Mailtjes altijd snel beantwoord. Pakketjes op tijd bezorgt en leuk ingepakt! Elk pakje is een cadeautje. Bedankt!

Leuke collectie waar je geen genoeg van kan krijgen.

Leuke collectie waar je geen genoeg van kan krijgen. Wel jammer dat soms kleding one size is.

Super leuke kledij !

Leuke kledij prijselijk en super service van de verzending !

Heerlijk excentrieke kleding & lieve service

Guts & gusto is by far mijn favoriete winkel. Het is allemaal net even wat anders dan de alledaagse h&m kleding en toch kun je hier voor alles terecht. Van heerlijke zomer jurken tot een sexy oud & nieuw outfit tot een business look. Het feit dat ze van een verzending zelfs een feestje maken, maakt het tot in de puntjes verzorgt en geeft oog voor detail weer. Het enige verbeter puntje is dat de maten vaak aan de krappe kant zijn en dat er de optie 'xl' soms ontbreekt. Tevens werken de maatcategorieën s/m m/l echt niet voor mijn welgevormde kont, wat jammer is gezien je zo toch buiten de boot valt voor enkele fantastische kledingstukken.

Uitstekende service, steeds correct en op tijd. Wanneer iets niet meer voorradig is kan je je mailadres achter laten en houden ze jouw op de hoogte wanneer het weer in stok is, zodat je het niet weer misloopt. Is zeer fijn.

Leuk shoppen tegen mooie prijzen!

Er hangt een hele fijne sfeer in de winkel dit komt door de mooie entourage en het onwijs vriendelijke personeel! Ook voor mijn man was het een genot om deze winkel samen met mij te bezoeken dit omdat er hele fijne fauteuils aanwezig zijn waar hij lekker onderuit kan zakken! Dus al met al een top winkel!!

Snelle levering en toffe producten!

Met regelmaat bestel ik kleding bij GUTS & GUSTO! De reden waarom dit met regelmaat is, is dat de kwaliteit en levering top zijn

Fijne ervaring.

Leuke kleren!

Leuke jurkjes, rokjes!

Altijd toffe kleren en snelle verzending

Voelt altijd als een cadeautje!

Snelle bezorging en je bestelling wordt heel leuk ingepakt. Klantenservice is ook top!

Leuke kleding

Leuke betaalbare kleding. Snel verzonden. Met persoonlijke boodschap.

Gewoon verliefd.

Wat een onwijs leuke webshop. De kleding is van goede kwaliteit en is de volgende dag gelijk in huis. Als het toch niet helemaal zit zoals je had verwacht kan je het gemakkelijk terug sturen. Ze helpen je op een klantvriendelijke manier en erg snel. Ik ben zeer tevreden over jullie!

Steeds mooie kleren van goee kwaliteit

Sinds ik mijn eerste jurkje kocht id Guts&Gusto niet meer weg te denken uit mijn kleerkast! Ik ben er helemaal weg van! Regelmatig heb je toffe acties waardoor je kleren voor een zeer aangename prijs kunt kopen of een kortingsbon wint! Als een kledingstuk er niet meer is, schrijf je je gewoon in en ze laten het direct aan jou weten wanneer het terug is. Topsite!

Uitstekende service!

Ik heb een heel goede ervaring met Guts en Gusto. Heel vriendelijke klantenservice, makkelijk terug te sturen en je kleren ontvang je meteen de volgende dag. Ik ben fan.

Mijn ervaring met Guts&Gusto is super goed!

De collectie op de site veranderd regelmatig waardoor er altijd iets te leuks te vinden is. Wel is het vaak zo dat er verschillende maten zijn uitverkocht helaas waardoor je een tijdje moet wachten tot ze weer op voorraad zijn. De service die ze bieden is ook heel goed! Ik krijg altijd een snelle reactie op mijn mail en als ik iets retourneer dan staat het geld ook altijd weer snel op mijn rekening. Daarnaast vind ik het super vet dat Guts&Gusto zo weinig plastic gebruikt en alles in papier verpakt. Deze verpakkingen zien er ook nog eens heel tof uit!

Favoriete webshop

's avonds shoppen en volgende dag al in huis

Leuke webshop!

Super leuke items te koop! Naar mijn mening zou er nog meer variaties bij kunnen want ik winkel super graag bij jullie.

Super ervaring!

Niks op aan te merken. Mooie artikelen, top service!

Snelle verzending en steeds mooi ingepakt!

Mijn bestellingen worden steeds snel verzonden en de kleding ziet er net hetzelfde uit als op de afbeelding! Meestal ook een zeer goede kwaliteit! Het pakketje wordt ook altijd nog eens mooi ingepakt met een leuk kaartje erbij. Super!

Geweldige service en super mooie kledij!

Ik kende de website niet, maar in het begin van de zomer zag ik een soort van reclame op facebook en ik was meteen verliefd op de stijl van kledij! Ik heb nu ondertussen al ( veel ;) ) kledingstukken op deze website gekocht en ik ben er super tevreden over! Groot pluspunt ook dat het zo snel wordt geleverd!

Gave kleding, snelle levering en een goede klantenservice

Ik heb al vaker kleding besteld bij Guts&Gusto! Ik vind het mooie kleding en van goede kwaliteit. Ook de klantenservice is top! Ik was vergeten een pakketje terug te sturen voor ik op vakantie zou gaan, maar na de vakantie kon dat gelukkig ook nog nadat ik contact had opgenomen! Super

super ervaring!

Heel mooie kwaliteit van kleren en snelle levering! Leuke kaartjes en verpakking! Altijd blij als er een pakjes van guts toekomt 😍

Snelle levering, en altijd prachtig verpakt. Echt een cadeautje!

Ik bestel heel graag bij Guts & Gusto en het is niet voor niets dat ik hier altijd cadeaubonnen van krijg van mijn vriendinnen. Kwaliteit is altijd goed, en de levering netjes en snel. Er zit veel details in de verpakking en daardoor voelt het ook altijd als een cadeau. De klantenservice reageert altijd snel, het enige nadeel is dat als je iets terug wilt sturen je hiervoor €5 verzendkosten betaald. Echter maakt het bestellen het altijd meer dan waard!

Snel en Persoonlijk

Guts en Gusto stuurt de bestelling niet alleen snel op, ze maken ook een cadeautje van ieder pakketje. Met leuk papier en een persoonlijk berichtje is ieder artikel een feestje om open te maken

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!