Fijne service en mooie kleding

Ik bestel regelmatig bij Guts & Gusto. Het is snel verzonden! Ik vind dat ze mooie kleding hebben en het zit altijd erg mooi.

Altijd snelle levering, makkelijk retourneren en goede kwaliteit kleding.

Ik kom altijd met iets leuks thuis! Super fijne hulp in de winkel.

Kleding is super mooi en dan in de winkel erg klantvriendelijk.

Uistekende service en zo blij met mijn bestelling!

Topkwaliteit en uitstekende service. Ik ben fan.

Duidelijk, en overzichtelijk!

Guts&Gusto is een duidelijke en overzichtelijke site. Het nodigt uit om hier op te winkelen! Wegens de diversiteit aan grotere maten en veel voorraad ben ik fan!

Telkens als het pakketje komt wordt ik al vrolijk van de manier waarop het ingepakt is, heel leuk! Altijd snelle levering en mooie kwaliteit kleding . Ik ben fan!

Fijne webshop met geweldige kleding

Ik ben groot fan van de webshop. Alles wordt snel geleverd en ook nog eens ingepakt als een cadeautje aan jezelf. De website is overzichtelijk en ik vind het erg leuk om een kijkje te nemen tussen de bestsellers.

Geweldig!

Leuke kleding, goeie prijs, hele snelle levering en goeie pasmaat.

Fijne winkel

Fijne winkel, snelle reactie van klantenservice Mooie winkel, mooie kleding Ga er graag naar toe maar ook online is het top

Goede kwaliteit en snelle verzending

Mijn kleding van Guts Gusto zijn van goeie kwaliteit en ben er zeer tevreden over. De verzending is super snel nadat ik het besteld heb!

Geweldige service

Ik heb inmiddels een aantal bestellingen geplaatst bij Guts&Gusto. In 1 woord WAUW! Ze hebben ontzettend leuke kleding en de kwaliteit is top. Ze reageren snel via de mail en de service is geweldig. Ze denken met je mee en hebben altijd een passende oplossing.

Fijne, toffe en mooie collecties!

Fijne, toffe en mooie kleding! Collecties zijn altijd onwijs leuk! En de pasvorm van de meeste dingen is vaak gewoon top. Love guts!

Super fijne kleding, snelle bezorging en een prettige klantenservice! Ook het retouren is makkelijk te doen!

Super leuke kledingstukken met uitstekende service

Super leuke, snel wisselende collecties. Kleding van goede kwaliteit. Uitstekende klantenservice; ik ben super goed, vlot en vriendelijk geholpen.

Hele leuke kleren!

Altijd als ik bij jullie op de site kijk staan er meerdere dingen tussen die ik wil kopen..

Tevreden

Vlotte service

Prima service en hele leuke kleding!

Ik bestel graag. Helaas zijn er weinig winkels in de buurt waardoor ik moet bestellen en nog wel eens iets moet retourneren. Verder top

Alle kleding wordt netjes geleverd en komt overeen met de foto’s op de website. De kleding is van goede kwaliteit.

Top! Goede kwaliteit, betaalbare producten, snelle bezorging

Ik ben heel tevreden. Mooie producten voor een goede prijs en snelle levering.

Fijne webshop en snelle verzending

Leuke kledij

Altijd stipt met de bestelling, leuk ingepakt. De kledij wordt mooi getoond op de modellen. Het zou leuk zijn dat er een winkel in België komt.

Leveren snel, denken mee wanneer iets niet helemaal goed verloopt. Bijvoorbeeld als iets niet op voorraad lijkt te zijn, of een knoopje ontbreekt. Echt alle lof!

Mooie kledij en goede service!

Ik ben volledig fan van jullie stijl. Tenslotte is de online service uitstekend! Je wordt altijd persoonlijk op de hoogte gebracht omtrent info van je bestelling/pakket. Zelfs bij het bestellen van 2 orders voegen ze de pakketten samen in 1 pakket, en houden je hiervoor persoonlijk op de hoogte. Uistekende service!

Goede service, en chille kleding

Fijne kleding voor een leuk prijsje

Fijne koopervaring

Mooie artikel, perfect volgens beschrijving en goede kwaliteit. Snelle verzending !

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!