Leuke en modieuze kledij

Alles in orde Vlotte service

Voor herhaling vatbaar!

De kledij heeft altijd net dat tikkeltje extra! De verzending gebeurt heel snel en de kledij is verzorgd ingepakt. Ook het retourneren gaat heel vlot. Kortom een webwinkel waar je naar terugkeert!

Altijd leuke kleding

Snelle levering en goede kwaliteit

Super service en fantastische kleren

Ik word altijd erg goed geholpen bij de klantenservice, ze reageren snel en zijn erg vriendelijk. Verder super leuke kleren!

Mooie spullen. Direct verzonden. Uitstekende service!

Toffe, trendy items & altijd fijne service!

Al vaak een bestelling geplaatst online & al vaak in één van de winkels geweest waar ik altijd wel slaag! Super leuke items & fijne kwaliteit. Als er iets was super snel & fijn contact met de klantenservice gehad!

Enorm tevreden met de service!

Guts&Gusto is een hele fijne kledingzaak. Goede kwaliteit kleding en de online service is altijd top en op tijd!

Goede en snelle service.

Ik kreeg deze website als tip van mijn nichtje toen ik vroeg waar zij haar jas vandaan had. Toen ik op een gegeven moment iets zocht, dacht ik ineens aan deze tip en jullie hadden zowaar het kledingstuk dat ik op dat moment zocht. Sindsdien ben ik fan en ik heb al meerdere dingen bij jullie besteld. Altijd supersnel geleverd en ook het terugsturen is heel makkelijk en snel geregeld. Verder vind ik de persoonlijke touch die jullie aan iedere bestelling geven heel erg leuk! Dat maakt het net even iets specialer.

Altijd waar voor je geld

De service en kwaliteit van Guts & Gusto is top. What you see is what you get!

Perfect!

Goede kwaliteit, leuke producten & een snelle afhandeling.

Super !

Hele mooie en fijne kleding. En een goede service.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Soms wel vage productomschrijvingen.

Mooie artikelen en goede service

Laatste tijd veel mooie items besteld die heel lekker zitten, goede service en snel geleverd.

Kwalitatief mooie kleding met uitstekende service

Mooie en kwalitatief goede kleding, kleding ziet eruit als op de foto’s online; goede prijs-kwaliteit verhouding. Als er iets mis is met een kledingstuk wordt er de dag zelf nog gereageerd op een mail daarover en wordt een nieuw kledingstuk opgestuurd.

Leuk assortiment, altijd op tijd geleverd.

Ik durf wel te zeggen dat ik een beetje fan van Guts en Gusto ben geworden.. :) Zo heb ik verschillende jumpsuits, sets en leuke blouses in de kast hangen. 1 ding is zeker: als ik hier bestel weet ik zeker dat de bestelling goed gaat. Een betrouwbaar leuk merk met goede e-mailmarketing en social media. Zoals ik al zei: ik ben fan!

Telkens een top service

Al meerdere keren besteld bij Guts&Gusto en steeds een geweldige service. Pakketjes komen heel snel toe en indien je iets wil terugzenden krijg je snel een antwoord op je mail. Topservice en ook de kwaliteit van de kledij is top!

Erg fijn.

Klantenservice helpt je goed en snel bereikbaar. Mooie kleding en snelle levering.

Mooie kleding

Mooie kleding van een goede kwaliteit! En daarbij een hele goede service:)

topservice

Een bestelling wordt snel in orde gemaakt en vaak heb ik het de volgende dag al binnen. Kwalitatief ook allemaal prima in orde... Kortom zeer tevreden

Zeer goede ervaring!

Snelle levering en vlot contact indien nodig. Betrouwbaar en een aanrader!

Leuke kleding voor een mooie prijs

Ik vind hier altijd kleding naar mijn smaak! Of het nou jurken, jassen of broeken zijn. Altijd snelle levering en het is makkelijk contact met jullie op te nemen wanneer nodig.

Leuke kleding met snelle levering

Vaak bij jullie besteld. Altijd wel leuke collecties. Levering is ook altijd top. Ik ben een tevreden klant!

Fijne webshop met mooie kleding

Retourneren valt wat tegen > mail sturen voor je een retouretiket krijgt (die nog geprint moet worden) + kosten retourneren weerhouden me er soms van om bij Guts&Gusto te shoppen.

Zoooooo blij met jullie!

Wat was ik vorige week verrast in Eindhoven. Ik heb 8 maanden geleden een maagverkleining gehad en kon toen alleen maar dromen om in jullie kleding te passen. En vorige week kwam ik erachter dat ik erin paste en niet eens het grootste maatje.... zo blij! En daarna nog twee keer jullie bezocht in mijn woonplaats Enschede. Zowel in de binnenstad als, net buiten het centrum. In alledrie de winkels ruime keuzes en hele vriendelijke mensen om je met raad bij te staan.

Geweldig!

Ik ben heel blij met jullie, wisselend aanbod, vaak leuke deals. Ik krijg heel vaak complimenten van collega’s over de kleding die ik draag, (stewardess, ook in het buitenland wordt vaak gevraagd waar mijn kleding van is).

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!