Mooie jurken

Goede website met heel mooie kleding. Spijtig v transportkosten voor belgie

Super leuke kleding

Super fijn! Leuk personeel. Je wordt goed geholpen.

Goede service en echt leuke jurkjes!

Snelle levering van te leuke jurkjes. De spulletjes zijn echt met aandacht ingepakt. Een heus cadeau om open te maken! Ook wanneer er net even iets met een artikel is, krijg je persoonlijke service en een goede oplossing geboden!

Altijd iets leuks te vinden, super snel verzonden! Het krijgen van een pakketje is een waar cadeautje door de te leuke verpakkingen

Hele mooie kleren, snelle en efficiënte levering, goede service, enkel jammer dat verzending niet sowieso gratis is (doordat verschillende artikelen soms snel uitverkocht zijn, moet je soms aparte bestellingen doen en dan zit je niet steeds aan het minimumbedrag)

Super leuke kleding en bij een probleem wordt er snel gereageerd en goed geholpen!

Ik vind dat jullie super leuke kleding hebben met goede kwaliteit. Ook een super fijne klantenservice die snel reageert. Super!

Mooie kleding voor goede prijs!

Ik heb deze zomer veel kleding gekocht bij Guts en Gusto. Ik ben er erg tevreden over. Wel zijn veel jurkjes erg warm door de soort stof die gebruikt wordt. Bij een aantal jurkjes heb ik ook vaak draadjes die los gaan zitten.

Enorm veel leuke keuze aan goede kwaliteit kleding

Meer dan tevreden, altijd even binnenlopen als ik in utrecht ben.

Prettig site en groot aanbod!

Jullie hebben een fijne en overzichtelijke site. Er is veel aanbod in stijlen, dus er zit altijd wel iets tussen wat bij mij past. De ‘shop the look’ optie vind ik heel handig!

Vlotte, snelle bediening, supermooie kleren

Altijd snelle levering, altijd vriendelijk, superleuk om persoonlijke boodschap bij bestelling te krijgen, helemaal mijn stijl van kleding

Waanzinnig goed!

Alles klopt en past altijd super mooi!

Goede klantenservice

Mooie kleding, snel bezorgd. Klantenservice is ook erg vriendelijk.

Altijd top geregeld!

Goede service en snelle levering.

Bestelling altijd snel in huis en altijd mooi verpakt. Ben erg tevreden en blij met de mooie kleding die jullie verkopen :-)

Al vaak besteld. Fijne website en snelle levering.

Leuke kleren, accessoires. Koop regelmatig wat via de website. Volgende dag in huis.

Fantastisch!

Super zaak! Heel tevreden

Kleding is hip en helemaal van nu. Niet te vergelijken met grote kleding ketens. Personeel in top!

Super leuke winkel!

Leuke kleding, goede kwaliteit, snelle levering en vriendelijk personeel (zowel in de winkel als telefonisch) al. Gaat mee met de laatste trends en wanneer iets niet meer beschikbaar is kan je je altijd inschrijven en op de hoogte gehouden worden.

Erg betrouwbaar en goede kwaliteit.

Alle spullen die ik ontvangen heb zijn altijd van goede kwaliteit en de bezorging verloopt altijd soepel

Erg betrouwbaar en goede kwaliteit.

Goede producten, snelle levering, erg tevreden!!

Ik heb nu al een aantal keer wat besteld en elke keer ben ik tevreden. De kwaliteit van de kleding is goed. De levering is super snel. En je weet precies wat je aan de website hebt. Het is duidelijk en overzichtelijk. Al met al erg tevreden!!

Super leuke kleding

Leuke kleding en goede service. Pakketjes worden snel geleverd en leuk ingepakt.

Helemaal top

Snelle levering Goede service Leuke en betaalbare kleding van goede kwaliteit

Uitblinker in service

In een wereld waar veel mensen liever online shoppen kan je je als webshop onderscheiden in service. Dat is precies wat guts & gusto doet. Bij retour wordt niet moeilijk gedaan, je krijgt nog een aanbod product te laten maken op hun kosten. (bij kapot geleverde jurk) Kleding overigens over het algemeen prima kwaliteit, maar vooral altijd snelle levering, snelle reacties op mails en meer dan goede service.

Top service, super vriendelijke en leuke aanpak en niet te vergeten: heel coole, mooie selectie onli

Snelle levering, pluspunt: levering in kariboo ophaalpunten. Terugsturen/retourneren heb ik nog niet geprobeerd. Heel leuk dat elke bestelling vermomd is als pakje met lieve boodschap. Doet me meteen goed voelen :) ook al bestelde ikzelf. Lange/zware werkdag wordt meteen goedgemaakt ;) Idem indien je moet mailen over je bestelling. Heel vriendelijk, gemoedelijk. Komt ook heel oprecht over.

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!