Pluspunten

Veel variatie in kleren, snelle verzending bij bestellingen online, vriendelijk,...

Pluspunten

Snelle levertijd en goede service. Hebben heel vaak al snel weer nieuwe items in de webshop!

Pluspunten

Leuke kleding! Goede klantenservice als er wat is! Handig dat je een e-mailtje krijgt wanneer een product weer online staat.

Geen verbeterpunten!

Pluspunten

- leuk en divers assortiment - snelle levering - de pakketjes zijn ingepakt als cadeautjes, erg leuk om te ontvangen!

Pluspunten

Snelle levering, pakketjes leuk ingepakt, leuke artikelen.

geen

Pluspunten

Personeel zijn vriendelijk als zit netjes uit

Ik vind dat het tip top uitziet

Pluspunten

Een zeer leuke site met een collectie die steeds up to date is. Ook de juwelen en schoenen zijn hip en trendy. Van de verzend en retour service kan ik helemaal niet klagen, Je ontvangt een leuk en origineel pakketje en als het artikel toch niet past kan je dit zonder probleem terugsturen.

Tip: Er mag altijd een winkel in België komen! ;)

Pluspunten

Zalige items!!

Pluspunten

Snelle leveringen en reacties op e-mail. Altijd fijne en prettige oplossingen voor klachten.

Gratis retourneren

Pluspunten

• Mooie items, leuke prints, mooie kwaliteit • Superleuke verpakking van de pakketjes, Guts & Gusto verwent en maakt je blij • Supersnelle levering • Super goeie service om je up to date te houden wanneer items weer voorradig zijn • Super goede klantendienst, heel lieve mailtjes • Mooie afprijzingen • Leuke fotomodellen, leuke foto's

• Bedenking bij snelle levering... moet wel menselijk blijven voor personeel. • In de zomercollectie waren er meer items waar ik meteen verliefd op was tov de wintercollectie.

Pluspunten

Erg leuke collectie, snelle en goede bezorging! Goede kwaliteit kleding voor een juiste prijs.

Pluspunten

Snelle en goede communicatie en verzending van de producten. Diversiteit aan producten.

Prijzen van exact dezelfde kledingstukken, vooral tops en blouses, zijn op andere site’s welke ook veel ‘opereren’ in NL 5,- tot 10,- goedkoper (ik zal man bij paard noemen: oa Loavies). Sommige collecties, zoals deze najaarsweer/winter vind ik erg afwijken van ‘jullie stempel’. Elke week bekijk ik of er nieuwe kledingstukken zijn maar tot heden niet de leuke, wat ik voor zakelijk gebruik, (blouses / tops / jasjes) gezien. Jammer! Maar smaken verschillen uiteraard.

Pluspunten

Leuke kleding! Pakketjes zijn superleuk. Echt een extra cadeautje als je t uitpakt

Pluspunten

Goede service. Pakketjes zijn altijd de volgende dag geleverd als je voor 21:30 besteld, dig is erg fijn Mooie kleding en een goede prijs verhouding

Meer accessoires misschien

Pluspunten

Snelle bezorging, goede kwaliteit van de kleding

Pluspunten

Ze zijn altijd erg snel met het beantwoorden van mailtjes. Erg klantvriendelijk en er wordt altijd in oplossingen gedacht. De Snelle levering is ook super fijn zodat je snel je nieuwe item aan kan!!

Een winkel in Breda zou super tof zijn!!

Pluspunten

Leuke kleren, goede service. Pakketjes altijd leuk ingepakt en snel bezorgd!

Pluspunten

Leuke kleding! Ook leuk ingepakt als je je pakketje ontvangt. Snelle levering.

Kwaliteit van de kleding kan soms iets beter. En het retouren zou gemakkelijker kunnen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Erg leuke lijn van kleren, en uitbereiding naar fysieke winkels is ook fijn. Goede marketing en gebruik maken van cookies. Ik word continu aan de kleren die ik leuk vind herinnerd.

Het retourneren is een vervelend process, omdat je een email moet sturen, wachten op een email terug met een label en die weer moet uitprinten en op het pakket moet plakken. Ik stel voor dat deze label al bijgevoegd zit in het pakket, of in ieder geval een overzicht van je bestelling waar je retour aan kunt kruisen. Verder vind ik de kosten van retour ook best wel duur. Vaak vallen maten heel anders uit, en heb ik in het ene kleding stuk duidelijk een s en in een ander moet ik een m hebben.

Pluspunten

Altijd snelle levering en super goeie kwaliteit van kleren!!

Pluspunten

Mooie artikelen, goede prijs kwaliteitverhouding, fijne service

Geautomatiseerde retourservice, meer winkels openen :)

Pluspunten

Leuke kleding, snelle bezorging

Soms zitten er draadjes los aan de kleding, dit vind ik erg jammer. Als de kleding niet goed zit heb je al €5 verzendkosten betaald en moet je ook weer €5 terugstuur kosten betalen, dit is best prijzig,

Pluspunten

Altijd snelle en goede service. Daarnaast zijn de bestellingen leuk in gepakt. Bestel je bij guts en Gusto dan krijg je altijd een cadeautje thuis bezorgd

Pluspunten

Altijd tevreden, super snelle levering.

Pluspunten

Heeft een groot assortiment met leuke kleren met een goede kwaliteit.

Meer echte winkels

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!