Fantastisch!

Heb al vele malen kleren gekocht bij jullie. Dit zowel via de online shop als in de effectieve winkel. Telkens ben ik meer dan tevreden. Eindelijk het gevoel dat ik kleren kan vinden die me én staan én die niet iedereen heeft. Items waar een klein hoekje af is, maar steeds stijlvol zijn. Echt fantastisch!

Superbediening, zeer mooie schoenen

Wanneer ik contact opnam via de webshop kwam ik in contact met zeer vriendelijke en behulpzame mensen. De levering was ook perfect. Het pakje kwam aan bij mij thuis in België, de dag na bestelling. Ook de schoenen zelf (de boots Celine) zijn van goede kwaliteit en zeer leuk. Zeker een aanrader!

Fijne webshop met snelle levering

Telkens wanneer ik een pakketje van Guts& Gusto krijg, ben ik weer enorm enthousiast!! Altijd een snelle levering en een goede service. Het wordt altijd op een leuke manier verpakt, waardoor ik altijd weer nieuwsgierig ben naar de quote op mijn verpakking.

Goede service!

Altijd goede service en daarbij snel.

Originele kleding met topservice!

Leuke originele moderne kleding, voor elk wat wils!

Mega snel en leuke kleding

De kleding zag ik op instagram. De link naar de site was makkelijk te vinden en de site is ook goed en overzichtelijk. Ik kreeg de kleding erg snel binnen en ik papier wat weer goed is voor het milieu! Kleding is heel mooi en zoals op de foto's

Mooie winkel, speciaal voor naar Utrecht gereden!

Speciaalvoor Guts & Gusto naar Utrecht gereden. Mooie winkel met vriendelijk personeel! Helaas geen lift zodat ik met de kinderwagen naar beneden kon. Wel boden ze aan om op de kleine man te letten zodat wij beneden konden kijken.

Een super goede, snelle en klantvriendelijke levering en service!

De plaatjes van de artikelen zijn altijd duidelijk waardoor het aantrekkelijk is om het te kopen! Levering is ook altijd super snel, leuk ingepakt en de service die wordt geboden bij retouren of problemen ervaar ik ook als zeer goed! De persoonlijke touch die jullie erin gooien, echt top! Wordt zeer gewaardeerd.

Beste online shop allertijden!

Telkens als ik iets bestel, wordt het optijd geleverd. Heb ondertussen al 3 keer bij Guts & Gusto besteld en elke keer opnieuw goede kwaliteit.

Toffe webshop

Levering supersnel, altijd leuk aanbod, goede en snelle reactie op mails. Het enige jammere is dat de kwaliteit van kleding soms tegen valt, en daardoor een aantal van mijn lievelingskledingstukken na 2-3x dragen al weer kapot was :( Misschien maar goed ook dat er niet zo veel studentenkortingen zijn, er is hier iedere week wel weer iets nieuws leuks dat ik móet hebben.

Een goed verzorgde winkel in alle opzichten

Ik ben erg tevreden met mijn producten die ik van guts&gusto heb. Erg goede kwaliteit, goede maten, gaan met de mode mee (wat er nu in de mode is/wat nu populair is) maar er zitten vaak ook unieke producten bij. Voor iedereen wel wat , ik word er altijd heel blij van ! De klantvriendelijkheid is ook heel fijn , als ik een mailtje stuur met een vraag wordt daar meteen op gereageerd. Ik vind het super en ik blijf er zeker kleren/ schoenen of accessoires bestellen!

Lievelings online shop ooit!

Mijn bestellingen zijn altijd optijd geleverd en goede kwaliteit !

Superfijne webshop

Mooie kleding en goede service

Uitstekende ervaring!

Snelle levering, prachtige kleren en een goede afhandeling bij problemen/retouren!

Leuke kledij en een vlotte service

Guts&Gusto heeft een erg leuk en gevarieerd aanbod met kledij en schoenen die me enorm aanspreken. De levering gebeurt altijd zeer snel en de pakketjes zijn leuk verpakt. Het enige minpuntje is dat de kwaliteit van de kledij nu en dan te wensen overlaat. Ik heb al enkele keren iets aangekregen dat fout gemaakt was of bijna meteen stuk ging. Dit werd wel steeds goed opgelost door een snelle customer service.

Goede service en een fijne ervaring!

Ik had via internet een bestelling gedaan, opgehaald in de winkel in enschede en ter plaatse gepast. Toch twijfels over iets en ze kijkt dan met me mee voor eventueel een andere maat. Daarnaast een jurkje waar een gat in hoort te zitten maar die ontbreekt. Vragen of het erin hoort te zitten en gelijk actie ondernemen om het op te lossen dus ter plaatse te maken! Je voelt je gehoord en je word direct geholpen! Hele fijne winkel!

Leuke webshop om vanuit België te volgen

Ik krijg vaak complimenten op de stukken die ik bij Guts&Gusto bestel. Veel vriendinnen uit België kenden jullie nog niet. Ik word altijd gelukkig als jullie pakketjes aankomen, zo leuk verpakt! Het enige dat mijn ervaring nóg beter zou maken, is een filterfunctie voor maten op jullie webshop. Nu is de teleurstelling soms zo groot als je iets fijns ziet, het openklikt en ziet dat het er niet meer is.

Altijd leuke kleding op webshop en betrouwbaar en snel geleverd! Ik ben fan

Mooie kwalitatieve producten! Snelle levering en een aangename shopping experience

Ik kom graag op de site. Jullie hebben een mooi assortiment en snelle levering

Hele leuke kleding en altijd een topservice!

Ik ben altijd heel tevreden over guts en gusto, ze hebben echt heel vaak nieuwe kleding op de site staan. Als je iets retour wilt doen dan gaat dat heel gemakkelijk en je krijgt op vragen altijd dezelfde dag nog antwoord! Service en de kleding zijn echt helemaal top!

Kleding voor elke lichaam en gaat mee met de mode!

De kleding en service is top! Kleding past perfect bij ieder lichaamstype en gaat mee met de mode. Daarnaast wordt de collectie vaak aangevuld met leuke items. Daarnaast sturen ze persoonlijke pakketjes met stickers met je naam waardoor je je persoonlijk benaderd voelt. Mijn kleding kast bestaat steeds meer uit guts en gusto en gaat steeds verder uitbreiden!

Geweldig!

Ik heb al een aantal stuks besteld via Guts & Gusto, iedere keer betaalbarr top producten. Heel erg betrouwbare website en super service! ❤

Kom zeker vaker terug!

Super vriendelijk, heel behulpzaam! Ze laten je je zekerder voelen in je nieuwe outfit.

Omdat ook ondanks problemen er een opslossing komt

Super leuke winkel!

Leuke webshop, snelle levering, afwisselende en leuke kleding. Staat altijd wel iets leuks tussen. Jammer dat er geen winkel is in de buurt van leiden, maar de foto’s op de webshop geven altijd een goed beeld hoe de kleding zal vallen.

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!