Zeer leuke kleding, snel geleverd en leuk verpakt.

Mijn ervaring met Guts&Gusto is dat ik altijd wel iets leuks tref op de website. Erg te spreken over de kwaliteit, op één keer na. Verder snelle bezorging, dus als je snel iets nodig hebt beveel ik Guts&Gusto aan. Ook vind ik het een pluspunt dat het leuk verpakt is, het voelt dan echt aan als een leuk cadeautje aan mezelf.

Snelle levering en goede service

De producten van Guts en Gusto worden vlot geleverd, heel fijn. Retouren worden snel verwerkt, waardoor het geld snel weer op m’n rekening stond. Opmerkingen over loszittende knoopjes bij ontvangst van een product werd goed opgelost, ik heb hiervoor een vergoeding gekregen. Op de site zijn leuke producten beschikbaar. Kortom, ik vind het een fijne webwinkel!

Snelle service en altijd leuke pakjes om te ontvangen!

Leuke collecties, goede klantendienst en snelle levering in leuke pakjes.

Erg leuke hippe kleding, wel vaak kleine maten

Ik hou van de style kleding. De jurken echter zijn vaak te klein en te krap. Grotere maten zou fijn zijn. Terugsturen kan ook makkelijker met retoursticker en verzendkosten vergoeden

Mooie, fijn zittende kleding en een vlotte, persoonlijke service & levering

Ik ben enorm fan van de Guts&Gusto. Ik bestel het meest online. De kleding is net even anders dan dat in de standaard ketens, van goede kwaliteit én heel betaalbaar. De levering is vlot en persoonlijk. Wanneer er iets mis gaat, lossen ze het snel voor je op.

mooie kleding ,snelle levering

Ik koop regelmatig bij GutsGusto.com Ze hebben er echt super leuke kleding En het word snel geleverd

Super tevreden!

Ik ben zeer tevreden van Guts en Gusto! Één keer een probleem gehad met mijn pakketje maar het team Guts en Gusto heeft dit mee opgevolgd en uiteindelijk had ik het nog op tijd. Ik bestel hier regelmatig omdat ze zo’n leuke kleren en spulletjes hebben. Voor alle andere keren had ik mijn pakketje perfect de dag erna!

Superleuke webshop met prijselijke kleding, schoenen en accessoires!

Het is echt een aangename webshop om op te shoppen. Duidelijke foto's en goede beschrijvingen van de artikels. Snelle verzending en goede prijs kwaliteit!

Leuke winkel met uitstekende klantenservice

Guts&Gusto is mijn favoriete online winkel met uitstekende service en goede kwaliteit kleding. Altijd een leuk assortiment en als er producten niet aanwezig zijn hoef je maar je e-mailadres achter te laten en je wordt op de hoogte gehouden. Ze houden klanten goed op de hoogte ook als een product niet meer leverbaar is.

Uitstekende snelle service en kwaliteitsvolle kleding

Mijn bestellingen werden altijd supersnel geleverd. Meestal de dag van bestelling nog verzonden. De kleding is van uitstekende kwaliteit en zeer prijselijk! Superleuke webshop met erg veel keuze en mooie en duidelijke foto’s van de producten.

Duidelijke site met super leuke kleren

Ik shop graag bij Guts and Gusto, leuke stijl en goede kwaliteit voor de prijs die je betaald!! altijd de nieuwste mode

Hele leuke kleding, goede service & mooi geprijsd!

Ik koop nu al ruim een jaar hier met plezier mijn kleding. Ik heb guts&gusto ontdekt in Utrecht en daarna via de website vaak leuke jurkjes besteld. Eigenlijk altijd goede kwaliteit & de service is ook dik in orde!

Snelle levering, mooie kleren

Guts&gusto heeft een heel vlotte levering. Bij vragen over kleren die niet passen reageren ze vlug via email. De kleren, schoenen en juwelen zijn prachtig en passen helemaal binnen mijn stijl.

Steeds een fijne service, ook bij het retourneren verliep alles prima!

Mooie kleren met mooie pasvormen!!!

Ikzelf heb een maatje 38/40 en heb daarom in vele mensen hun ogen een “maatje meer”. Ik voel me goed in mijn vel maar vind het soms toch heel moeilijk om kleren te vinden die mooi passen en waar ik me goed in voel. Alle kleren die ik tot nu toe bij Guts & Gusto gevonden heb passen perfect en zorgen ervoor dat ik me heel zelfzeker in mijn vel voel. Er is een ruim aanbod met heel wat verschillende kleren, de service is fantastisch en de kleding is van goede kwaliteit! Heel gelukkig dat ik deze prachtige shop gevonden heb!

Super fijne kleren en levering

Kleren altijd tip top in orde, snelle en correcte levering, bij vragen altijd bereikbaar. Super blij!

Guts & Gusto is mijn favoriete kledingmerk

Als je online bestelt, komt je bestelling altijd snel binnen. Ze hebben altijd hele toffe kleding van goede kwaliteit. Af en toe heb ik wel vaak dat er bijv een touwtje loshangt, of een gaatje in de kleding zit, maar dat is het enige minpuntje dat ik tot nu toe heb ervaren.

Ik ben bij elke bestelling een heel tevreden klant geweest!

Ik vind het heel aangenaam dat je je bestelling de dag nadien al ontvangt! Deze service heb je zeker niet overal. De kleren zelf zijn altijd goede kwaliteit. Zoals ook de juwelen. Ik ben een heel tevreden klant!

Prima kleding en zeker waar voor je geld!

Ik heb al een aantal keer kleding besteld en heb nog nooit wat terug moeten sturen. Kleding is altijd wat ik ervan verwacht, maten kloppen ook altijd en de prijs/kwaliteit verhouding is prima. Ik ben zeker tevreden.

Casual of chic...alles te vinden op Guts & Gusto

Tot nu toe erg blij met de kleding die ik heb mogen ontvangen. Leuke blouses en jurkjes!!

Top service, leuke kleding, goede kwaliteit!

Een poosje terug kon ik mijzelf niet inhouden en heb ik een te schattig jurkje gekocht via de website. Helaas paste hij niet helemaal en de andere maat was al uitverkocht. Het koste me een minuutje tijd om een mail te typen met uitleg en vanaf daar werd alles top geregeld door Henrike van Guts & Gusto. De andere maat werd direct besteld en ik kreeg een retourlabel toegestuurd. Binnen een paar dagen kon ik shinen in mijn nieuwe outfit! :D Daarnaast nog veel meer positieve ervaringen, enige slechte: Ondanks de lage prijzen toch slecht voor de portemonnee. Te veel leuke dingen ;)

Het is goed materiaal en past goed.

Soms kloppen de maten niet altijd of zit het net te strak bijv. Om de armen. Maar ben zeer tevreden over de kleding en shop graag op de site.

goede service en prijs kwaliteit goed

Mooi kleding, zit goed. Kwaliteit en prijs is goed in verhouding. Leuke collectie, en broeken zijn lang, wat gunstig is voor dames zoals ik, met een lengtemaat meer.

Super leuke kleren voor een betaalbare prijs

Ik bestel regelmatig bij Guts & Gusto. Ze hebben heel veel ontzettend leuke kleding voor een betaalbare prijs. De collectie wordt regelmatig vernieuwd of uitgebreid en alles wat je bestelt wordt snel geleverd en heel leuk verpakt. Het terugsturen van artikelen kan heel eenvoudig tegen een kleine betaling. Ik zal zeker nog veel vaker bij Guts & Gusto bestellen.

Geweldig!

Super mooie kleren en schoenen van goede kwaliteit gekocht! Ik ben echt tevreden van de service!

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!