Leuke kleding, origineel en super leuk hoe je je pakketje ontvangt. Net een cadeautje 😊

Alleen maar goede ervaringen gehad. :)

Veel te leuke kleding die echt apart is, goede inzet van sociale media en snelle verzending! Al met al ben ik super positief!!

Tevreden!

Voldoet zeker aan je verwachtingen en snelle levering

Goede en snelle service

Makkelijk te bestellen en pakketje wordt snel gezorgd.

Goede service en snelle levering

Ik ben erg tevreden over GutsGusto, alleen zou het fijn zijn als de verzendkosten gratis worden

Super! Altijd wel iets leuks te vinden bij GutsGusto

Fijne service, leuke kleding, goede prijs.

Super leuke kleren voor een betaalbare prijs!

Ik vind de kleren echt super leuk en heb er dan ook erg veel van! De kwaliteit is goed en de prijs is zeker niet te hoog! Je krijgt pakketjes heel leuk ingepakt thuisgestuurd. Ook in de winkel helpen ze je super goed!

Kwalitatief

Zeer goede kwaliteit en leuke producten die heel betaalbaar zijn! Leuke variatie tussen hip en klassiekere producten.

Heel goeie ervaring

Altijd content van mijn aankopen

Super leuke site met een heel goede service!

Heel veel leuke items voor een mooie prijs. Ook heel goede ervaring met de service die ze leveren, heel tevreden van! Ook steeds een snel antwoord op je mailtjes en je vragen.

Leuke winkel.

Leuke kleren. Wel vaak dingen uitverkocht, maar dan krijg je een mailtje als het weer op voorraad is. Jammer dat er geen gratis verzending (onder een bepaald bedrag) en retour is op de website...

Zo’n gezellige winkel én vriendelijk personeel!

Het was de eerste keer dat ik in de winkel in Eindhoven kwam. Zou er direct terug naartoe gaan. Mooie kledij, klantvriendelijk, ordelijk, prijzen zijn dik oké, ... Een echte aanrader! 😬👌🏻

Heel vriendelijk personeel en top service!

Super mooie kleren die zeer snel en verzorgd worden geleverd. De service is ook top, snel reactie en dergelijke.

Fantastisch!

Onwijs leuke site, zou er als ik jou was meteen een kijkje op gaan nemen want je slaagt altijd....... Top services, Top kwaliteit, en het wordt altijd enorm leuk ingepakt opgestuurd...!!

Perfecte en vriendelijke service!

Zeker aan te raden! Altijd correct en zeer vriendelijk. Terugsturen verloopt zonder problemen.

Altijd goede kwaliteit en service

Nooit problemen gehad met bezorging of retourneren. Kleren zien er altijd uit zoals op de plaatjes (in tegenstelling tot veel andere online winkels) en de service is echt altijd super, nergens iets op aan te merken!

persoonlijke benadering, leuke producten, goede service

Duidelijke website. Mogelijkheid tot retourneren, snelle afhandeling. Mailtje als producten weer beschikbaar zijn, leuk 'persoonlijk' mailcontact. Mooie betaalbare producten. Kortom positieve ervaringen.

Erg leuke kleding en het wordt altijd snel bezorgd.

Fantastische klantenservice!

Steeds als ik bij Guts&Gusto bestel, ontvang ik mijn pakketje altijd binnen de beloofde tijd. Indien er problemen zijn of vragen kan je ook steeds via mail terecht en krijg je razendsnelle reactie. De kleding is erg modern en steeds komen er nieuwe trends bij. De kleding is betaalbaar en van goede kwaliteit. Ik zou niet meer zonder kunnen!

Leuke items en snelle levering

Altijd leuke items voor een prima prijs en de levering is ook altijd snel! De pakketjes zijn altijd leuk ingepakt.

Leuke kleding

Goede ervaring!

Snelle levering en leuke kleren

Echt top

Snelle levering, alleen soms hangen er draadjes los. Kleding zit lekker en is mooi.

Goed overzicht en duidelijk.

De website ziet er goed en overzichtelijk uit. Alles is duidelijk en als je iets retour stuurt of vragen hebt dan wordt je goed geholpen. Alleen jammer dat je verzendkosten dient te betalen en ook nog eens de retourkosten moet betalen.

Snelle en goede service

Vanwege brede assortiment en snelle service vind ik het prettig om bij jullie te shoppen - zowel online als fysiek in jullie winkels.

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!