Pluspunten

Super leuke kleren en snel bezorgd. In de winkels staat leuk personeel.

Meer vestigen plaatsten zo kunnen we nog vaker shoppen bij jullie!

Pluspunten

Snelle verzending, veel keus, mooie kleding

Vaak snel uitverkocht of langere tijd niet verkoopbaar

Pluspunten

Snelle levering, Divers aanbod aan kleding, Aantrekkelijke prijzen, Fijne omgang in de klantenservice.

Soms staat er bij een artikel aangegeven dat het weer terugkomt, en dan blijkt veel later dat het artikel definitief is uitverkocht.

Pluspunten

Snelle levering en altijd de laatste trends

Als een product is uitverkocht deze van de site afhalen, dat werkt teleurstellend

Pluspunten

Super leuke kleding. Fijn contact.

Gratis verzenden en retourneren.

Pluspunten

Heel goede klantenservice Toffe, unieke kledingstukken!

Maat S/M past niet voor iemand die XS of S heeft, wat jammer is

Pluspunten

- Snelle levering - Leuke, gevarieerde en moderne kleding - Vaak vernieuwing van het assortiment - Je wordt goed op de hoogte gehouden via de mail bij zowel levering als retourneren

- Soms slechte kwaliteit van de kleding - Hoge prijzen artikelen - Hoge verzendkosten bij retourneren

Pluspunten

Heel mooie kleding, mooie verpakking met leuke kaartjes bij, snelle levering

Een winkel in België openen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, trendy producten en altijd leuk verpakt.

Gratis retourneren aanbieden

Pluspunten

Guts & Gusto heeft kleren die mij altijd passen! Wanneer je contact met ze zoekt via de mail, krijg je altijd direct antwoord. De persoonlijke berichtjes bij de levering van een bestelling zijn erg leuk om te lezen. Ik kan niets negatiefs bedenken en ik ben en blijf een vaste klant.

Pluspunten

Snelle bezorging, goed verpakt, mooie kwaliteit, vaak nieuwe kleding, niet heel duur

Pluspunten

Levering is snel en leuk verpakt Goede prijs kwaliteit verhouding

Denken niet mee als een besteld artikel niet naar wens is

Pluspunten

Super trendy kleding, leuke en originele stijlen, vriendelijke klantendienst, levering in België! :-)

Vestiging in België (bij voorkeur in Limburg) of Maastricht.

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit en het allerleukste hoe de kleding is ingepakt, met stickers kaart,echt een feestje om uit te pakken!

Pluspunten

Mooie, jonge, hippe mode

Pluspunten

Guts&Gusto heeft een hele snelle levering, altijd kleding die net wat anders is en vooral een top service. Ze reageren altijd snel, denken met je mee voor oplossingen en zijn vooral persoonlijk, top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle verzendingen en goeie klantenservice.

Soms betere foto’s, omdat kledingstukken in het echt toch anders zijn. Ook vallen bijna alle kleren wel erg klein

Pluspunten

Snelle levering en retourneren is ook heel gemakkelijk. Medewerkers zijn supervriendelijk :) En hele leuke kleren natuurlijk.

Voor nu geen

Pluspunten

Goed behandeld toen ik klacht had. Snelle reactie klantenservice. Leuke producten en goede instagram feed! Snelle levering.

Nog meer mooie producten aanbieden ;) Lengte maten broeken Tall collectie? De jurkjes vallen bij lange mensen ook vaak als blouse namelijk

Pluspunten

Snelle reactie/verzending. Mooie internetpagina.

Heb ik geen

Pluspunten

Hippe en toegankelijke webshop én winkels! Snelle levering en goede service bij het retourneren van kleding!

Iets meer grotere maten in de winkelrekken:)

Pluspunten

Mooie winkels en het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. Online bestellingen zijn een dag later al binnen en de kleding is altijd even leuk!

Pluspunten

Snelle levering, mooie kleding

Pluspunten

Erg leuke artikelen die perfect passen in deze tijd! Daarnaast leveren ze snel en is het iedere keer weer een feest om een “gepersonaliseerd” pakketje te ontvangen! :)

Wellicht meer winkels in Nederland, wanneer dit mogelijk is.

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!