Pluspunten

Snelle service, volgende dag al in huis. Ook snel reactie via de mail

Sommige kleding zijn niet van super kwaliteit, waardoor prijs kwaliteit verhouding niet helemaal klopt.

Pluspunten

Nette leveringen. Tijdig.

Reviews voorzien om beter maat te kunnen bepalen

Pluspunten

- houden je goed op de hoogte van je bestelling. - nog nooit problemen gehad om iets terug te sturen. Al ik dat amper nodig want ze hebben mega toffe spullen!

Pluspunten

Mooie kleding, fijne service! Bestellingen zijn altijd netjes en leuk verpakt.

Pluspunten

Snelle levering en top kwaliteit kleding!

Pluspunten

Onwijs leuke collectie en erg klantgericht. Ik word elke keer weer blij van de persoonlijke en vrolijke pakketjes. Ook de service als er een keer iets misgaat is gewoon top.

Geen!

Pluspunten

Hele mooie collectie kledij Webshop functioneert prima: snelle levering, super ingepakt en klantenservice is altijd vlot bereikbaar en antwoord altijd even snel en vriendelijk

Enkel jammer van de hoge retourkosten als je geen winkel in de buurt hebt

Pluspunten

Snelle levering, goede service bij een klacht. Bij guts en gusto wordt je heel persoonlijk behandeld, via de mail maar ook bij binnenkomst van je pakketje, keurig ingepakt en met een passend tekstje! En natuurlijk hele leuke kleding!

Soms zie ik dezelfde op bijna dezelfde kledingstukken net iets goedkoper en als er een actie is, zijn producten heel erg snel uitverkocht. Oja en er mag natuurlijk een winkel bij komen in Amsterdam!

Pluspunten

Snelle service, personalisering pakketjes.

Gratis retourneren zou leuk zijn

Pluspunten

Fijne communatie via mail

Retourkosten

Pluspunten

Persoonlijk, origineel

Meer winkels!! Ook in België

Pluspunten

Leuke kleding. Betaalbaar. Regelmatig sale of kortingcodes. Fijne communicatie (mocht er iets verkeerd zijn) en snelle verzending.

Geen.

Pluspunten

Zijn altijd goed bereikbaar en denken mee naar evt. mogelijke oplossingen.

Kleding is niet altijd van even goede kwaliteit

Pluspunten

Kleding is gewoon kwaliteit. Nette service. Leukemia verpakking en vriendelijke maileisseling Klantenservice. Kleding zit als gegoten en gewoon dikke 10

Meer leuke prijsvragen of give aways op insta :-)

Pluspunten

Denken altijd mee in een oplossing als er een probleem is met kleding/zending!

Pluspunten

goede service, transparant, leuke kleding!

retouren zal fijner zijn gratis. en een retourlabel meteen bij de zending in plaats van er om moeten vragen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super leuke kleren, snelle service. Bij vragen reageren ze heel snel en met duidelijke informatie.

Het terug sturen van de artikelen vind ik altijd een heel gedoe. een tip is, doe in het pakket alvast een retour formulier. Hierdoor wordt het makkelijker om dingen terug te sturen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Erg leuk aanbod van kleren die net wat meer bijzonder zijn! De service is fantastisch. Binnen 1 dag ontvang je je bestelling thuisbezorgd in een prachtig ingepakt pakket.

De kwaliteit van de kleren kan soms wel wat beter. Een aantal items zijn na een paar keer wassen vaal geworden. Dat is erg jammer.

Pluspunten

Verzendingstijd klopt met de werkelijkheid. Goede kwaliteit. Leuke website. Bij vragen krijg je snel antwoord. Super leuke kledij!

Ik kan er geen bedenken!

Pluspunten

Snelle levering, reacties op vragen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie kleren van goede kwaliteit

Soms wat productiefouten in kledij. Op de website vind ik de info over de maten te beperkt. Zou helpen moest er worden aangegeven hoe groot het model is en welke maat ze draagt.

Pluspunten

Goede service, persoonlijk naar de klanten toe en super leuke kleding

Pluspunten

Super leuk ingepakt echt aandacht aan geschonken

De kleding in strijkvrije staat leveren. Ik had een jurk besteld die zat zo in de kreukels. Dat ik hem eerst moest strijken om hem te passen.

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!