Pluspunten

Snelle levering Goede kwaliteit kleding Vriendelijk

Retourticket al bij het pakje steken, zodat je niet eerst nog een mailtje moet sturen.

Pluspunten

Meedenkend, krachtig en fashionable bedrijf. Geven snel antwoord bij vragen, kijken en denken goed mee. Pakketjes komen altijd heel origineel ingepakt binnen.

Prijzen zijn soms best hoog. Misschien een idee om wat meer gangbare prijsklasses aan te bieden op de site. Denkend aan prijzen van: 19,95/24,95/29,95

Pluspunten

Goede kwaliteit, hele leuke collectie en snelle levering! Ook de klantenservice reageert heel erg snel.

Soms aan de prijzige kant

Pluspunten

Goede service, prima prijs - kwaliteitverhouding. Vooral dit laatste is echt een pluspunt, bij sommige webshop concurrenten van gutsgusto verbaas ik me over de dramatische kwaliteit! Wat hier absoluut niet het geval is. Mogen ze trots op zijn.

Meer s/m maten want alles is zo snel uitverkocht!

Pluspunten

GutsGusto pakt altijd erg origineel en feestelijk de bestellingen in. Het is een cadeautje om je kleding te ontvangen en uit te pakken. Ze hebben leuke kleding, presenteren dit goed op de site en Facebook. Daarnaast is de service super goed! Hele snelle verzending.

Vaker wat acties doen met prijzen winnen of kortingen. Daarnaast werkt het inschrijven op de nieuwsbrief nog niet helemaal goed. Daarnaast vind ik het jammer dat jullie een model hebben met heel veel tattoos. Soms is het dan lastig om te kijken hoe iets staat.

Pluspunten

Originele en uitgebreide collectie. Snelle service. Persoonlijke touch in mailing en verpakking.

Kwaliteit niet uit het oog verliezen

Pluspunten

Veel kleding en de leukste nieuwste trends!

Helaas wordt het steeds duurder. Ik ben al klant sinds het net bestond en toen was het goed betaalbaar, maar de laatste tijd is het helaas erg duur geworden.

Pluspunten

Gave, wisselende collectie. Super snelle service!

Geen!

Pluspunten

Snelle levering, goede beschrijvingen, leuke en unieke kleding

Bepaalde kleding is vaak snel uitverkocht waardoor er lange tijd coming soon bijstaat

Pluspunten

Mooie kleding en snelle levering

Geen verbeterpunt

Pluspunten

Super toffe kleren en perfecte service.

Pluspunten

Supergoed! Snelle service!! Items steeds zoals beschreven!!

Pluspunten

Mooie kleren en snelle verzending.

Geen verzendkosten aanrekenen voor levering en/of retour.

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding, vriendelijk personeel

Gevarieerdere collectie

Pluspunten

Leuke en moderne kleding!✨

De prijzen, die zijn soms net iets te duur voor een jonge vrouw

Pluspunten

Duidelijke site. En goede service

Misschien een retour sticker meesturen? Zodat bestellen/retouren nog makkelijker word.

Pluspunten

Leuke items! Vaak nieuwe artikelen beschikbaar en een ruim assortiment. Ook de manier hoe het pakketje wordt ingepakt en verstuurd is fantastisch!

Prijs is aan de hoge kant. Heb laatste een jurkje besteld. Hier kost het jurkje 44,95. Kwam er later achter dan een andere webshop precies hetzelfde jurkje voor 29,95 verkocht.

Pluspunten

Persoonlijke aandacht: je bestelling lijkt wel een cadeautje Regelmatig leuke acties Goede branding Prijs/kwaliteit was tot voorheen goed, laatste tijd naar mijn mening minder

Ik was altijd mega-fan van jullie bedrijf en assortiment. Helaas moet ik bekennen dat ik de laatste tijd de mode een goedkope uitstraling vind hebben (a la coolcat ofzo, niet mijn stijl). Prijs hetzelfde, uitstraling fors gedaald. Helaas vind ik om die reden mijn draai niet zo en is het alweer enige tijd geleden dat ik een bestelling geplaatst heb..

Pluspunten

Snelle reactie op e-mails

Kosteloos leveren/retourneren zou een fijne verbetering zijn.

Pluspunten

Mooi ingepakt, net alsof je een cadeautje krijgt! Snelle levering

Pluspunten

Mooie kleren van goede kwaliteit. Vriendelijke communicatie. Makkelijk te retourneren. Erg tevreden!

Je betaalt verzendkosten als je wilt retourneren of ruilen, dat vind ik het enige nadeel!

Pluspunten

Pakketjes zijn altijd super leuk verpakt, iedere keer weer een cadeautje!

Gratis verzending/retourneren vanaf een bepaald bestelbedrag

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel nieuwe items

Meer op voorraad

Pluspunten

- lieve werknemers - ontzettend leuke kleding - leuke verzendverpakkingen/tasjes - snelle service, ook qua retouneren

- beetje prijzig

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!