Tevreden over de kwaliteit en service

Leuke, trendy kleding en schoenen voor een prima prijs. Snelle bezorging. Op een uitzondering na prima kwaliteit. Gratis retourneren van een bestelling zou een goede aanvulling zijn.

TOP

Super leuke kledij en accessoires. Daarnaast ook altijd snelle levering in een leuke verpakking.

Over het algemeen goed

Qua kleding zijn de maten voor een lange slanke dame niet altijd idee. Laatst sandalen gekocht, na 1x dragen liet de naad los. Gemaild maar hier wordt helaas helemaal niks aan gedaan. Ik heb nu een paar sandalen waar ik niks mee kan. Dat ik voor mij ook zeker een reden om wel 2x na te denken mocht ik opnieuw een bestelling willen doen.

Zeer vriendelijke en persoonlijke service!

Ik ben steeds heel erg tevreden over de snelle levering, mooie pakjes en de kwaliteitsvolle producten aan mooie prijsjes. Doe zo verder!

Klantvriendelijk, behulpzaam en goed benaderbaar

Ik ervaar guts en gusto als een klantvriendelijke winkel, zijn goed benaderbaar en reageren snel. Kwaliteit is over het algemeen goed, indien er iets aan de hand is kan je dit melden. Zo heb ik dit afgelopen week met een jumpsuit gedaan, deze mocht ik op hun kosten laten maken. Ik moet wel zeggen dat ik guts en gusto langzaam aan te duur vind worden.

Leuke, mooie kleren. Snelle bezorging: voor 21:30 besteld, volgende dag ook daadwerkelijk thuis. Wordt snel terug gereageerd bij mail. Altijd vriendelijk, willen het zo netjes en goed mogelijk regelen voor je.

Geweldige service!

Bestelling geplaatst, werd ontzettend snel afgehandeld en bezorgd. Toen kwam helaas een t-shirt binnen met een gaatje erin maar ik had het kaartje er al af gehaald. Gemaild en het is gelijk goed opgepakt en geregeld. Petje af!!!

Fijne webshop!

Fijne webshop met erg leuke kleding.

Zalig!

Toen ik de eerste keer een bestelling had geplaatst bij Guts&Gusto vond ik het fijn dat het pakketje echt persoonlijk was. Ook telkens ik een vraag stelde aan Henrike , kreeg ik snel antwoord en was ze altijd zeer behulpzaam ! Ik bestel hier nu veel vaker en met veel plezier !

Super kleding!

Steeds toffe kleding voor een goede prijs. De kleding is van goede kwaliteit, dus de prijs zeker waard. Iedere bestelling werd op tijd geleverd en heb nog nooit kleding moeten terugsturen.

Zeer tevreden van de service. Als je vragen hebt, krijg je snel antwoord en retourneren gaat zonder problemen! Fantastische collectie die ook steeds vernieuwd wordt. Tevredenheid = 10/10

Top, goede service!

Snelle levering.

Leuke kleding en goede service.

Ik ben fan van gust & gutso. Leuke en verassende kleding! Sommige items echt anders en speciaal. Online bestelling is altijd snel binnen. En wat ik ook nog top vind: online bestelling wordt geleverd in 1 papieren zak i.p.v heel veel plastic zakjes voor alle losse items. Scheelt ook weer!

Super mooie kledij van goede prijs - kwaliteit!

Super mooie kledij met een goede prijs - kwaliteitsverhouding! Ik ben altijd zeer tevreden als mijn pakje toekomt. Ook de service is top!

Een cadeautje, iedere keer weer.

Guts heeft altijd een super leuke collectie, en maakt van een pakketje een waar cadeau.

Goed !

Ik vind de stijl suuuuuuper leuk! Niets op aan te merken. Enkel ben ik wat zwaarder aan mijn borsten waardoor play/jumpsuit te klein is in maat L. Heel jammer dus het zou zo leuk zijn moest er een maat groter zijn

Ik ben super tevreden van jullie service. Jullie hebben leuke kledij, leveren ongelofelijk snel en het terug sturen als iets niet in orde is is super toegankelijk en gemakkelijk!

Een superleuke winkel met een fantastische service.

Ik heb al regelmatig iets besteld van de webshop. Er staan super leuke items op. Ook de service is top! De bestelling wordt heel snel geleverd en ook de terugzending is helemaal in orde!

Heel goede service

Alle pakjes komen op tijd aan en als er een probleem is zullen ze zo snel mogelijk alles doen om te helpen. De kleren zijn prijs kwaliteit heel goed. Ik winkel hier heel graag!

Prima kleding

Ik bestel al best vaak bij gutsgusto leuke kleding winkel sommige dingen waren te klein maar je krijgt snel andwoord en snel retouw wat ik zelf heel fijn vind

Altijd een feest als het pakketje binnenkomt

Super snelle levering en de verpakking is als een cadeau..... Dan heb ik het nog niet over de kleding deze is vrouwelijk en van super kwaliteit. Love it!!!

Zeer goed!

Uitstekend! Leuke kleding, goede kwaliteit.

Super mooie kleding en top klantenservice!

Ik koop vaak bij Guts & Gusto, wanneer een artikel niet op voorraad is kan je je mail achterlaten en krijg je een mail wanneer deze beschikbaar is. Ook is er eens een jurkje opgestuurd vanuit een ander filiaal naar mijn thuisadres. Top! Klantenservice is vriendelijk en goed geregeld. En het meest belangrijk: de kleding is heel mooi!

Super goede en snelle service!

Meerdere keren wat besteld, pakketjes komen altijd de volgende dag al binnen. Als er iets niet helemaal past, omruilen is ook geen probleem 😊

love guts en gusto!!!

Love deze winkel/webshop! Altijd een supersnelle levering, de gaafste kleding en je pakketje wordt altijd geleverd als een cadeautje, zodat je je elke keer weer een beetje jarig voelt! Love it!

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!