Heel goede service en supermooie kledij! Een echte aanrader !

Leuke kleding en goede service

Leuke kleding en goede service. Leuk dat er een persoonlijke sticker op zit. Wel vaak wat losse touwtjes of een gaatje.

Jullie zijn altijd enorm klantvriendelijk en denken goed mee! De kleding zit super!

Leuke kleding met goede kwaliteit

Ik vind jullie echt top! Kleding en schoenen zijn echt super leuk. Er is van alles wat en kwaliteit is ook gewoon goed. Jullie gaan goed in de mode mee en met de tijd van het jaar. Ik blijf jullie zeker volgen!

Hele leuke kleding. Fijn dat je kunt zien bij “coming soon” wat er aan komt qua kleding

Goede snelle verzending

Goede website, snelle verzending. Ik vind het alleen jammer dat je niet gratis kan terug sturen.

Het pakketje binnenkrijgen voelt elke keer weer als een cadeau!

Persoonlijke service en goede kwaliteit!

Superfijne webshop

Hele leuke kleding, goede kwaliteit en snel in huis. En de service vind ik erg goed! De persoonlijke mailtjes van Henrike zijn top ;-)

Leuke kleding en goede kwaliteit !

Leuke kleding en schoenen! Beide goede kwaliteit. Ook zeer betaalbaar en snelle service.

Leuke webshop met snelle levering

Pakketje snel verzonden en leuk ingepakt!

Super leuke kleding

Ik kan altijd wel iets leuks vinden bij Guts&Gusto. Levering is ook altijd heel snel en leuk ingepakt.

Verslavend!

Het is een zeer leuke webshop omwille van verschillende redenen: zeer snelle verzending (voor 21.30 besteld is de dag erna al in huis!), leuke deals (zoals Halloween en Sinterklaaskorting), altijd kleren/schoenen/accessoires die in Sale staan en voortdurend nieuwe aanvullingen. Heel trendy en hippe kleren, krijg altijd complimentjes als ik iets van Guts & Gusto aanheb.

Fijne webwinkel!

Een fijne webwinkel met leuke kleding.

Leuke kleding en hele snelle levering!

Ik heb al meerdere keren hier besteld en de levering was altijd super snel! De kleding is heel leuk en sluit goed aan bij nieuwe trends.

Goede services, altijd op tijd en top kwaliteit

Leuke kleding in een leuke verpakking

Altijd weer een cadeautje als er een pakketje van Guts & Gusto binnenkomt!

Super leuke kleding en Service. Kleding is de volgend Edah al in huis

Helemaal happy met mijn nieuwe kleding!

Mooie kleding, kwalitatief goede producten, overzichtelijke webshop, snelle en zeer vriendelijke reactie via de mail! Tevreden klant! 😁

Een winkel die je hip laat voelen

Een winkel met erg leuke kleding en bij een bestelling altijd de volgende dag in huis. Daarnaast zijn ze ook nog leuk en meestal milleubewust verpakt met een qoute die je (naast dat je blij bent met je nieuwe kledingstuk) nog net wat extra aan het lachen maakt. Wel bestel ik liever, omdat ik in de winkel regelmatig heb dat ik niet kan vinden wat ik wil doordat deze niet in de winkel aanwezig zijn.

Mijn meest bezochte webshop🙈😍

Top service😁 Top kleren🔝👍 Ik vind altijd wel iets leuks❤️❤️

Top webwinkel!

Leuke kleding en goede prijs/kwaliteitverhouding. Veel keuze en een fijne website. Als je iets besteld, wordt het snel geleverd, oftewel gewoon top dus!

Erg goede, verzorgde en snelle levering!

Ik heb al een aantal keer iets besteld bij Guts&Gusto en ik ben elke keer weer verrast. Niet alleen over de goede kwaliteit van de kleding, maar ook over de levering. De pakketjes zijn altijd top verpakt en zien er leuk uit. Ik kan niet op de site kijken zonder iets te bestellen; er belandt altijd wel iets in mijn winkelmandje!

Perfect!

Bij elke bestelling hoef ik bijna geen enkele kleding terug te sturen, omdat het net zo mooi is als in werkelijkheid! Prijs kwaliteitsverhouding klopt. Enkel 1 broek (stella) was wat van slechte kwaliteit, waardoor het na 1 keer dragen al heel veel plukjes/bolletjes kreeg door frictie van mijn jas. Maar buiten dat is er niets op aan te merken, ook de service is uitstekend!

Altijd zeer tevreden geweest over Guts&Gusto. Ze geven altijd zeer goede informatie en de pakketjes komen ook echt de volgende dag binnen. Één van mijn favoriete kledingsite's om te bestellen.

Leuk en divers assortiment.

Guts en Gusto bevat een divers en smaakvol assortiment. Doormiddel van unieke items, weten ze mij aandacht keer op keer weer te trekken. Enige min punt is dat ze 5 euro in houden op retour producten. Dit weerhoud mij ervan op items te bestellen waarvan ik niet zeker weet of het past.

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!