* Duidelijke website met voldoende foto’s * Snelle verzending

Leuke, nieuwe kleding en schoenen

Er staat veel leuke, nieuwe kleding en schoenen op de site. Het contact met guts en gusto is snel en fijn. De bestelling word meteen verzonden en komt daardoor snel aan.

Snelle levering, afwisselende kleding

Snelle levering bij bestellingen. Goede kwaliteit kleding.

Klantvriendelijk en altijd hippe kleding voor een mooie prijs.

Hippe kleding die elke keer aangepast wordt aan de nieuwe trends. Bestellen is makkelijk en bestellingen worden op tijd geleverd. Retouren is net zo makkelijk. Even mailen, waarna je een email ontvangt met een retourlabel. Daarna kun je het terug sturen en de kosten worden vervolgens ingehouden op het retour bedrag. Als laatste vind ik de klantenservice erg fijn werken. Reageren altijd snel en zijn altijd klantvriendelijk.

Mijn favoriete webshop

ik bestel vrij vaak bij guts en gusto, want de stijl spreekt mij enorm aan! Vaak past het meteen, waardoor ik laatst wel een foutje heb gemaakt door de bestelde kleding niet te passen en deze bleken uiteindelijk te groot 🙈. Maar dat is mijn eigen schuld. Verder echt een goede kwaliteit en leuke kleding!

Leuke items, snelle verzending en onwijs leuk ingepakt. :-)

Top winkel!

Goede kwaliteit, veel leuke dingen en zit super lekker! En ook een goede service!

Leuke collectie, snelle levering en fijne service. Bij vragen op opmerkingen word je snel geholpen.

Favoriet

Ik kan alleen zeggen dat ik helemaal fan ben! :)

Super goede service!

Ik ben altijd heel tevreden van de service. Geweldige site!

Top ervaring

Guts & Gusto werkt heel klantvriendelijk. Mijn bestellingen zijn tot nu toe altijd vlot verlopen. Ik krijg al mijn pakjes op tijd geleverd en zonder problemen. De site is gemakkelijk, de mails zijn zeer mooi geschreven... wat het leuk maakt als klant om bij G&G te shoppen. Kledij, juwelen en schoenen etc. zijn van goeie kwaliteit. Met andere woorden, top! P.s de bestellingen / pakjes zijn altijd zo mooi verpakt :) (zeker een pluspunt)

Super leuke winkel maar verzendkosten houden me tegen om te bestellen.

Jullie zijn een heerlijke winkel met super leuke dingen!! Het grote nadeel vind ik alleen de verzendkosten en dat weerhoud me er heel vaak van om zaken te bestellen. Als deze zouden vervallen zou ik absoluut vaker bij jullie bestellen want jullie hebben echt leuke dingen. Ook de manier van opsturen in de vorm van een cadeautje maakt me steeds blij!

Top! Goed geholpen en erg gezellig gekletst met de verkoopsters

Ik heb erg goed advies gekregen! En erg gezellig gekletst met de verkoopsters en uiteindelijk een leuk nieuw rokje gekocht ik kom zeker een keertje terug

De service is prima en binnen een dag in huis. Aan de blouse waren wat kleine dingetjes zoals loshangende draadjes maar via de mail werd ik super geholpen en kreeg ik een ander artikel aangeboden. De artikelen vallen qua lengte wel kort uit. Ik ben 1.83m en het jurkje was veel te kort. Zeer tevreden over het meedenken van de klantenservice en de snelle en vriendelijke reacties!

de site is top bestellingen gaan super en duidelijk pakketjes zien er super verzorgd uit

Ge-wel-dig!

Ik kan met 100% zekerheid zeggen dat dit mijn favoriete webwinkel is! Ze hebben altijd hele leuke kleren en bieden echt uitstekende service! Ze zijn altijd bereid om met je mee te denken en reageren ook super snel. Wanneer er iets aan de hand is, kijken ze gelijk met je mee en hebben ze binnen no-time een oplossing. Hele fijne webwinkel, zeker een aanrader!

Fantastische winkel met goede service!

Ik shop hier regelmatig mijn kleding, omdat er voor mij altijd wel wat leuks tussen zit. De collectie wordt vaak aangevuld en vernieuwd, waardoor ik telkens blijf kijken. Verder een hele snelle levering en uitstekende kwaliteit kleding. Ik ben fan!

Mijn ervaring is super met guts en gusto, ze antwoorden snel leveren snel en een goede service en zijn mega vriendelijk en persoonlijk(wat ik belangrijk vind) Jullie zijn topperssssss

Uitgebreid assortiment, snelle levering. Niet te duur.

Levering dag na bestelling klopt hier echt! Realistische foto's en beschrijvingen.

Eindelijk een online shop die effectief levert de dag na bestelling. Heel fijn dat je een retourbon kan ontvangen en zo slechts 5euro betaalt om te retourneren. Toffe kleding!

Leuke kleding en snelle bezorging!

Ik bestel altijd graag bij guts & gusto. Er zijn fijne aanbiedingen en de snelle bezorging is top!

Altijd op tijd en items zijn vaak snel weer beschikbaar nadat ze uitverkocht zijn! De bestelling worden snel bezorgd en terugbrengen kan gemakkelijk in de winkel, waarbij je je geld gewoon terug op je rekening gestort krijgt.

Fijn winkels met goede kwaliteit kleding

Fijne winkel ervaring doordat de winkels ruim zijn ingericht. Prettige webshop waar de collectie vaak wisselt. Mooie kleding van goede kwaliteit.

Elke keer weer een fijne ervaring!

Hele goede prijs- kwaliteitsverhouding en leuke aanbiedingen. Guts en Gusto heeft altijd een super mooi assortiment waar ik altijd kan slagen voor elk seizoen.

Altijd goede service!

Guts & Gusto is een van mijn favoriete winkels! Altijd goede service. Bij mailcontact altijd snel antwoord op een vriendelijke manier. Ook bij het retouren van een product binnen een paar dagen je geld terug.

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!