Pluspunten

Topservice. Je krijgt steeds wat je vraagt. Helpdesk staat ook steeds voor je klaar.

Keep up the good work!!!!

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering Originele kleding Goede communicatie

Uitverkochte kleding niet meer op de site of met een waas oid eroverheen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering duidelijke foto's op de modellen goeie kwalieit

Soms vallen de maten redelijk groot uit en soms redelijk klein. Misschien beter omschrijven?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruim aanbod, zeer moderne en stijlvolle kleren. Steeds een goede service en snelle levering die telkens in orde is.

Sommige items zijn nogal prijzig, vooral de bloesjes vind ik soms wat te duur.

Pluspunten

Leveren stipt, indien er iets mis is, kan je altijd terecht bij de klantendienst! Kleren van goede kwaliteit

Pluspunten

Ontzettend blij Guts en Gusto. Tot 22 uur bestellen en de volgende dag in huis. Snelle reactie bij retouren of vragen over producten.

Jammer dar jullie niet in Breda zitten. ;-)

Pluspunten

Heel erg uitgebreide keuze, veel variatie, snelle levertijd!

Een filiaal openen in België ;)

Pluspunten

Goede regeling en duidelijkheid. Klantenservice snel.

Gratis verzending en/of retour. Achteraf kunnen betalen.

Pluspunten

Fijne site met hele leuke kleding!

Pluspunten

Leuke kleding, vriendelijke mensen, makkelijk retouren, betaalbaar, goede kwaliteit.

Pluspunten

Vlotte en goede bediening. Een plezier om hier te shoppen. Zeker een aanrader.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super snelle service, een top punt. Hele leuke kleren stijlvol.

De nieuwe collectie is vaak veelste duur, en af en toe geen goed kwaliteit.

Pluspunten

Mooie kleren Duidelijke en veel foto's Snel reactie bij vragen of problemen Leuke bevestigingen bij bestellingen Leuke pakjes

Wanneer je meerdere bonnen wil gebruiken om te betalen kan dit niet. Je kan slechts 1 code ingeven. Je moet dus indien je echt je bon wenst te gebruiken twee pakjes bestellen.

Pluspunten

Top!!

Geen! :-)

Pluspunten

Goede kwaliteit, snel geleverd in België.

Sommige dingen, zoals pulls en shirts en jurken mogen iets minder prijzig.

Pluspunten

Supersnelle levering en superleuke kleding!

Super Hollands van me: sommige kledingstukken vind ik een beetje duur. P

Pluspunten

Supergezellige winkel en echt prachtige kleding! Love it

Pluspunten

Leuke unieke kleding en snel geleverd.

Pluspunten

Leuke collectie, goede service in de winkel (Arnhem), mogelijkheid om gratis te retourneren in de winkel, handige herinnering via de mail bij beschikbaarheid van een eerder uitverkocht item op de site.

Voor mij zou het nog meer ideaal zijn om bestelde artikelen gratis te retourneren per post. In de winkel mag soms vaker actief worden gevraagd of je al een account hebt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede en vlotte service Mooie kwaliteit van kleding

Gratis retourneren zou voor mij een extra meerwaarde zijn om vaker bestellingen te plaatsen.

Pluspunten

Ik ben een super fan van Guts & Gusto vanaf dat ik de winkel ontdekte in Arnhem. Ik heb het bedrijf zien groeien en heb zeer veel bewondering voor het succes dat Henrike en haar broer in een hele korte periode hebben behaald. Een opsomming van een aantal positieve punten: - Belangrijkste: Ontzettend leuke kleding! Vernieuwend, mee met de trends, maar toch uniek en origineel. Zowel must-haves als kleding voor speciale gelegenheden. En steeds meer aanbod! Ik vind het prettiger om bij Guts & Gusto te shoppen dan bijvoorbeeld Zalando omdat je bij Guts & Gusto direct een selectie krijgt met items die je bijna allemaal leuk vind en bij Zalando en Wehkamp e.d. is het aanbod zo verschillend dat er maar NET iets leuks tussen moet zitten dus kost ook meer tijd. - Snelle verzending - Verpakking waar je elke keer weer vrolijk van wordt - Veel acties waardoor het voor iedereen betaalbaar wordt - Super handig dat je bericht kan krijgen wanneer iets weer op voorraad is - Nog nooit zo'n snelle en meedenkende klantenservice meegemaakt bij een kledingwinkel dan bij dit bedrijf!! - Hele fijne uitgebreide productbeschrijving, met name informatie over dat het klein of groot uitvalt - Hele interessante en originele winacties - ga zo maar door!

Eerder had niet elk item een foto waarop een model het item showde, maar dit is volgens mij nu niet meer het geval. Voor de rest is alles al in de loop der tijd verbeterd: optie om te filteren en mogelijkheid om retourlabel te printen via Guts & Gusto. Het enige wat mij soms nog tegenhoudt zijn de verzendkosten bij een sale item dat erg goedkoop is maar niet meer door de verzendkosten. Maar ik kan me voorstellen dat het niet de moeite waard is voor jullie om het aankoopbedrag waarbij je gratis verzending krijgt te verlagen dus eigenlijk geen verbeterpunten! Tip is misschien om foto's van social media waarop de kleding wordt gedragen op de website te plaatsen of op het eigen social media. (Maar ik weet niet of er al genoeg posts zijn op social media hiervan...)

Pluspunten

Leuke kleding, snelle klantenservice, vaak acties, afwisselende kleding

Retourneren is niet gratis, dus dat is wel een verbeterpunt

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!