Geweldige site en mooi spul!

Echt een toffe (web)winkel met leuke, aparte, gezellige kleding. Snelle levering, persoonlijke benadering, dus alles bij elkaar echt top! Enige puntje van kritiek dat ik kan geven is dat de labels in de kleding snijden (die verwijder ik dus) en dat de kleding altijd klein valt (bestel dus een maat groter dan normaal).

Leuke betaalbare kleding met goede service

Ik hou van de stijl van guts & gusto. De service is persoonlijk en verloopt goed en snel.

Prachtig kleding

Erg mooie niet standaard kleding. Goede kwaliteit en veel dingen zijn net iets unieker dan de standaard kleding die je overal ziet hangen. Vaak als ik kleding van Guts aan heb krijg ik er complimenten over

Super leuke kleding!

Goede service en kwaliteit

De kwaliteit van de kleding is heel goed. Daarnaast ben ik ook heel tevreden met de service. Vragen over de bestelling worden snel beantwoord en toen iets niet helemaal goed was gegaan met de bestelde kleding werd er meegedacht over oplossingen.

Kleding van goede kwaliteit en hele fijne snelle service!

Snelle levering en goede service!

Altijd iets leuks te vinden!

Wanneer ik op de site kijk, is er eigenlijk altijd iets dat ik leuk vind! Helaas geen winkel in de buurt, dat zou helemaal top zijn.

Super leuke kleding voor een goede prijs. En daarbij ook nog geweldige service. Ik ben fan!

Fijne winkel

Fijne winkel met super leuke kleding! Af en toe valt enkel de kwaliteit wat tegen, voelt soms wat goedkoop.

Snelle levering Betaalbaar Fijne retourwijze

De service , de kleding, gewoon alles. Voor mij geen andere kleding winkel meer.

Superleuke kleren en snelle bezorging

De kleren zijn echt leuk, van goeie kwaliteit en bezorging is altijd snel (1 dag). Retourneren gaat ook gemakkelijk. Kortom, een aanrader :)

Super leuke kleding, snelle levering en service!

Na mijn eerste aanraking met deze winkel was ik om. Wat een leuke kleding. In de winkel super vriendelijk geholpen, maar omdat deze niet in de buurt zit bestel ik nu meestal online. Snelle levering en altijd kwaliteitskleding!

Super leuke winkel, met goede kwaliteit kleding!

Altijd als ik in de winkel ben of op de webshop kijk vind ik iets. De kleding is van goede kwaliteit en heeft een leuke prijs.

Goeie webshop! Snel binnen

De perfecte broeken voor wat langere meiden!

Betrouwbaar

Fijne service en heel erg mooie kleren :)

Leuke kleding en super service

Guts & Gusto is mijn favoriete winkel. Ze hebben altijd leuke, originele kleding. Hun klantenservice is ook echt top. Altijd snel reactie en goed geholpen!

Heerlijk zittende kleding die perfect past bij mijn stijl en smaak.

Ik heb inmiddels behoorlijk wat Guts & Gusto items in mijn garderobe en draag deze met veel plezier. De kleding zit super lekker en heel fijn ook dat ik de kledingstukken onderling goed kan combineren.

Super service en snel in huis

Super altijd tevreden

Hele leuke/fijne kleding. Je word ook snel geholpen! TOP

Hele leuke kleding❤️

Super vriendelijk contact en goede snelle levering! Ik ben blij!

Anders dan andere winkels, goede prijs kwaliteit verhouding

Leuke collectie , net even anders en in trend. Prijs kwaliteit ook echt goed

Guts en Gusto is een prima webshop met een groot assortiment. Levering is snel en retourneren gaat ook zonder problemen.

Altijd leuke items om te shoppen! Klantenservice is zeer vriendelijk en altijd bereid om zo goed mogelijk te helpen. Steeds een vlotte afhandeling!

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!