Pluspunten

Erg vriendelijk personeel! Altijd een gezellige sfeer in de winkel. Wanneer ik mijn kleding via internet bestel wordt het altijd snel en optijd geleverd. Top!

Pluspunten

Snelle levering, altijd leuke collecties en vriendelijk personeel en bedrijf met persoonlijke e-mails.

Verschillende kleuren van kledingstukken tegelijk op de website. Nu bestel ik soms een kleur en komt het product weken later in andere leukere kleuren online.

Pluspunten

Zo snel de bestelling afgehandeld en geleverd! Mooi verpakt!

Pluspunten

Guts en gusto heeft altijd erg leuke kleding en schoenen. Net even anders dan dat er in andere winkels hangt. Ze bezorgen altijd de volgende dag. De winkel zelf ziet er altijd goed uit. Ik koop er regelmatig kleding. Schoenen koop ik er ook , omdat ik de prijs kwaliteit verhouding erg goed vind.

Als er nieuwe dingen op de website staan is het vaak wel snel uitverkocht. Ik denk dat ze dat ze de voorraad beperkt houden. Verder geen verbeterpunten.

Pluspunten

Overzichtelijke site, leuke kleding en goede service!

Pluspunten

Snelle levering en mooi verpakt. Kleding zit vaak goed en ook de winkel zelf is leuk om te shoppen.

Op de website zou ik graag meer maattabellen per artikel willen. Sinds ik vrij lang ben, koop ik amper online broeken hier. Met maattabel zou ik het wel aandurven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik ben altijd erg blij mee de kleding van guts en gusto. Heel anders dan de kleding in andere winkels en dat maakt het uniek. Het enige wat ik jammer vind is dat er veel kosten extra worden gerekend wanneer je een artikel wilt ruilen en vervolgens weer wilt retourneren. Dit zorgt er vaak voor dat ik het artikel niet ga ruilen maar terug stuur, omdat ik na de ruiling niet weet of het artikel wel goed is en dan dubbel kosten betaal. Verder erg tevreden!

Zie feedback vorige punt

Pluspunten

- Snelle levering - veel keuze in kledij - betaalbare fashion

Pluspunten

Snelle levering en leuke producten

Geen verzendkosten voor retour rekenen

Pluspunten

Toffe kledij, maten zijn correct en snelle levering

Pluspunten

Duidelijke site Geen retourkosten na een bestelling

Meer nieuwe aankopen online zetten

Pluspunten

Snelle vriendelijke service

Verzendkosten verlagen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service. Per mail gelijk antwoord en bij klant super service om het te herstellen.

Helaas twee items ontvangen die snel kapot gingen. Maar dit werd netjes opgelost

Pluspunten

De creatieve/gepersonaliseerde manier van het versturen van de pakketjes maakt het elke keer weer leuk om de pakketjes van Guts & Gusto binnen te krijgen

Ga zo door!

Pluspunten

Leuke kleding ,ik vind altijd iets wat ik leuk vind.Mooie verpakking en heel bezorgd om ons milieu,ik ben een heel tevreden klant

Nee die heb ik niet ga zo door

Pluspunten

Super snelle levering, heel erg vriendelijke en vlotte communicatie en service, leuke makkelijke webshop

Er moet een winkel in België komen! (Antwerpen) :D

Pluspunten

- Uitgebreid assortiment met steeds veel nieuwe items - snelle levering, altijd mooi op tijd - vriendelijke service & leuke verpakkingen!

Pluspunten

- pakken de pakketjes leuk in zodat het net een cadeautje is aan jezelf. - stellen klanten altijd voldoende op de hoogte. - winkels leuk ingericht.

- kleding is snel uitverkocht.

Pluspunten

Duidelijke layout en overzichtelijke site.

Sale opdelen in categorieën

Pluspunten

Snelle service, goede afhandeling van problemen en leuke kleding

Sommige maten komen niet overeen met de algemen maten dit staat alleen niet vermeld

Pluspunten

Leuke winkel, goed personeel en een hele goede collectie kleding!

Ik heb geen tips of verbeterpunten

Pluspunten

Snelle verzending, leuke kleding; van deze tijd!

Nog veeeel meer leuke kleding :)

Pluspunten

Super snelle levering in een heel leuk pakketje!! Goede klantenservice

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!