Fijne service

Kleren worden altijd leuk verpakt en nog nooit problemen gehad met het bestellen.

Super tevreden

Hele leuke kleding en schoenen, en super snelle verzending. Schoenen vooral zijn ook voor de prijs echt goede kwaliteit en zien er net zo leuk uit als op de foto. Ik koop hier mijn kleding en schoenen graag!

Superleuke winkel, alles klopt

Ik kom al vanaf begin af aan bij Guts en Gusto in Utrecht. Sinds een jaar bestel ik ook vanaf de site. Ik vind het een hele fijne winkel.

Super vriendelijk. Leuke kleding

Een hele fijne web winkel. Contact met winkel is snel, voelt persoonlijk en is vriendelijk. Liefste retour zendingen wat goedkoper gehad maar verder top

Goede service, mooie kleding en goeie kwaliteit.

Super leuke kleding, snel binnen bij bestelling

Alles wat ik besteld heb ben ik zeer tevreden mee! Leuke spulletjes en volgende dag in huis. Leuke outfits door feestjes en festivals.

Heel fijn

Hele fijne service! Alleen jammer van de retourkosten die je zelf moet betalen..

Leuke collectie en goede service

Leuke kleding, soms zit ik wat met de maten te stoeien. Zou fijn zijn om te vermelden hoe het valt. Prijs/kwaliteit verhouding is goed en de service ook prima!

Goede ervaring!

Een geweldige site,met super leuke kleding!

Jullie hebben ieder seizoen weer een geweldige collectie het blijft altijd moeilijk kiezen. Ook de service op gebied van: Bezorging:altijd leuk ingepakt. Altijd een feestje om uit te pakken. Ook het e-mail contact is altijd snel en jullie zoeken altijd mee naar een oplossing. Gewoon altijd een feestje om te winkelen op guts en gusto

zeer snelle en eerlijke service!

Hele mooie collecties en er komen regelmatig nieuwe dingen binnen, dus het blijft altijd fijn shoppen bij Guts & Gusto! De service is daarenboven TOP! Niet alleen wordt de bestelling de volgende dag aan huis geleverd, maar als er problemen of vragen zijn krijg je vrijwel onmiddellijk antwoord. Ik ben een zeer tevreden klant! ;)

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Fijne website en kleren. Retour systeem onhandig, te veel moeite en niet klantvriendelijk.

goede service!

Zowel online bestellen als in de kopen in de winkel is top!

Super snelle en correcte service!

Ik bestel vanuit België en mijn pakje is er altijd al binnen de 2 dagen! Kwaliteit van de kleren is telkens prima en het omruilen verloopt ook altijd zeer vlot!

Mooie producten en super snelle levering

Al vaak items besteld van jullie webshop. Altijd mooie kwaliteit en goede pasvorm! En het grootste pluspunt is toch echt wel de super snelle levering!

Laatste trends en goede service!

Zeer goede ervaringen. Altijd snelle levering en als er toch een probleem is, krijg je ook zeer snel antwoord!

Altijd snelle service, leuke kleding!

Kwaliteitsvolle service en trendy kledij

Ik ben zeer tevreden van al mijn aankopen tot nu toe bij Guts & Gusto. De service was tot nu altijd zeer correct. Ze hebben ook een uitgebreide en mooie collectie. Hun pakjes thuis aan krijgen, is ook altijd een feestje want ze maken er echte cadeautjes van. Kortom ik ben zeer tevreden!

Fijne winkel

De communicatie via mail loopt goed en snel door en problemen met bv kapotte producten worden hierdoor snel en netjes opgelost.

Leuke website

Ik vind het een erg leuke site, met heel veel leuke kleren. Als ik even een halfuurtje heb rondgekeken op de site zitten er al gauw 10+ producten in mijn winkelmandje. Het enige jammere is dat veel producten pas vanaf maat s of m te verkrijgen zijn. Ik heb zelf maat XS, waarbij maat S dus vaak nog veel te ruim valt. Ik zou het erg leuk vinden als er meer opties in maat XS zouden komen, want GutsGusto is een erruuug leuke winkel! Bestel meestal online en ben ook een keer in de winkel in Enschede geweest, ook heel leuk!

Service is vrij snel en goed

bevalt goed! service is vrij snel.

Snelle bezorging, goede service.

Fijn online shoppen

Groot aanbod

Vertrouwelijk

Ik heb enkel gebruik gemaakt van de webshop. Wanneer je je bestelling ontvangt, komt dit zeer vertrouwelijk over. Ook bij retour is dit op een correcte manier gebeurd.

Leuke kleren en goede service

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!