Helemaal fantastisch

De kleren zijn geweldig, super goede service, altijd leuk om een pakketje te mogen ontvangen en niet duur

Prima,

Als je met retouren is het wel lastig dat het niet gratis is. Groot min punt van de webshop.

Uitstekende service, goede kwaliteit en mooie collecties!

Online shoppen doe ik niet zo graag, maar daar kwam verandering in toen ik op de website van Guts and Gusto terechtkwam. Super mooie kleedjes, lekker warme maar toch modieuze truien en speelse panty's. Op zondagavond deed ik mijn bestelling en op maandagmiddag werd mijn pakje ter waarde van €250 (oepsie!) geleverd. Alle kledingstukken zagen eruit zoals ze op de afbeeldingen tonen. Van de zeven kledingstukken zat er voor mij één retourtje bij, maar dat was geen enkel probleem. Ik mailde even met Henrike en zij legde me uit welke stappen ik moest ondernemen. Retourtje de post op en de week nadien stond het geld terug op mijn rekening. Top service!

Zeer tevreden!

Regelmatig bestel ik bij Guts & Gusto en ben altijd erg tevreden! Kwaliteit is goed en niet te duur. Een echte aanrader dus!

Klantgericht, snelle verzending en persoonlijk!

Ik shop graag bij Guts & Gusto, ze hebben kleding die vaak nét even anders is. De verzending is super snel, evenals je retour. Vriendelijke antwoorden die je terug krijgt. Ze zijn persoonsgericht, je bent geen nummertje. Wat maakt dat ik hier heel graag blijf shoppen ;)

Mooie kleding en snelle bezorgservice

De kleding ziet er netjes uit en komt overeen met de kleding op de foto’s

Heel erg positief

Guts and gusto is een vriendelijk bedrijf. Reageren snel en bestelling is altijd snel binnen. Ontzettend leuke kleding en veel acties.

Awesome

Altijd een snelle levering, duidelijke communicatie via de mail, en uiteraard: Leuke kleding! Soms alleen een beetje gokken welke maat je moet nemen omdat niet alles een even goede pasvorm heeft. (Een L die kleiner oogt, of een M die groter oogt)

Mooie kleding en snelle levering!

Mijn hele wintergarderobe bestaat uit kleding van guts en gusto. Super mooie kleding en snelle levering. Ik ben er erg blij mee.

Leuke webshop met stijlvolle kleding en zeer snelle service!

Ik bestel heel vaak bij Guts&Gusto en ben tot nu toe super tevreden! Je shopt stijlvolle kleding aan betaalbare prijs. Ook mooie en kwaliteitsvolle panty's! Na 1 dag heb je je bestelling al in huis, ideaal! De pakketjes zijn telkens ook supermooi ingepakt.

Heel positief!

Leuke kleren en erg snelle service! Kwaliteit van de kleren ook erg goed. Alleen jammer dat de retourkosten zo hoog zijn.

Echt een super merk! Vlotte en vriendelijke klantenservice. Love it❤️

Goede en snelle service met mooie producten

Een fijne website met een breed assortiment. De service en bezorging is snel en je wordt goed geholpen. De winkel heeft veel collecties en een goede prijs kwaliteit verhouding

Altijd leuke kleding, goede service

Altijd hele leuke kleding, makkelijk bestellen en de volgende dag al in huis! Wel vaak dat een item al heel snel uitverkocht is en het dan een tijdje duurt voordat dat item weer beschikbaar is.

Goede kwaliteit en top levering

De kleren zijn altijd van super kwaliteit en de belofte qua levertijd komen ze altijd na. Voor mij is guts&gusto tegenwoordig de favoriet voor het online shoppen!

Goede ervaringen, snelle service

Ik heb nu al meermaals besteld bij Guts & Gusto en ben erg tevreden. Positief: - Prijs-kwaliteit is goed - Snelle levering - Snel reactie per mail bij vragen Mindere puntjes: - items die snel zijn uitverkocht, maar goed dat je dan een e-mail krijgt als het item opnieuw in voorraad is! - Maten kloppen niet altijd 100%

Leuke stijlvolle kleding

Over het algemeen relatief betaalbare stijlvolle kleding. Waarin je er mode bewust en tof uitziet. Een breed assortiment. Kleding die je juist niet overal standaard ziet. Dat maakt Guts en Gusto zo leuk! ☆

Veel leuke kleding en schoenen

Ik houd van de kledingstijl van Guts en Gusto.

Ik vind de typische stijl van Guts en Gusto erg leuk. Vaak is het alleen zo dat er alleen OneSize te verkrijgen is van een item en deze valt vaak te groot voor mij. Zelfs wanneer ik een S bestel is dit soms nog het geval. Verder een topwinkel en vriendelijk personeel (in Eindhoven dan, de andere ben ik niet geweest). Vaak zie ik ook dat het snel en vaak uitverkocht is bij populair items en is het vaak niet te verkrijgen in de winkel.

Fijne webshop met ruime keus en super service!

De webshop werkt super simpel, er worden verschillende stijlen aangeboden. Als je een vraag hebt, stuur je een berichtje en binnen no-time krijg je een reactie.

Altijd leuke kleding en leuk verpakt!

Leuke kleding stijl en goede service. Snel in huis en ook nog is leuk verpakt. Soms wel veel kledingstukken uitverkocht helaas.

De bestelling is altijd snel in huis. Als je vragen hebt worden ze snel per mail beantwoord. Super tevreden

Altijd tevreden!

Super service en altijd leuke kleding. Nog nooit tegengevallen.

Top winkel altijd goed geleverd en ook erg snel.

Altijd erg leuke kleding, in een mooie pakketje verstuurd en de volgende dag al in huis!

Duur

Duur, als je goed zoekt op internet bij de concurrentie vind je dezelfde artikelen goedkoper! Vaak toch anders dan afgebeeld op de foto... en retour vanuit België duurt 2 weken. Dan hebt ge u geld nog niet terug. Enige voordeel is dat ze snel verzenden.

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!