Altijd leuk en wisselend aanbod!

Klantenservice vriendelijk

Goede online ervaring!

Ik bestel enkel online en heb alleen maar goede ervaringen met verzenden en retouren. Het is of je een kado ontvangt, met zorg ingepakt. Enige puntje is, dat soms items in de gangbare maten snel uitverkocht zijn... daarnaast sommige items wel hoog geprijsd terwijl je in de sale soms 1/3 betaald als je geluk hebt als je maat er nig bij is. Ik zou meer kopen als het over het algemeen wat scherper geprijsd zou zijn en niet alleen in de sale. Verder super tevreden!

Looking good thanks to GutsGusto!

Leuke, draagbare mode, overzichtelijke en makkelijke website, snelle levering en elke keer weer een cadeautje als het bezorgd wordt!!

Leuk en niet alledaags

Steeds leuke originele kleding te vinden.

Nog nooit problemen gehad!

Al veel besteld op deze site, maar nog nooit iets voor gehad. De bestelling komt altijd op de dag zoals voorzien. Houden zo!

Top service en prachtige kleren

Snelle levering Goede kwaliteit kledij

Snelle levering, goeie service en fijne kwaliteit.

Via facebook ben ik bij guts & gusto terecht gekomen en daar ben ik erg blij mee. Heb ik even “snel” iets nodig, bestel ik hier iets en de volgende dag is mijn bestelling binnen. Zo fijn! De kleding bijna altijd goed en is zeker naar verwachting.☺️

Hele snelle service, s’avonds besteld en de dag erna al in huis .top !!

Amazing

Hele mooie kleding en snelle levering

Hippe kleding en goede service

Gevarieerd aanbod en een uitstekende klantenservice!

Leuke kleding

Ik heb al een aantal keer iets besteld meestal zit alles goed. Behalve de laatste keer.

Topwinkel met goede en super snelle service

Eerst en vooral hou ik van het aanbod dat ze bieden. De kleding die ik tot nu toe besteld heb was altijd van goede kwaliteit. De service is ook van top kwaliteit. En als het solden is dan moet je zeker op deze website kijken! Topp!!

Stijlval

Stijlvol en prijselijk

Prachtige collecties

Leuke en snelle verzending met postkaartje. Kleren zijn van goede kwaliteit. Groot aanbod, ieder kledingstuk is prachtig en modieus! Guts & Gusto volgt alle trends op!

Leuke kleding en snel geleverd.

Leuke kleding, makkelijk te bestellen en snel geleverd zonder problemen.

Fantastische winkel

Mooie kleding, goede kwaliteit, prima prijs en snelle verzending

Snelle verzending en uitgebreide collectie

Elke week weer nieuwe items en altijd super snek verzonden! Ook de retour- en klantenservice is super goed. Alleen maar positieve ervaringen.

Top webshop met goede klantenservice!

Ik vind Guts en Gusto een hele fijne webshop met mooie kleding. Soms ietwat aan de prijzige kant, maar ik heb het er voor over. De klantenservice is ook top! Ik heb er een keer contact mee gehad en zij hebben een goede passende oplossing geboden.

Mooie kledij telkens op tijd geleverd!

Kledij van guts & gusto is helemaal mijn ding en wordt vervolgens de volgende dag al geleverd aan huis, top!

Negeert kleurverschil

Item aangekocht, kleur is bruin/taupe en niet oudroze zoals omschreven op site en te zien is op de foto. Ik wou een gratis retour maar weigeren dit te herkennen als 'foutje' en zeggen dat het aan 'mijn wensen' ligt.

Uitstekende service!!

Steeds veel keuze aan kledij, veel variatie ook in de collectie. Super goede service wanneer er iets misloopt met de verzending. De opvolging en communicatie verloopt zoals het hoort! Ik ben steeds een tevreden klant!!

Ik vind het super mooie confortabele kleding.

Ik vind het meeste van de site super!! jammer dat ik niet alleen ben, vaak moet je snel zijn als je een mail krijgt dat het terug in de stock is. De kleding dat ik heb aangekocht zitten makkelijk en ben er heel tevreden van. 1 kledingsstuk zat een gat in, maar dit is opgelost op een faire manier. Dus samengevat : Moest ik veel geld hebben, zou ik heel veel van jullie kopen 😉 Ps: wel jammer dat bij het retourneren 5 euro kost..

Mooie kleding en goede service!

Mooie kleding die net even wat anders zijn dan in andere winkels te vinden is. Snelle levering en goede service!

Erg leuke kleding & snelle levering!

Ik bestel regelmatig nieuwe kleding bij Guts & Gusto. Ze hebben altijd een leuk en ruim aanbod en leveren altijd de volgende dag al!

Leuke kleding en zeer goede en snelle service

Leuke kleding van prima kwaliteit. De service is goed. Snelle reacties op mail en de kleding wordt snel verzonden.

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!