Mooie en kwalitatief goede kleding!

Mooie kleding voor een goede prijs. Onwijs fijn dat ze geen plasic gebruiken bij 't op sturen van pakketjes! Voelt altijd als een cadeautje

Fantastisch!

Snelle levering en geweldige service

Leuke kleding goede service.

Altijd blij met de pakketjes en kleding! Leuke verpakking.

Super service en kwaliteit van kleding en accessoires!

Heel tevreden over jullie kledij, heel goede kwaliteit en goede service!

Een extreem vlotte service en hele leuke kledingstukken!

Altijd leuke nieuwe kleding die regelmatig wordt aangevuld met leuke stukken! Hele goede service, altijd vlug en heel vriendelijk antwoord en super snelle levering!

Een aparte, erg leuke kledingstijl met een super goede service!

Ik ben sinds kort klant bij Guts en Gusto en kan eigenlijk niets meer zeggen dan dat ik er heel tevreden over ben. De kleding is echt super leuk en de service is geweldig. Ze hebben een snelle levering en een goed systeem qua retour. Ik ben er erg tevreden over!

Fijn!

Snelle service, en leuke kleding! Blij dat er een winkel in Groningen komt!!

Leuke kleding, goede service!

Goede kwaliteit kleding voor een leuke prijs!

Top! Ik ben grote fan!

Super prijzen. Goede kwaliteit. Mooie ontwerpen. Ik ben fan!

Snelle levering. Goed en snel contact, en altijd persoonlijke pakketjes!

Als ik iets bestel, voldoet het vaak aan mijn verwachtingen. Super leuke kleding voor leuke prijs. De pakketjes komen altijd op tijd aan en ik vind het persoonlijk dat ze het pakketje altijd leuk inpakken. Met een persoonlijk berichtje er bij! Helemaal blij met de spulletjes van Guts en Gusto.

Leuke kleding en hele vriendelijke mensen. Als er iets niet naar wens is, wordt hier goed op gereageerd en wordt er naar een goede oplossing gezocht. Ik blijf hier zeker bestellen!

Super mooie kleding

Heel mooie kleding voor een leuke prijs! Precies als op de foto!

Super leuke winkels en online shop met steeds de nieuwste trends en mode! Heel erg fan van GutsGusto en trouwe klant

Super goede service!

Hele leuke kleding waarbij er vaak nieuwe items verschijnen, bij retour of lege voorraad hele fijne klantenservice!

Goede kwaliteit vab kleren, de levering gebeurt stipt. Het ontvangen van de pakketjes is net alsof je een geschenkje voor jezelf kocht, prachtig ingepakt met steeds een toepasselijke quote!

Zeer snelle levering! Heel mooie originele gepersonaliseerde pakketjes. Top prijs kwaliteit ! Mooie collectie.

Heerlijke winkel

Mooie spullen, goeie service en goeie kwaliteit

Ik koop heel vaak online bij Guts&Gusto. De bestelling wordt heel snel geleverd!!! Ook is de klantenservice echt top. Ik blijf hier zeker bestellen!

Toppers!!

Heb al redelijk wat van de collectie van Gits. En elk stuk past me als gegoten! De collectie blijft me aanspreken, en de leuke extraatjes maken het zoveel te leuker om te kopen!

Love guts !

Ik ken guts en gusto nog niet zo lang, maar ben echt dol enthousiast. Eigenlijk wil ik steeds alle nieuwe items😏 klein puntje van aandacht, jurkjes zijn snel erg kort.. verder helemaal top ! En een fijne kwaliteit !

Altijd een leuke pakketje in de brievenbus

Mooie kleren van goede kwaliteit en juiste pasvorm in een mooie en persoonlijke verpakking! Daarnaast ook een leuke winkel met vriendelijk personeel.

Schitterend

Ze hebben me al heel goed geholpen. Ook is altijd alles op tijd geleverd en was alles in orde

Leuke kleding, snelle levering

Steeds positief

Betaalbare en kwalitatieve kleding, een feestje om te dragen!

Steeds weer nieuwe collecties (erg verleidelijk, haha), vooral de blouses zijn favoriet! Combineren op een jeans en het is altijd stijlvol. Tot nu toe alleen online geshopt, maar zeker van plan om een keer een winkel aan te doen. Het open maken van je pakketje is ook altijd een feestje.

Originele kledij die toch betaalbaar is

Ben je op zoek naar dat tikkeltje meer voor een betaalbare prijs? Dat is guts en gusto! Originele stukken maar toch geen 100den euro's kwijt. Ik ben fan!

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!