3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede weergave van de kledij

Vaak uitverkocht

Pluspunten

- snelle levering - retour snel teruggestort (geen problemen mee ondervonden) - reserveren wanneer een artikel is uitverkocht

- dat je voor een retourformulier een mail moet sturen. Misschien is het handiger dat je dat gewoon als optie bij bestellingen kunt doen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Hippe kleding. Leuk verpakt.

De website is traag. Retourstikker in de verpakking doen. Xl kleding ook aanbieden.

Pluspunten

Snelle service, uitgebreid aanbod

Pluspunten

- snelle levering - vaak sale-aanbiedingen - natuurlijk leuke kleren en betaalbaar - snel bereikbaar via de mail

- retourkosten best prijzig - Misschien handiger om retourformulier bij het pakketje te doen zodat je geen mail hoeft te sturen

Pluspunten

Snelle levering! netjes verpakt!

Pluspunten

Uitstekende service. Altijd snel met verzenden

Pluspunten

Service, assortiment

Pluspunten

Super leuke kleding voor een goede prijs en snel in huis! Ik word altijd enthousiast van de nieuwe items! Love iT!

Ik heb op dit moment geen verbeterpunten

Pluspunten

Onwijs leuke kleding en alles super netjes in een leuke verpakking en heel snel thuis geleverd!!

Pluspunten

Super klantenservice, goed retourbeleid.

Plaats voor productrecensies met eventueel foto’s.

Pluspunten

Super mooie kleren en snelle levering.

Pluspunten

Zeer leuke kleren aan een normale prijs

Ben tot nu toe met alles tevreden geweest, geen verbeterpunten

Pluspunten

Snelle levering, snelle en goede reactie als je ze een vraag stelt via de mail. Goede service.

Zou fijn zijn als retoursturen gratis zou zijn of minder hoge kosten max 3 euro.

Pluspunten

Ik vind hen super. Ik heb nog nooit problemen ondervonden. Ze laten mij weten wanneer iets binnen is wat ik wil, dat vind ik vooral heel handig. Echt mijn favoriete site

Niet echt iets

Pluspunten

Super blij met mijn nieuwe jasje die ik vandaag heb gekocht!!

Pluspunten

Snelle feedback! Mooi in pak materiaal altijd een feestje

Meer inkopen sommige spullen zijn snel op

Pluspunten

Persoonlijk contact via de mail en erg snelle verwerking van producten en antwoord!

Een app van de website

Pluspunten

Enorm snelle en duidelijke communicatie, snelle levering, enorm klantvriendelijk

Momenteel niks over te zeggen! Na verschillende bestellingen heb ik nog steeds gee negatieve punten gevonden.

Pluspunten

Snelle levering, De foto’s komen overeen met het product, overzichtelijke website, duidelijke foto’s en goede social media, de pakketjes zijn leuk ingepakt.

Vooral zo doorgaan, ik heb geen tips of verbeterpunten. Ik bestel regelmatig wat bij jullie en ben heel tevreden.

Pluspunten

snelle correcte service

levering was een dag later dan voorzien maar dit lag aan pakjes bedrijf en door de drukte omwille van de weersomstandigheden

Pluspunten

Snelle levering, vriendelijke klantenservice

Kleding is soms van goedkope kwaliteit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Hele snelle levering! De volgende dag is je bestelling binnen, en dat vind ik persoonlijk erg fijn. Ook raak ik nooit uitgekeken op het assortiment aan kleding en alle andere spullen: ben een échte Guts & Gusto fan!

Soms wil ik iets wat ik online heb gezien even passen en voelen in de winkel (in Utrecht), maar kan dit regelmatig niet omdat het artikel alleen op de site verkrijgbaar is. Dat vind ik jammer, want sommige outfits zijn best prijzig en daar wil ik als student dan wat zekerder over zijn, voordat ik het aanschaf.

Pluspunten

Goede service, bestellingen worden ook heel leuk verpakt

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!