top

snelle goede service

Ik ben heel erg tevreden over GutsGusto

Ik krijg altijd snelle en helpende reacties op mijn mailtjes. De levertijd is soms niet helemaal wat je hoopt maar dat mag de pret niet drukken. Het is heel leuk om de cadeautjes (want zo wordt het geleverd) uit te pakken. Ik bestel graag bij GutsGusto en check regelmatig de site.

Persoonlijke webshop met leuk assortiment

Het is altijd leuk om een pakketje te ontvangen, levering is snel en het is altijd leuk ingepakt. Als je vragen hebt krijg je snel een persoonlijke mail terug. Soms vind ik de kwaliteit van de kleding wel tegenvallen in tegenstelling tot de prijs.

Hele leuke kleren en van goede kwaliteit!

Overzichtelijke en hippe winkel! Superleuke kleren! Mijn nieuwe lievelingsmerk!!

Shop altijd met veel plezier.

Ik vind guts&gusto een hele leuke winkel. Ik winkel er vaak en vind er voornamelijk leuke kleding.

Goede klantenservice en kwaliteit!

De klantenservice reageert snel en de kwaliteit van de kleding is erg goed en mooi! Ik beveel Guts & Gusto aan bij vrienden en familie.

Alleen maar positief

Tof assortiment en ontzettend leuk de persoonlijke note bij de bezorging.

Favoriet!

Zowel in de winkel als online aankopen verlopen vlekkeloos. Het assortiment is elke keer weer verrassend en de prijs-kwaliteit verhouding erg fijn. Een bezoek aan de winkel is altijd prettig met vriendelijke en behulpzame medewerkers. Gust&Gusto is toch wel één van mijn favorieten!

Heel mooie kleren & goeie service

Heb al veel besteld bij Guts & Gusto en heb ook al eens problemen gehad omdat ik iets dubbel had besteld, ze hebben hier heel snel en vriendelijk op gereageerd en het was meteen in orde! Voor de rest heel mooie kwaliteitsvolle kleren van leuke stofjes.

super

enorm leuke kledij, leuk verpakt en tijdig bij je thuis!

Superleuke webshop waar ik al jaren met plezier bestel!

Lang geleden deze webshop online tegengekomen en altijd tevreden geweest over het verloop van de bestellingen en items. Wanneer er een issue is, wordt deze altijd direct netjes opgelost door de medewerkers van GutsGusto, superservice! Leuk extraatje vind ik dat je altijd de bestellingen als cadeautje binnenkrijgt met persoonlijke attentie, dat maakt GutsGusto nog extra tof!

Precies zoals gewenst!

Alle artikelen die ik bij G&G heb besteld, vallen een voor een in de smaak. De kleding valt net zoals je op de foto kunt zien en zit altijd perfect. Ik ben zeer tevreden over al mijn bestellingen. Als ik het ene heb besteld, wil ik de website stiekem weer opnieuw openen en scrollen naar iets moois. Ik ben 1.65m en draag meestal maat M voor een iets ruimer, baggy effect.

Echt super leuke kleding en goede kwaliteit. Snel in huis. Alleen retouren is een beetje lastig. Handiger om gelijk een retour sticker bij te leveren.

Altijd goede service en leuke kwalitatief goede kleding

Goede service: snelle reactie, levering en terugbetaling. Word altijd erg blij van de schoenen, zitten mij altijd perfect.

Zeer goede service en mooie kleding

Er wordt altijd goed gecommuniceerd over de leveringen. Heel snelle levering en zeer mooie kleding.

Zeer goede service en mooie kleding

Top kwaliteit

Ruime keuze en goede kwaliteit

winkel met leuke alternatieve kleding

Snelle levering, Leuke en alternatieve kleding

Snelle verzending en leuke en wisselende collecties

Toffe kledingzaak in een uniek jasje!

De kleding is uniek en dat is wat het zo leuk maakt. : ) Daarnaast is er een goede service en de kleding is van goede kwaliteit.

Trendy kleren, snelle levering!

Guts&Gusto vind ik een erg toffe webwinkel, omdat hun kleren zo hip , trendy en aan een betaalbare prijs zijn! Daarnaast is de levering ook echt top! 1 dag na het bestellen heb je het vaak al in je kast hangen!

Goede en snelle service. Als ik iets bestel is het meestal de volgende dag in huis. Ook retourneren gaat snel, je stuurt een mailtje en binnen no time heb je een retourlabel.

Alleen nog maar goede ervaringen

Je wordt goed op de hoogte gehouden via mail. Ook moet je totaal niet lang wachten op je bestelling wat altijd leuk is natuurlijk. De kleren zelf vind ik ook super, ik vind altijd wel enkele stukken die ik moét hebben!

Leuke winkel met unieke kleding, leuk ingerichte winkels en behulpzaam personeel.

Vandaag voor het eerst in Guts en gusto Utrecht geshopt. Goed ingerichte winkel met vriendelijk personeel. Leuke unieke kleding in de winkel. Goede ervaring!

Super fijn, snel en persoonlijk

Ik bestel al een hele tijd bij Guts & Gusto en ik ben zeer tevreden. De kleding komt snel, wordt leuk ingepakt en er zit altijd een briefje bij waarop je voornaam staat en de winkel je veel plezier wenst met je nieuwe kledingstuk. Erg fijn!

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!