Fan-tas-tische webshop!

Ik volg Guts&Gusto via Instagram en breng toch vrij vaak een groot gedeelte van mijn salaris jullie kant op ;) Het enige jammere vind ik dat de verzendkosten van de retourzending voor eigen rekening zijn. Ik denk dat ik anders nóg vaker nóg meer zou bestellen! En sommige items zijn naar verhouding vrij prijzig. Bijv. een trui voor €40 die ook na een paar keer dragen gaat pluizen... Voor de rest: topzaak! Hip, veel keuze, snel wisselende collectie, goede klantenservice, snelle afhandeling van bijv. retouren/ruilen.

De kleding is helemaal mijn ding

Vele kleren vind ik echt supermooi, het is heel weinig gebeurd dat ik een miskoop heb gedaan, echt maar 1 keer in de zoveel tijd. Sommige dingen vind ik wel nog steeds vrij duur voor wat het is.

geweldig!

Toffe kleren, goede service

Goede ervaring!

Guts&Gusto leveren hun producten snel en in goede kwaliteit. De service is ook erg prettig.

Mooie kleding snel geleverd

De kleding van guts en gusto is altijd van hoge kwaliteit. En leveren altijd snel. Ook vind ik het super dat er een mogelijkheid is je e-mail achter te laten als iets niet meer op voorraad is.

Favoriete winkel

Ik vind het super leuk om bij jullie te winkelen ! Vind jullie kleren geweldig! Ik draag ze super graag en zijn altijd tip top in orde. Love it!

Heel fijn, snel bezorgd.

Ik vind het een heel fijne site, alles is duidelijk. Producten zijn van goede kwaliteit. Zeer tevreden. Prijs van sommige producten is wel aan de hoge kant.

Leuke kleding en snel geleverd!

Erg leuke kleding. Levering is snel.

Hele leuke collecties en vriendelijke klantenservice

Positief! De kleding en accessoires zijn erg leuk! Goede prijsklasse! Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling en er zijn regelmatig leuke kortingen of aanbiedingen! De klantenservice vind ik ook erg netjes, je word serieus genomen en er worden nette oplossingen geboden indien nodig. Momenteel mijn favoriete winkel!

Altijd een beetje thuiskomen bij Guts and Gusto.

Bij Guts and Gusto vind ik alles wat ik nodig heb om me op en top goed in m’n vel te voelen. Van truien, blouses, jeans tot en met boots.

Hele fijne kleding, leuke stijl!

Leuke kleding

Erg leuke kleding, helaas is er wel veel kleding uitverkocht waardoor je uit een beperkt aantal kledingstukken kan kiezen.

Leuke stijl, goede service

Fijne website om online te winkelen, leuke stijl en vriendelijke mailwisselingen! Prijs/kwaliteit is goed. Aanrader!

Topservice!

Jullie geven een juiste service. Menselijkheid is bij jullie nog te vinden. Indien je pakje een beetje later terug bezorgd werd, werd het toch nog correct behandeld. Steeds mooie kledij, altijd optijd geleverd! Goede en snelle feedback ivm retours of wissels. Heel tevreden! Ik ben een tevreden, vaste klant!!

Vlotte service en heel vriendelijk

Leuke kleding die je niet overal zomaar kan vinden

Leuke kleding en leuke aanbiedingen. Erg goeie klantenservice die binnen no-time reageren op vragen, problemen en tips

Super goed

De site is heel tot samengesteld. Als er iets is met mijn bestelling of de items zelf, wordt ik meteen geholpen.

Altijd goed!

Ik heb in de tussentijd al heel veel besteld op de Guts&Gusto site en alles was perfect! De maten komen goed overeen en het lijkt perfect zoals op de foto! Top!!!

Superrrrr

Wat een top service. Een belletje en de dames regelen gelijk alles naar wens. Vriendelijk en erg behulpzaam.

Leuke kleding!

Bijna mijn hele kleding kast is Guts&Gusto Vind het allemaal super leuk! Enigste puntje is dat er vaak allemaal draadjes aan zitten, de afwerking kan dus iets beter.. verder top!

Superleuke kleding en supersnelle service!

Via Guts&Gusto vind je altijd wel iets leuks! En door de supersnelle service kun je zelfs tot laat in de avond bestellen en het de volgende dag al dragen! Ik mag er graag online shoppen!

Toplevering Echt top

Leuke items en goed betaalbaar

Altijd de laatste trends, eigen originele stijl, goede service en communicatie. Alleen jammer dat je niet gratis kunt terug sturen, daardoor bestel ik iets voorzichtiger 😃. Maar verder helemaal top! Goede prijzen ook!

Geweldige winkel. Kwaliteit valt echter soms tegen

De kleren van Guts en Gusto ben ik gek op. Ik vind het een mooi merk en koop er graag. Echter is de kwaliteit wat tegen gevallen. Dit heb ik gemeld bij Guts en Gusto en ze hebben gelijk een alternatief aangeboden. Super!!! Zo zie ik het graag.

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!