Geweldige kleding. Super snelle levering en service

Leuke (geweldige kleding) goede kwaliteit en hele snelle levering. Top service. En als kers op de taart komt je pakje vrolijk en leuk ingepakt aan.

Leuke kleding!

Ik ben altijd steeds tevreden van de kleding van GutsGusto! De pakketjes worden snel geleverd en zijn steeds in orde. Ik moet me vaak inhouden om niet elke dat iets te kopen via hun website omdat ze zich leuke jurkjes hebben.

I'm an addict ;-)

Bij Guts and Gusto bestellen voelt altijd aan als een echt cadeautje voor jezelf ... De snelle levering, de service ! Top. Prijs/Kwaliteit ook geweldig ! Grote fan hier, Liefs, Cindy (Sneakers and Paws)

Hippe kleren voor een hippe prijs

Het bestellen van de kleren verloopt altijd goed! Voor 21.30 uur besteld, morgen in huis. Dit betekent dat jullie altijd goed jullie werk doen en de klanten tevreden houden. Het assortiment is divers en de klanten kunnen een mail ontvangen wanneer een kledingstuk weer in de webshop is, top! Jullie zijn er echt voor de klanten. Hierdoor bestel ik regelmatig kleding bij jullie. Doordat er promotie wordt gemaakt op social media en via de mail, blijf ik toch altijd op de hoogte van jullie nieuwste assortiment.

Goede service, leuke sfeer!

Ik heb een super toffe jumpsuit gekocht bij Guts&Gusto! Deze was er eerst niet in mijn maat, maar ze hebben het gratis over laten brengen vanuit het filiaal in Eindhoven. De maat was perfect! Wat een service :) Daarnaast vind ik het super leuk dat alle kleren op kleur zijn gesorteerd! Je loopt meteen naar het rek met jouw kleuren, scheelt weer wat zoekwerk :)

Geweldige service, top kleding!

Altijd een snelle levering, en een leuke wijze waarop ze met klanten omgaan. De kleding is van top kwaliteit, de schoenen passen en lopen altijd perfect. Zeker een aanrader.

Ik voel me gewoon goed in jullie hippe kleren!

Ik leerde guts nu gusto kennen via een collega op een bijscholing. Eindelijk eens een website met leuke hippe kleren die betaalbaar zijn en niet iedereen hier in België draagt!

Goede service en snelle levering

Zondagavond besteld en kreeg diezelfde avond een vriendelijk mailtje dat 1 van de producten die ik had besteld was beschadigd en dus niet leverbaar was en de vraag of ik hiervoor in de plaats een ander product wilde. Dat hoefde ik niet en ondanks dat mijn aankoopbedrag daardoor onder de 50 euro uitkwam, hoefde ik alsnog geen verzendkosten te betalen! Goede service, correcte afhandeling en snelle levering! Ik ben ben blij met mijn nieuwe jurk :)

Heel snelle bediening en goede service!

Mooie collectie. Voortdurend aanpassen en nieuwe kleding op ze site. Snelle service. Besteld en dag nadien al bij me thuis. Wanneer iets snel uitverkocht is, is het fijn dat je je alsnog kan aanmelden om een melding te krijgen wanneer het opnieuw binnen is. Heel goede site. Heb het al vaak aangeraden aan anderen.

Goede service, snelle levering en correcte afhandeling!

Zeer tevreden!

Mooi bedrijf

Website ziet er overzichtelijk uit en de foto’s van de producten zijn mooi gemaakt en prima kwaliteit/prijs verhouding. Altijd keurig netjes afgeleverd met een gepersonaliseerd kaartje, super leuk! Klantenservice reageert ook snel. GutsGusto is echt een aanrader! Liefs, Marloes

Goede service, leuke artikelen, handig retourneren

Snelle leveringen, handig retourneren, handige website

Goede service en veel keuze.

Guts& Gusto heeft veel keuze qua kleding, leuke acties. Ook wordt er veel energie gestoken in de opmaak van het pakketje, dat er altijd verzorgd uitziet.

Jammer van de verzendkosten

Kleding voor slanke meiden

Ik vind de kleding vaak erg leuk maar het valt mij op dat het vaak niet past. Het is jammer dat het dan nog 5 euro retourkosten kost om kleding terug te sturen. Verder hebben ze vaak erg leuke kleding in de webshop.

Ben erg tevreden met de kleding die ik tot nu toe ontvangen heb.

Leuke kleding, anders dan anders!

Zeer goede service!

Shoppen met een glimlach;)

Elke keer als ik op de website kijk of in de winkel sta, staan er weer nieuwe leuke artikelen. Hierdoor blijf ik gevarieerd kunnen shoppen en is er altijd iets leuks! Super fijn om hier te shoppen;)

Leuke kleding

Goede kwaliteit, voor alle gelegenheden betaalbare kleding.

Vaak heeft Guts&Gusto precies de kleding die ik zoek en is net even anders dan de rest.

Erg goede ervaring! Het enige minpunt is dat de afwerking van de kleding er af en toe een beetje slordig uitziet.

Mooie kleding, goede kwaliteit, super (snelle) klantenservice!

Een tijd lang was elke keer als ik nieuwe kleding had de reactie van vriendinnen: hey wat leuk, waar heb je dat van? Na een tijdje hoefden ze het niet meer te vragen, want mijn antwoord was steevast: Guts&Gusto! Uiteindelijk uit zelfbescherming de nieuwsbrief maar niet meer gaan lezen want met al die leuke kleding blijf er weinig over voor geld sparen helaas. Een absolute aanrader :) En ook top klantenservice! Reageren zelfs nog in het weekend, in de avonden, én super snel!

Top kledingwinkel met de fashion van nu

Altijd mooie leuke kleding naar de tijd van nu. Hip, netjes, classy, sportief. Ik kan er altijd wat vinden. Vaak iets te veel.. :)

Altijd snelle service en kleding is van goede kwaliteit!

Leuke kleding en altijd leuk ingepakt op je deurmat! Ze stoppen veel energie erin.

Persoonlijke en snelle service van top artikelen!

Zodra ik online wat bestel krijg je meteen een mail en soms ook een mail als je paketje is ingepakt, goede communicatie. Als er iets mis is wordt er snel gehandeld. Artikelen zijn top, enige nadeel is dat er vaak veel artikelen uitverkocht zijn en dat de prijs tegenover de kwaliteit soms wat hoog is.

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!