geld! Goede prijs en kwaliteit verhouding

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!