Een echte aanrader

Altijd ontzettend leuke kleding en vaak goede aanbiedingen! Alleen jammer dat retourneren niet kosteloos is en er maar weinig winkels zijn waar wel gratis geretourneerd kan worden. Kledingmaten zijn in de meeste gevallen wel representatief en de verzending snel. Al met al dus zeker een aanrader.

Super leuk pakketje thuis met kaart, veel nieuwe items in webshop en altijd leuke kleding

Heel persoonlijk en leuke kleding. Love Guts&Gusto

Leukste outfits

Betaalbare top outfits. Ik ben meer dan fan!

Heel goede webshop

Zelf woon ik in België dus bestel ik vooral online. Guts&Gusto heeft een geweldige klantenservice. Dit merk je wanneer je vragen hebt, deze worden meteen beantwoord, wanneer je je bestelling besteld (voor 22u) is deze er gegarandeerd de dag erna. Ook zijn de kledingstukken van op de site identiek als in het echt! Ik heb alvast de webshop van mijn dromen ontdekt 😁

Leuke kleding en snel verzonden

Altijd snelle verzending. Enige minpuntje is het retourneren, dit is niet gratis bij het terugsturen.

Jammer dat er geen winkel bij mij in de buurt is ;). Vind de kleding en schoenen te leuk.

Ik heb een aantal keren iets besteld bij jullie. Goede kwaliteit kleding en de bestelling en bezorging gaat altijd vlekkeloos!

De service is erg goed. Ik had een keer laarzen besteld en ze bleken er niet meer te zijn. GutsGusto heeft er toch voor gezorgd dat ik alsnog de laarzen binnen kreeg. Ook krijg je je pakketje erg snel en ze pakken het in als een cadeautje dat leuk is om binnen te krijgen.

Super kleding en snelle levering

De kleren zijn af en toe aan de dure kant, maar het is wel van zeer goede kwaliteit. Ook ben ik zeer tevreden over de snelle levering.

Heel tevreden!!

Altijd snel en correct geleverd!

Super leuke kleding en goede service

Altijd als ik op de site kijk zie ik wel iets wat ik leuk vind. Als ik een vraag of probleem heb met de levering wordt er snel gereageerd op mails. Wel vind ik sommige producten soms nog wel wat aan dure kant waardoor ik dan soms beslis het toch niet te bestellen.

Beste kledij webshop die ik ken.

Vorig jaar Guts&Gusto leren kennen en enorm tevreden van. Ik kom uit België en heb altijd mijn bestelling de dag nadien. Dit heeft me al vaak uit de nood geholpen! Ook vind ik de verpakking en de quotes die erbij zitten altijd een leuke meerwaarde. Ik raad zeker en vast deze webshop aan!

Een zeer goede winkel

Ik heb zowel online als in de winkel reeds geshopt en dat was steeds een leuke ervaring. Er zijn altijd heel leuke kleren die het de moeite waard maken om hier eens langs te gaan (online of offline).

Correcte, aangename en vlotte service

Ik blijf me verbazen over de leuke collecties en originele kledingstukken die telkens opnieuw verschijnen. De communicatie verloopt vlot en duidelijk!

Super leuke winkel

Mooie kleding die leuk verpakt wordt. Net alsof je een cadeau ontvangt. Je hoeft ook niet lang te wachten want de volgende dag heb je het al

Goede kleding, van top kwaliteit! Snelle levering en goede service

Super service!

Hele leuke kledij en super service! Ik krijg altijd snel antwoord op mijn mailtjes en het retourneren gaat zeer vlot. Alleen jammer van de retourneringskosten vanuit België. Dit weerhoudt me er soms van om een gokje te wagen.

Steeds een glimlach als in G&G ontvang!

Bij elke bestelling merk ik op hoe hard ik uitkijk naar het uitpakken van de kleren! Steeds geleverd zoals beloofd met een fijne persoonlijke touch. Super tevreden van de kwaliteit en hun aanbod!

Leuke kleren en goede service!

Kleren zijn altijd snel binnen, er wordt snel gereageerd op de mail en de website ziet er netjes uit

Super leuke winkel!

Leuke winkel met heel veel leuke kleding en accessoires! De service is ook top, altijd snel antwoord op m’n mails en alles leuk geregeld! En als je online besteld word het zo leuk als kadootje ingepakt! Word je blij van!

Waarde voor je geld

Echt een super snelle levering en de kleding is zoals op de foto’s

Superleuke kleren en top service

Al redelijk wat kleren gekocht. Supersnelle verzending en top service!

Fijne service, mooie kleding en snelle levering

Mijn halve kledingkast hangt vol met kleren van Guts & gusto. Nog nooit hebben jullie mij teleurgesteld. Ontzettend leuk dat er nu een winkel in Groningen komt, ik kan niet wachten! Veel succes!

Geweldig!

Te gekke kleding, snelle levering en uitstekende service! Bestel al mijn kleding hier. Echt top kwaliteit!

Top winkel!

Leuke kleding, snelle bezorging, behulpzame medewerkers

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!