Pluspunten

Snelle levering wanneer je online hebt besteld en altijd heel leuk verpakt! Leuke kleding en je wordt via de mail en Social media goed op de hoogte gehouden van nieuwe collecties en/of acties!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

heel veel leuke kleding, echt van deze tijd en veel aanbod.

Maten zijn meestal niet kloppend met de doorsnee maten. Een shirt maat L bij jullie is eigenlijk een M handig om te vermelden dat het klein uitvalt.

Pluspunten

Hele fijne en snelle service, lieve medewerkers en een top collectie! Ook vaak leuke acties en heel handig dat je je e-mail adres kunt achterlaten voor wanneer een maat er weer is.

Niks!

Pluspunten

Breed en uniek assortiment

Kwaliteit kan soms beter, ik had een zwarte broek besteld ( die met een streep aan de zijkant van panterprint) en daar kwam de naad al los na 1 keer dragen en toen heb ik die laten maken en toen gebeurde er weer hetzelfde..:(

Pluspunten

Ik bestel redelijk vaak bij Guts & Gusto. Heel fijn dat het zo snel geleverd is. Leuke diverse kleding.

De verpakking vind ik heel leuk om te ontvangen maar vind het ook zonde van al het extra plastic en papieren materiaal wat er om heen zit. Het kaartje kan ook in de verpakking als presentje. Nu moet ik het weg gooien omdat er een andere sticker overheen zit. Ook hoop ik dat het niet duurder wordt.. vind het al behoorlijk aan het maximale zitten. €50 voor een trui vind ik veel geld

Pluspunten

- snelle levering - persoonlijke verpakking - het voelt alsof je een cadeautje krijgt - fijne, kwalitatieve kleding - voor ieder wat wils

- nog meer leren schoenen

Pluspunten

Snelle levering, leuk ingepakt, leuke collectie.

Heel vaak is maat S uitverkocht :-(

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk, snelle bezorging. Communicatie via e-mail verloopt zeer goed.

Pluspunten

Leuke kleding Veel keuze Goede prijs Snelle levering

Ga zo door!

Pluspunten

Snelle levering Je kan aangeven als er iets niet op voorraad is om een mail te krijgen Originele kleding/schoenen Het is leuk ingepakt, voelt heel persoonlijk! Ook als je online besteld is het net of je een cadeautje krijgt.

Pluspunten

Toffe kleren, snelle levering

Pluspunten

Verslavend aanbod

Kwaliteit kan beter

Pluspunten

Super snelle service met het ontvangen van bestellingen wat je besteld krijg je ook

Pluspunten

Nieuwste trends, leuke acties, net even wat andere kleding altijd en past volledig bij mijn stijl (toevallig haha), een van mijn lievelingswinkels dus anders zou ik zo'n vragenlijst ook niet invullen. Prijzen zijn het vaak ook waard. Daarnaast al regelmatig contact gehad met de klantenservice en dat heb ik als zeer positief ervaren. Ook de hulp in de winkel (in Arnhem) was erg leuk en behulpzaam. Zo werd er voor me een rok in Enschede geregeld en een broek in Utrecht, terwijl ik een shirt in Arnhem kocht.

Ik heb helaas een aantal kledingstuks en 1 paar schoenen gehad die na een aantal keer dragen al kapot gingen (mijn moeder had overigens dezelfde schoenen gekocht en die gingen op precies dezelfde plek kapot). Dat vind ik wel jammer en de kwaliteit zou dus eventueel beter kunnen van een aantal producten.

Pluspunten

Veeeeeel leuke kleding

Snel maten uitverkocht dat is jammer

Pluspunten

Snelle levering en fijne correspondentie met betrekking tot retourneren en ruilen van kleding. Top !

geen

Pluspunten

Leuke kleding

Pluspunten

Snelle levering, mooie verpakking, persoonlijke boodschap, kleding zonder beschadiging, toffe kledingcombinaties op website, snelle reactie bij vragen, actief op social media

Suggesties bij een kledingstuk of schoen of deze eerder groot of eerder klein vallen. Dan is het makkelijker om in te schatten welke maat er besteld moet worden.

Pluspunten

Eigenlijk slaag ik hier altijd! Leuke kleding, schoenen en accessoires. Super snelle service! Top!

Moeilijk te zeggen.. sommige artikelen zijn wat aan de dure kant.

Pluspunten

Goeie social media, snel geleverd, origineel

Nog meer variatie in kleding. Meer win acties

Pluspunten

De bestellingen worden zeer snel geleverd en zijn ook altijd leuk ingepakt! Ook zijn er altijd wel leuke en degelijke kleren te vinden op de site.

Jammer dat retouren niet gratis is, want er zijn veel one-size kleren of s/m, m/l kleren waardoor het moeilijk is de juiste maat te weten.

Pluspunten

Snelle levering, unieke kledingstukken

Pluspunten

Snelle levering. Mooie kleding en schoenen tegen leuke prijzen!

Pluspunten

Hippe, jonge mode. Steeds de volgende dag in huis, ook in Belgie! Ook steeds zeer correct en vriendelijk geholpen bij een vraag over een bestelling. Superwinkel!

Pluspunten

Leuke kleding, ontzettend goede en snelle service. Ook krijg je altijd een ‘persoonlijk berichtje’ bij je bestelling en dat maakt alles nog leuker!

Geen verzendkosten

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!