Over het algemeen goede kwaliteit, snelle levering, leuke, persoonlijke pakketjes

Goed! Eigenlijk maar 1x gehad dat de kwaliteit te wensen overliet. Verder altijd goed, pasvorm, kwaliteit en verzending. En sowieso leuke kleding!

Leuke kleding en betaalbaar. Snelle levering en handig dat je kan retourneren in de winkel!

Goede service, goede uitleg bij artikelen, goede foto's en fijn herinnering systeem!

ik shop regelmatig de leukste outfits bij Guts en Gusto (zowel online als in-shop) en voel me hier ook fantastisch in! De foto's van de artikelen zijn top en de collectie wordt met regelmaat aangevuld met de tofste items.

Leuke kleding en goede service!

Echt heel goed, super snelle levering, leuke kleding en zo’n leuk pakketje altijd om te ontvangen! In winkels ook super vriendelijk personeel dus altijd helemaal top.

Goede services

Super services, had 2 weken geleden een shirtje gekocht en kwam er na 1x dragen achter dat er 2 gaatjes in zaten (bij de oksel). Deden niet moeilijk omdat ik geen bon meer had. Heb netjes mijn geld terug gekregen en ze laten vanuit een ander filiaal een nieuwe opsturen naar het huisadres. Echt super!

Super vriendelijk en snelle service

Staat altijd paraat na vragen, en snel antwoord. Correcte terugbetalingen en vriendelijke service

Super winkel!

Mooie kleding en snelle levering! Ieder pakketje is een mooi kunstwerk!

Snelle levering. Producten passen altijd perfect! Niet super duur. Ideaal!

Goede en snelle service

Enkel ervaring met online bestellingen, maar deze zijn altijd vlot verlopen. Juist nog aan het wachten op een retour betaling, hopelijk verloopt dit ook even vlot! Ik ben vooral aan het uitkijken naar het moment dat er ook een winkel in België komt, zodat retourzendingen niet zo duur hoeven te zijn ;)

Erg fijn bedrijf! Enige kritiek puntje dat ik heb is dat ik het persoonlijk handig zou vinden als er een maattabel bij producten staat en ook welke maat het model op de foto aan heeft (zo ook als kleding kleiner uitvalt). Dat scheelt weer in ruilen :). Verder super tevreden over deze dienst!

Ik ben altijd erg tevreden over jullie

Guts en gusto is een leuke winkel en online winkel. Wanneer je een vraag hebt zijn ze snel te bereiken. De levering is ook top! En ook hebben jullie er leuke en mooie kleding.

Perfecte service

Goeie en snelle levering leuke kleding betaalbaar en goed van kwaliteit

Super goede service!

Super leuke kleren! Wanneer je iets besteld is het ook fantastische service. De maten komen ook overeen met mijn oorspronkelijke maat

Snelle service, goede kwaliteit en betaalbaar

Bestel regelmatig via de website, altijd een erg snelle verzending en altijd keurig ingepakt. Kleding valt goed op maat. Het zou fijn zijn als jullie op de website kunnen neerzetten welke maat het model aan heeft en hoe lang zij is. Vaak kan ik het dan beter inschatten (ik zit vaak tussen maat 38/40). Ook kun je makkelijk retourneren. Enige minpuntje tot nu toe is dat ik vaak mijn mail in vul voor producten die niet op voorraad zijn, maar niet altijd een mail krijg wanneer deze wel weer voorradig zijn..

Leuke winkel + goede service!

Altijd leuke kleding te koop, krijg er altijd complimenten over.

Goede service & een open en vriendelijk sfeer in de winkel.

Ik ben bij de locatie in Utrecht geweest. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Helaas had ik thuis mijn aankoop in de verkeerde maat. Via mail contact kreeg ik een snelle reactie, en een geweldige service! Een super winkel wat mij betreft!

Leuke kleren en snel geleverd. Als ik er één nadeel mag noemen dan is 't de retourkosten van vijf euro.

Heel prettige service en stijlvolle kleding!

Er wordt snel geleverd, spulletjes retour word ook snel afgehandeld. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en de foto's en werkelijkheid klopt! Het wordt trendy ingepakt en er zit altijd een leuke kaart met slogan bij. Mooie leuke kleding, voor ieder wat wils. Kortom ik ben dik tevreden met Guts & Gusto!!

Een mooie, gezellige winkel met een rustige uitstraling en vriendelijk personeel.

Mijn bezoek aan de guts en gusto in Eindhoven was erg prettig. Het personeel is vriendelijk en helpt je graag. De kleding hangt netjes en goed geordend in de winkel waardoor je alles goed kunt vinden. Het personeel helpt goed en is eerlijk. Het was al met al een goede ervaring

Leuke kleding

Reageren snel op mails en leuke kleding met goede kwaliteit ontvangen

Super leuke kleding, betaalbaar en goede kwali.

Nooit problemen gehad met jullie service. Altijd top!

Snelle, vriendelijke service en altijd bereikbaar!

Los van het feit dat ik op Guts & Gusto altijd mooie kledingstukken terug vind, ben ik enorm tevreden over volgende zaken: - kwaliteit van de geleverde items - snelheid waarmee de pakketjes aan huis geleverd worden - persoonlijke mails + af en toe een winactie - klantvriendelijkheid + bereikbaarheid

Snelle service via webshop

Snelle service en klant contact als dit nodig is Retouren in de winkel! Leuke meiden! Top.. helemaal Mn winkel 👍🏻

Modieus, voor een goede prijs kwaliteit

Goede prijs kwaliteit met uitlopende kledingkeuze. Maatvoering is soms wat lastig. Jammer dat je voor retourzending moet betalen. Service zou nog beter zijn als dit gratis is!

Hele leuke kleding. Snelle service

Leuke hippe kleding, goede kwaliteit en snelle service.

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!